Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (296)
Raspunsuri - Pagina 10
cecilia L spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G am vazut-o pe harnicutza Puppi cum curata toaleta! Vai Maruntziko ce ajutor o sa ai la treaba!Si Andrei e disperat dupa joaca la apa. De unde plangea de rupea la baie, acum intra la dus si nu il mai pot scoate. Isi da cu dusul pe fata si pe cap, bea si apa. Se spala singur la putulica, e tare caraghios. Dar favoritul lui este bideul. Acum cateva seri am iesit putin din baie sa o imbrac pe Alex si l-am lasat jucandu-se cu apa la bideu. Nici un minut nu am stat, si cand m-am intors Andrei era in picioare in bideu si arunca cu apa pe el. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
L-am vazut si pe Mihnea de mami singura75, tare scumpic si pasionat de mingi. M-am amuzat copios si cu Cristi pe magarus! Si era asa scumpic cand se juca cu iepurasul.
Cred ca si Andrei ar fi fost fericit, adora magarii. Mai ales pe cel din Pooh. Nici nu mai doarme fara magar, vai ce tristete sambata seara cand il pierduse. Acum l-am gasit si i-am luat si Alexandrei unul ca e bataie mare pe magari. Asta seara il plimba Andrei cu caruciorul de papusi prin toata casa.
Gata, ma duc la somn. Noapte buna si weekend minunat!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
cecilia L spune:
Roxana, imi pare rau ca trebuie sa-ti ajustezi concediul, asa se intampla cand schimbi job-ul....cat despre Andrei pare un nazdravan care o sa vb curand engleza![]()

...a cumatra ta raspundea cuiva despre mobila, dar nu mai stiu cui
, mai am inca de recuperat un capitol.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
am aparut eu, a fugit Roxana, asa ca noapte buna si de la noi.
Cecilia si
poze noi
asa crestem
danuta36 spune:
Marunzika pupam fetita harnicuta,ce dulcica e 
Betty felicitari pt datele bune de la eco!
si sarcina usoara in continuare
Ana 
Danielle sanatate multa!
Cecilia si eu intelesesem ca ai fost la ai tai,si acolo o sa-l lasi pe Cristi...pai ai soacra buna,daca te-ai ingrasat la ea ![]()

Gabriela cat mai stati la Deva?
cecilia L spune:
nu pot sa ma plang ca nu am soacra buna, doar ca nu intelege ca nu-mi place sa ma cicaleasca
, iar Cristi imi seamana...si insista pana te enerveaza sa mananci ca te imbolnavesti
, daca nu mancam spune ca nu imi place si se agita sa-mi faca altceva...asa ca mai merg o saptamana sa mai pun cateva kg, abia apoi ma pun pe slabit....deja iar ma simt obeza

Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
danuta, am vazut-o pe Miruna in ultimele poze, ce simpatica este asa ''stirba''
Cecilia si
poze noi
asa crestem
danuta36 spune:
Cecilia multumim...abia acum ii ies si ei dintele nr. 4 de sus si caninul de langa,au cam chinuit-o ultimele nopti...
Sabina spune:
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees
![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)