Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (296)
Raspunsuri - Pagina 7
slippers76 spune:
Sabina, tin pumnii sa iasa compozitia asa cum iti doresti. Gheo vad ca e baiat mare si descurcaret, a trecut onorabil peste prima lui noapte fara mami. Eu zic sa te mulgi atat de des cat sa te simti tu confortabil, ca doatr nu i-ai dat sa suga cu program lui Gheo.
Prisi, concediu placut. Cat despre vantu' ala, asa "comprimi" timpul ala de trezit noaptea si ii rezolvi pe amandoi odata. Io zic ca scapi mai usor si mai repede asa
. Unde ai vazut tu artistul meu?
Carpatina, Cecilia, Betty, multumesc.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui ramonaiani Asa, acum sa ma plang si eu nitel
(nume schimbate pt pastrarea identitatii persoanei Acuma, avand in vedere ca al varsta asta (2 luni mai mare ca Eliza) stie atatea, deci e un copil super, sa ii recomand mamei sa o invete ecuatiile de gradul doi pana face fata 2 ani, sau sa ii recomand testul Piciulikai (ala cu limba greaca vorbita cu bona, limbajul de programare C++ si mancatul cu betisoare cu gratia gheisei) ... Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) 30+ |
Mariana, io zic ca i se trage fetii de la nachos, pringles si snaks. Sau sa fie oare de la tucson?
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui prisi Yaia eu am fost autorul, dar pupam si doamna citrica si pe bocbocul ei am facut capitolul in "conditii de stres" si nu am mai apucat sa postez nimic, apoi am fost la socru ca era sarbatorit azi |
Ahaaa...multumim oricum!

Scuze, Mandarinutza!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Ana,
!
Sa stii ca dupa ce a murit mama de cancer (Doamne, nu-mi vine sa cred ca au trecut 12 ani de atunci), auzeam numai de cunostinte ale prietenilor si cunoscutilor care nmureau de aceeasi boala. Dar cred ca e si o stare de spirit a noastra ca suntem mai afectati si mai atnti la boala asta cumplita. Probabil si acum la fel de multi cunoscuti sunt afectati, doar ca nu mai sunt eu in acel punct negru. Sau poate ca sunt mai multe cazuri, nu stiu...oricum, iti doresc sa nu pici in depresie, sa lasi gandurile negre la o parte si sa privesti cu incredere in viitor. Ai o familie superba si toate motivele sa fiti fericiti!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
greyeras spune:
Buna fetelor!
Azi ne-am trezit mai tarziu decat de obicei, ma gandesc cu groaza la ziua cand voi incepe serviciul, ca acum cad franta seara si nu stiu cand trece noaptea, nu stiu cum voi face fata atunci. Acum e si tare obositoare Adelina, ne chinuim acum si cu masele si cu canini si e tare irascibila si pretentioasa. Ma termina nervos mai ales cand incepe cu "nu" pentru orice.
Azi vom face o vizita pe la dr ne confruntam cu problema constipatiei de ceva timp si se pare ca a facut si ceva fisuri anale pt ca dupa ce face treaba mare are sange la fundulet si tare se mai chinuie mititica. Mai nasol ca sunt zile cand trebuie sa recurgem si la supozitor cu glicerina si atunci sa te tii bine urlete. Am incercat sa-i reglez problema din alimentatie, am eliminat cam tot ce ar fi putut sa o constipe, am schimbat si laptele praf am trecut la Nestle Junitor (apropo pt cine vrea am 2 cutii de Humana 3 cu mar astept PM pt cine vrea, sunt luate de la babypoint) dar degeaba, oricum ea nu prea se omoara cu mancatul.
In schimb a inceput sa fie mai activa si mai prietenoasa cu copii, acum cauta compania lor si chiar le da din jucariile ei, pt ea orice copil este "bebe". a inceput si ea sa spuna mai multe cuvinte, dar doar atunci cand vrea ea si le pronunta foarte bine, mai nou ii place sa numere si a invatat pana la 10, bine ca in loc de patru zice papu sau in loc de sapte zice sape dar e un inceput. Si ii place tare mult sa cante pe limba ei si mai nou sa tipe, striga psicile pe geam "pisa" si striga tare dupa tati sau dupa mine.
Saptamana viitoare am vrea sa o ducem la sora lui tati la Oltenita si sa o lasam cateva zile ca sa putem petrece si noi cateva zile linistiti, cred ca si ei i-ar prinde bine schimbarea asta.
Hai ca v-am plictisit destul, ma duc sa o scot pe afara, apropo ne-a facut mare placere sa-i cunoastem pe Ema si pititcul ei sper sa ne mai revedem.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Asaaa, si pentru ca vestile proaste sa nu se termine aici, o foarte buna prietena a mea va trebui sa nasca provocat si prematur, chiar foarte prematur, probabil saptamana viitoare, dupa o sarcina cu toate problemele posibile. Of... cred ne-a ajuns blestemul pe amandoua... Copii au fost conceputi cred in aceeasi saptamana. Ea macar mai are o sansa sa-si salveze fetita... Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |

sper sa iesi cu bine din pasa asta proasta.
condoleante!
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

danielle02 spune:
| citat din mesajul lui betty78 Eu am stat pe ghimpi pana zi cand am facut eco, dar acum m-am linistit putin. Deci avem 4.93 cm si batem recordurile la greutate anume 51gr si avem o medie de crestere de 12 saptamani si 1 zi, deci cam un avans de 5 zile ...deci dpn ar fi 04.11, in loc de 09.11 daca calculam dupa punctie...Mi-a spus ca tuberculul genital este orientat descendent ceea ce ar da impresia ca este o fetitza, dar pe de alta parte este cam crescut...asa ca fetitza ar putea sa fie un baietel. In rest translucenta nucala este de 1.2 mm ceea ce este excelent si prezinta un risc f scazut de sindrom down.Danielle poate totusi scapi si nu faci varsat de vant...uff e tare greu Slippers chair ca ai trecut printr-o perioada f naspa...o sa vezi ca o sa iasa si soarele pe strada ta...Hai capul sus si o sa fie totul bine Betty78 11+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |

felicitari ptr rezultatele bune de la eco.
sarcina usoara in continuare si bebelush sanatos

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

devylla spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Daca ar fi sa intorc timpul pe vremea cand Ioana dormea singura la ea in pat.. nu i-as mai strica obiceiul luand-o cu mine-n pat.. ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui Sabina acestea fiind zise, va las cu niste muzici de inima albastra: http://armonii.blogspot.com/ si va rog sa-mi tineti pumnii si sa bagati majoretele pt compozitia care trebuie sa fie gata pana sambata seara...brrrrrrr........ Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |

si eu am citit ca se pot naste bebelushi cu,capul mic,defecte ale pielii si mai o boala care "tine" tot restul vietii

eu sper din suflet sa nu fac,asta ma framanta.deocamdata nu au aparut bubitele desi Ebonee e plina.
pe 18 mai am scan si vad cum stau,abia astept.
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

danielle02 spune:
| citat din mesajul lui prisi Betty felicitari pentru rezultatele bune de la dr ![]() pe la mine asa bate un vanticel de bebelusi, nu stiu ce sa fac , am zis ca vreau macar o luna in care sa nu ma trezesc deloc noaptea si apoi ma apuc de al 2lea , dar nu se prevede prea curand poze Marta si Miruna (06.09.2007) |
eu bag
sa vina bebe 2.sanse de somn nu prea vad ca o sa ai asa ca nu iti ramane decat sa veghezi bebe 2 de noapte
abia astept sa vina pe lume si Melissa,sa scap de toate problemele astea apasatoare,sa le vad pe amandoua sanatoase si frumoase,asta imi doresc
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

...deci dpn ar fi 04.11, in loc de 09.11 daca calculam dupa punctie...Mi-a spus ca tuberculul genital este orientat descendent ceea ce ar da impresia ca este o fetitza, dar pe de alta parte este cam crescut...asa ca fetitza ar putea sa fie un baietel. In rest translucenta nucala este de 1.2 mm ceea ce este excelent si prezinta un risc f scazut de sindrom down.