Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (296)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Hai ca m-a terminat tipa aia susan Boyle...si tocmai imi terminasem machiajul...

Sabinutzo...gata am inteles nu m-am ingrasatTreaba este ca la inceput de sarcina urcasera kg in sus asa brusc si ma speriasem.

Gata...asta vroiam sa scriu,am fugit la refacut machiaj si fugit la birou.
V-am pupat.

AAA uitasem sa zic ca Erika nu mai bea din bibe.Azi e a treia zi...doza de lapte si-a redus-o la jumatate...acum bea doar 200 ml pe zi...insa e fetita mare,bea din cana
Iar referitor la mutat in camera ei...eu am hotarat alta varianta.Am sa o mut in patul mare,cu noi.Deja facem incercari...cand vrea ea o las sa doarma cu noi si pare fericita.Caci pe bb2 tot in camera cu noi o sa o tinem.Si cand creste si bebelina2 suficient de mare le mut in camera separata.Asta e planul,sa vedem ce iese.

Paaa

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Betty felicitari pentru rezultatele bune de la dr

pe la mine asa bate un vanticel de bebelusi, nu stiu ce sa fac , am zis ca vreau macar o luna in care sa nu ma trezesc deloc noaptea si apoi ma apuc de al 2lea , dar nu se prevede prea curand ....

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Sa bagam ?

Jurnal de mogalneata

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Ultimul si ma duc...

daniela lasa prostile...daca medicul ti-a spus ca este ok,nu te mai stresa aiurea.Va doresc forma usoara si sa va faceti bine repede.
Iar despre tati ce sa zic...radicala schimbare fata de sarcina trecuta.Bravos!

Jurnal de mogalneata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Iar referitor la mutat in camera ei...eu am hotarat alta varianta.Am sa o mut in patul mare,cu noi.Deja facem incercari...cand vrea ea o las sa doarma cu noi si pare fericita.Caci pe bb2 tot in camera cu noi o sa o tinem.Si cand creste si bebelina2 suficient de mare le mut in camera separata.Asta e planul,sa vedem ce iese.

Daca ar fi sa intorc timpul pe vremea cand Ioana dormea singura la ea in pat.. nu i-as mai strica obiceiul luand-o cu mine-n pat..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

.. si salutari!

pentru Sabinescu

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Betty .

Ana multumesc pt cuvintele frumoase. Din pacate vad ca la tine sunt ceva nori, insa eu sper cat de curand sa se insenineze . (Si eu vedeam pe strada numai copii cu sindrom Down inainte sa o nasc pe Eliza, si ma luasera gandurile negre ...)

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Asa, acum sa ma plang si eu nitel . Simt ca mooooor:

Citat:
citat din mesajul lui mami XXX

Povesti de fetita YYY... nimic spectaculos, vorbeste foarte mult, in fraze foarte corecte cu topica si intonatie, stie toate literele de la 18 luni, mai nou vrea sa doarma doar cu noi in pat, ceea ce ma cam darama.
Intr-o noapte dormea pe burtica si tati cu mana pe spatele ei, ea s-a intors si s-a asezat pe mana lui, dupa care am auzit-o prin somn "tatiii, scoate mana" . In rest, ne uimeste in fiecare zi cu cate acumuleaza si cat de usor, ne surprinde denumind obiecte de care a auzit acum 1 an cum se numesc si de atunci nimic, stie ca masina veche este la o prietena pe care stie cum o cheama, recunoaste masina noua chiar daca este intr-o parcare mare, stie ca "masina mare e tucson", stie sa ceara clar nachos, pringles, snacks sau pufuleti si le pronunta corect, stie sinonime de la cuvinte si le foloseste in alt context dar corect etc.

fetita YYYY din 07/07/07

(nume schimbate pt pastrarea identitatii persoanei )
Acuma, avand in vedere ca al varsta asta (2 luni mai mare ca Eliza) stie atatea, deci e un copil super, sa ii recomand mamei sa o invete ecuatiile de gradul doi pana face fata 2 ani, sau sa ii recomand testul Piciulikai (ala cu limba greaca vorbita cu bona, limbajul de programare C++ si mancatul cu betisoare cu gratia gheisei) ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
30+

Mergi la inceput

Slippers, si

Betty, felicitari pentru rezultatele bune. V-a trecut raceala?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Betty felicitari, sa ne dai numai vesti buneCe face Mario?

Ana, nu mai gandi negativ, totul o sa-ti mearga super bine, ai doi copii frumosi si sanatosi.Sanatate, nastere usoara si o fetita sanataosa prietenei tale.

Sabina, spor la treaba, sigur vei reusi ce ti-ai propus,

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

'neata!
mai am un pic din cafeloaie:)
si sa dam raportu:
a fost ok cica!
Pe la 6 dimineata s-a trezit si a inceput sa caute ca un nebun prin casa ceva(oare ce??), a tipat, a trantit toate lucrurile de pe fotolii (aici primadona boceste de sare camesa de pe ea), dupa care a vazut maldarul de banane si s-a infipt cu furie in ele.
A mancat una si un pic, s-a dus la el in patut, si -a luat ursul si a incercat sa adoarma, nu a reusit, a descoprit ca tacsu are degete la picioare, asa ca s-a jucat nitel cu ele:), dupa care a adormit in patu mare.
La ora 8.52 dimineata cand mi s-au povestit toate astea inca dormea.
Abia il astept diseara.
Intrebare: cum sa ma mulg:
de trei ori pe zi ca sa eliberez sau mai des???
M-am muls la unu noaptea si acuma de dimineata inainte de cafea...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput