Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (296)
Raspunsuri - Pagina 18
cecilia L spune:
Buna dimineata si de la noi, cam tarziu dar am avut multa treaba de la 6 cand mi-a dat inviorarea
, am incercat sa-l mai pacalesc pana pe la 7, dar a inceput sa traga de mine si sa-mi spuna ca tb sa beau ''taseaua''(cafeaua) si sa-i cutrat nasu cu ''asa''(aspiratorul), da. de aseara avem muci, e bine ca nu sunt curgatori, i-am pus aseara si dimineata cate un puf de pivalone, sper sa scapam repede ca tb sa plecam la mamaie si nu vreau sa-l duc racit.....

Acum se uita la Haidi, e himnotizat de DVD-ul asta, il cere si odata cu el si seminte decojite..doar asa am putina liniste ![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
rnico felicitari, refacere rapida.
Bun venit Tudor, sa fi sanatos, norocos si papacios, sa ai o viata frumoasa si linistita alaturi de frumoasa ta familia
Cecilia si
poze noi
asa crestem
carpatina spune:
Bernixo, bine ai revenit... Excursia se pare ca ti-a priit din plin, "afisezi" un moral de zile mari.. pentru care te felicit.. dar te si invidiez o lecuta ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Sabinescu, sacosa nu mai trimit.. dar de urat iti urez la multi ani pentru aniversarea voastra.. si la multe altele! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
slippers76 spune:
Buna dimineata
Sabina, felicitari si la mult mai multi ani impreuna.
Rnicosa va traiasca voinicul. Sa aiba o viata frumoasa si sa va bucurati de amandoi prichindeii.
Bernix, sa-ti fie de bine excursia. Mi-ai trezit nostalgii...
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
cecilia L spune:
Bernix, bine ai revenit, ma bucur ca ai reusit sa o intarci pe Degetica asa usor si ca a fost asa cuminte in lipsa voastra, bunicii au un alt impact asupra copiilor decat noi, uneori reusesc mai usor sa faca lucrurile pe care noi ne-am chinuit sa le facem...exemplu olita, cred ca suntem si noi pregatiti pt ea, incepe sa mearga sa se aseze pe ea atunci cand face pipi sau kk, dar inca nu vrea sa renunte la pantaloni, nici nu am insistat, cred ca mamaie are mai mult tact...a reusit intr-o saptamana...ce nu am reusit eu in mai multe luni de incercari.
Sabina, stai linistita, nu se intarca Gheo in 3 zile, trebuie doar sa te mulgi atunci cand erau orele de masa ale lui Gheo(aproximativ)si sa o faci temeinic, sa nu scada productia....cred ca sti tu mai bine asta....asa ca nu-ti mai face griji.
Cecilia si
poze noi
asa crestem
danuta36 spune:
Hello!
Cecilia am crezut ca numai Miru a mea e fan seminte decojite ![]()
Roxana multumim 
Abia i-au trecut lui Miru bubitele,acum i-au aparut iar vreo 4,2 pe gat si 2 pe picior..nu-mi dau seama nicicum la ce e alergica 
bebeka spune:
Salutare!!!!
Eu desi stau la 7 din 8 pot sa va spun ca s-a simtit f putin cutremurul .Initial am crezut ca da sotul din picioare(eram in pat) si pana ne-am ridicat in fund ca sa vedem daca mai continua cutremurul deja se terminase.Fata de cutremurul acela care a fost noaptea cand din cauza spaimei am facut atac de panica si nopti la rand abia adormeam de frica, acum n-am simtit aproape nicio emotie.
Papanash ai grija cu calciul ala...si cu ficatul..stii si tu ca ness,pepsi si tigara nu sunt tocmai ok...
Nici eu nu stau prea bine:am facut pitiriazis si am si psoriazis...o fericire...
Bun venit pe lume Tudor de Rnico!!
Eu am trecut prin intarcare f usor;sugea dimi si seara,apoi doar seara si apoi deloc.Nu m-am muls,nu m-am umflat, nu nimic parca nici nu alaptasem vreodata ...
Teo multumesc pt poze!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza cum ati procedat cu sanii? Eu imi propusesem sa ma mulg cateva zile, sper sa nu am probleme. |
NU mulsului! Mulsul nu o sa-ti intrerupa lactatia pt. ca inseamna cerere, deci corpul va produce lapte in continuare.
Eu nu am avut nevoie, dar stiu de la mama ca daca sunii sunt incarcati de lapte si incep sa 'friga', un prosop mare udat cu apa cat suporta corpul tau de rece si infasurat strans in jurul sanilor...
Succes, sa nu ai nevoie si sa treaca la fel de usor cum a trecut la mine!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Am mai atasat si eu niste poze recente cu Antonia: http://community.webshots.com/album/571415798ITCMUE |
Dulceeee!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze