Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (296)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Degetica s-a inteles f bine cu mamaie si a iubit-o teribil pe sor-mea care a venit in fiecare seara si cu care a preferat sa doarma.
A plans rau in prima seara, insa apoi s-a linistit s a inceput sa manance cum n-a facut-o niciodata pana acum (sper s-o tina tot asa si sa sarim de la categoria tantar). S-a bucurat teribil de toate hainutele pe care i le-am adus si s-a probat cu o multime, s-a admirat in oglinda si tot asa.
In seara asta a adormit f usor fara sa stea la san si fara sa planga dupa tzitz. I-am spus ca ma tzitz nu mai e lapte, dar mama i-a adus la sticluta din excursie (i-am luat 2 sticle de Aptamil din Turcia), ca acum e fetita mare cu sandale fustita si palarie si nu mai papam tzitz. A inteles si a acceptat totul f usor!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

mandarina, io m-am muls doar cand sanul era tensionat (cel mai greu a fost a doua zi de la intreruperea alaptatului), dar numai putin, cat sa dispara senzatia de disconfort. Am facut intai dus fierbinte, apoi muls si la final am aplicat metoda Yaiei (multam mult), prosop umed cu apa rece infasurat strans in jurul corpului, cam 10-15 min. Dupa a doua zi de netzitzileala n-a mai fost nici o problema.

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Am citit numai ultima pagina, ma duc acum la citit din urma, insa tre' sa-i zic lui papanash ca nu-i bine deloc cu caderile astea de calciu, oboseala isi spune cuvantul, insa trebuie sa te ocupi si de tine!

betty, sper ca fibromul sa nu complice sarcina! Off, prin cate trebuie sa mai treci si tu! Te admir sincer pentru tenacitate si curaj, pari de neoprit!
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nico, felicitari, sa-ti traiasca Tudorelul!

Bernix, bine-ai venit!
cand ai aparut, Ana a cerut Tz?
Acu daca storci mai e lapte?
ma intereseaza dirtect, dar in sens invers, eu vreau ca peste 12 zile cand lipsesc sa NU se intarce GH:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Nico, felicitari, sa-ti traiasca Tudorelul!

Bernix, bine-ai venit!
cand ai aparut, Ana a cerut Tz?
Acu daca storci mai e lapte?
ma intereseaza dirtect, dar in sens invers, eu vreau ca peste 12 zile cand lipsesc sa NU se intarce GH:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Da, a cerut. Ne-a luat de mana pe mine si pe Bobo si ne-a dus la pat sa ne alintam toti 3 si sa suga, cum faceam de obicei seara. A meres insa f usor cu distragerea atentiei. Si a mai cerut si dupa baie, inainte de culcare, dar nu s-a suparat ca n-a primit.
Lapte e, nu cred sa se duca asa usor.

Felicitari pt compozitie, abia astept s-o ascult!
Si pentru cei 7 ani felicitari! La inca de 100 de ori pe atata, in orice lume sau dimensine v-ati intalni!

Si la multi ani lui Gheorghe! (am uitat cu umblatul de nebuni pe strazi sa urez baiatul) Si la multi ani si mie, ca sunt Georgeta!

Mergi la inceput

Si-acum, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Betty cred ca ar trebui sa stai linistita in legatura cu fibromul.Eu am un fibrom maricel. Sarcina cu Luca a debutat cand fibromul avea 5.6cm. Multi doctori mi-au zis ca nu o sa pot tine sarcina.Eu am avut incredere, un doctor ok, mi-a supravegheat sarcina lunar si nu au fost nici cele mai mici probleme. Fibromul avea la 4 luni de sarcina 9cm iar la 9 luni 10.5 cm. Luca a crescut ok, infirmand cele spuse de doctor (ca nu va creste mult in greutate). A avut 4.120g . Asa ca nu-ti fa probleme. Fibromul tau e mic. Necesita poate doar o supraveghere mai atenta.

Noi suntem bine. Luca e un smecher. Vorbeste de toate. Spune tot ce aude dar bineinteles mai stalcite cuvintele. A inceput sa lege si cate doua e tare dragalas.
In rest plimbari servici si casa.
Va pup si va doresc o saptamana minunata
Mada28 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Am mai atasat si eu niste poze recente cu Antonia:

http://community.webshots.com/album/571415798ITCMUE

Tare frumusica este! Si foarte cocheta!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata si o saptamana usoara!

Sabina, la multi ani din nou, sa fiti sanatosi si fericiti!

Bernix, bine ati revenit. Ma bucur ca v-ati simtit asa bine, ti-am zis noi ca Turcia este o alegere buna. Sa ne povestesti mai multe si asteptam evident si poze.

Ma apuc de munca. Pup.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Rnico, felicitari!

Bun venit pe lume Tudor, sa ai o viata frumoasa!

Tare draga-i cea mica in poza in care-si tine bebelusul pecum tati pe-al lui

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput