Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (296)
Raspunsuri - Pagina 16
rnico spune:
mersi greyeras
sunt convinsa ca aduta se va descurca. si alesia a fost in ultimele luni de sarcina cu tudor pe la bunici, la fiecare in parte cate 2 saptamani si s/au descurcat toti (si alesia si bunicii)
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
papanash spune:
hello
la multi ani pt toti aniversatii de sf/. Gheorghe
acum am sosit, am fost la mama
am avut o cadere naspa de calciu, lesin, chestii nasoale, asa ca m-a dus al meu sot urgent la mama ca nu aveam ce face, el trebuia sa fie la job si spital.
am facut analize , am lipsa mare de calciu si analizele la ficat au iesit cam urate. mai astept niste rezultate marti. plus ca le mai repet aici la medlife saptamana viitoare.
sper ca sunteti bine, o sa citesc din urma, am avut maximul noroc sa prind cutremurul la etajul 1, oricum am intrat in panica fiindca timp de o ora n-am avut semnal pe telefon si nu stiam nimic de sot.
am stat cam juma de ora in masina dupa cutremur,pana cand a venit tata si ne-a imbarbatat, 'haideti in casa ca speriati copilul'', care copil tot se bucura ca plecam "pa-titi'.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Roxana_G spune:
Greyeras, tinem pumnii sa fie bine prima seara singura a Adutei.
Papanash,
multa sanatate, ai grija si de tine ca nu merge asa. Pai se poate sa ajungi la lesinuri...
Mai fetelor, chiar asa rau s-a simtit cutremurul asta? Am ajuns la concluzia ca sunt cam nesimtitoare. Nu mi s-a parut nimic special, nici nu mi-ar fi dat prin cap sa ies cu copiii afara sau in masina.
Cat despre retelele de telefonie si eu am injurat. Sunt de dat in judecata si alta nu. Inteleg ca toti au dat iama in telefoane, insa nici chiar asa, nici apeluri de urgenta sa nu poti da.
Gata, am facut deja exces cu atata forum weekendul asta. De maine revin la programul restrans. ![]()
Noapte buna si linistita! O saptamana usoara si frumoasa! (ca scurta e
)
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
mandarinutza spune:
Rnico, felicitari! Bine ai venit pe lume Tudor!Am vazut pozele, ai doi copii tare frumosi!
Greyeras, si pe Antonia, am trimis-o de ieri prima data sa doarma la bunici si a fost ok. 
Cecilia, merci pentru sfaturi, cam asa am procedat si eu m-am muls, si vreau sa ma mulg
Papanash, multa santate!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
cecilia L spune:
Gabitz, ai un PM
Papanash, sanatate multa.
Roxana, m-am invatat asa cu somnul, sper sa recuperez si eu putin dupa ce il duc pe Cristi la bunici...daca imi iese pasenta si o sa vrea sa ramana acolo![]()
Mandarinuta, incerca sa maresti perioada de timp la care te mulgi(te mulgi doar cat sa-i detensionezi, cu cat mulgi mai rar si mai putin cu atat productia de lapte scade, cel putin la mine asa a fost), bafta.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
betty78 spune:
Sabina felicitari pentru aniversare
Rnico refacere usoara si bebe sanatos.
Adimercedes, Devylla, Danielle, Roxana si eu tare sper sa nu fac complicatii cu fibromul ala
Betty78
11+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rnico am fost putin ocupati! dar din 23.04 am intregit familia! a venit si tudor pe lume! sper sa fie sanatos si fericit! |
Felicitari mamico, si-i uram Bun venit pe lume lui Tudor.
Si Eliza cearta lumea cand nu e lasata sa fac ce vrea ea, amanintand cu degetul aratator. Off, si eu abia astept sa vad cum reactioneaza cand l-o vedea pe bebe
Refacere grabnica, lapte mult si un bebe fara colici
.Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
31+
bernix spune:
Iuhuu, ce veste buna am citit la revenirea acasa: rnico are inca un copilas! Felicitari si tot binele din lume pentru intreaga familie!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
In seara asta pe la 8 am ajuns si noi acasa dupa un drum lung si frumos, cu ploaie si soare, cu pranz pe malul marii si ras incontinuu. Am ramas impresionata de drumurile din Turcia, pana si io, cel mai prudent sofer din lume am ajuns la 150km/h si nici nu mi-as fi dat seama daca nu ma uitam la bord.
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Am gustat Istambulul asa cum n-am gustat nici un alt loc vizitat pana acum, mai ales ca io am o afiniate teribila pentru lumea musulmana, pentru cultura si civilizatia lor.
Deci, am fost in cele mai putin turistice zone din Istambul, am mancat cu localnicii la impinge-tava (f bun si ieftin si muuult!), am negociat la sange in bazar, ne-a ars soarele, ne-a batut vantul sio ne-a facut ploaia ciuciulete.
O excursie reusita, ce sa mai zic!