Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (296)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Mandarinuta, eu cand l-am intarcat pe Cristi, nu ii mai dadeam decat odata noaptea si atunci fff putin, pana nu a mai cerut noaptea, asta nu inseamna ca nu mai cauta, uneori, si acum mai baga mana sa caute....m-am mai muls cateva zile si apoi gata, la inceput cam la aceeasi ora cand papa, apoi mai rar si dupa vreo 4 zile deloc....dar dupa vreo 10 zile s-au umflat sanii si ma dureau, am mai muls odata pe zi cand ii simteam tensionati, pana se detensionau, inca vreo 3 zile si gata, desi am mai avut lapte inca vreo 2 luni.....mai este varianta pastile, de regula dr o recomanda,dr mea chiar imi zicea ca era mai bine daca luam pastila...

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Sabina, felicitari si casa de piatra in continuare, sa fiti fericiti si sa va iubiti ca in prima zi.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Noi am fost la gradina zoologica, Cristi a fost tare incantat de animale, le-a recunoscut in cea mai mare parte si incepea sa faca ca si ele, mai putin la pasari, unde a fost tare bulversat...in afara de pelican(are o carte cu pelicanul toby) toate erau pasare, inclusiv rata........eu nu am mai fost de mult timp la zoo,(sa fie vreo 15 ani)dar am fost putin dezamagita, ff putine animale si astea cam amarate..........o sa pun poze mai tarziu.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ceau!
va mai aduceti aminte de noi?
am fost putin ocupati! dar din 23.04 am intregit familia! a venit si tudor pe lume! sper sa fie sanatos si fericit!
se pare ca eco a zis ca are 40 de saptamani iar pe urter cicatricial era nevoie sa vina!
alesia e bine, mare, are vreo 11kg, si pt ca bunicii au fost sa ma ajute, alesia face numai s numai ce vrea ea!

pe forum am mai intrat asa din cand in cand, e drept ca nu prea mai stiu despre ce discutati, sper sa am timp sa ma reinformez!

va pup
si sper ca cel putin daca facei intalniri cu dulceturile si papanasii sa nu le ratez

aici niste poze cu noi http://popescu3.blogspot.com/

mami de alesia (23oct2007) si bb2(dnp18mai2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

Mandarinutza ce mare a crescut Antonia,e o scumpa

Sabina la mai multi ani fericiti!

Noi mai inainte am venit acasa,am fost pe Valea Nandrului,la o friptura la disc A batut putin vantul,dar in rest a fost frumos...plin de lume,dar stiam un locsor,pe care l-am gasit liber Miru a adormit in masina pe drumul de intoarcere.
La noi nu s-a simtit cutremurul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Rnico felicitari si sa va traiasca bebicul Tudor,sa fie sanatos si mancacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Danielle, imi pare rau ca am starnit poftele la burtici. Daca te consoleaza Tiramisu meu nu era aburind, este o reteta care se face la rece. Mie nu imi merge bine cuptorul si se pare ca nici nu se poate face ceva, asa ca prefer retete fara copt. Plus ca sunt lenesa, ai ai uitat?

Myral, vai de mine, s-a simtit si la Constanta? Nu credeam sa fi fost asa puternic cutremurul.

Mandarinutza, pentru reteta. Am vazut-o putin cam tarziu, dar oricum imi aminteam eu ceva de data treacuta. A iesit minunat ciulamaua, au papat amandoi copiii si noi cei mari cu mamaliga.

Cecilia, esti incredibila cum rezisti sa dormi atat de putin. Eu daca nu dorm minim 8-9 ore zilnic ma simt fizic rau si devin irascibila.

Danuta, sa va fie de bine iesirea. Eu abia acum ti-am admirat carliontata in poze. Imi amintesc ca tot vorbeau fetele de niste poze dar eram la birou si nu am apucat sa le vad. E asa scumpica si are ochii atat de frumosi, e ceva la ea ce imi aminteste de Alex cand era asa mica.

Nico, felicitari mamica de 2 pui! Sa fie sanatosi si norocosi amandoi, si sa se inteleaga bine unul cu celalalt. Iar tie putere dubla sa ii cresti! Ca bucurii sunt sigura ca vei avea nenumarate la dublu. Sunt niste frumosi amandoi, am vazut pozicile. Alessia l-a primit bine pe fratior, sa o tina tot asa.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

multumesc fetelor!

e drept ca mi-a fost frica cum va reactiona alesia, dar se pare ca pana acum a fost bine!
alesia l-a si certat deja, asa pe limba ei, amenintandu-l cu degetul aratator!

mami de alesia (23oct2007) si bb2(dnp18mai2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna si de la noi.
am absentat motivat..n-am avut net!
asa ca...
sabina - felicitari...sper ca a iesit cum iti doreai.
rnico - felicitari. bb tuor sa creasca mare, sa fie sanatos si voios.
despre noi..n-avem noutati...
pupici dulci tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Rnico felicitari sa va traisca baietelul, este un scump, ai doi copii minunati.

Eu sunt singura, fata mea e la bunici asa ca azi lenevesc sa vedem cum se va comporta, e prima seara cand doarme singura la ei, sper sa fie bine.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput