Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (296)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neataaaa. Cafea serviti si in weekend?

Eu m-am lasat si de putina cafea de la expressor ca imi da dureri de burta si arsuri.

Desi l-am culcat pe Andrei pe la 9 jumate si abia la 10 a adormit, tot la 7 jumate era in picioare. Numai ca eu sunt chiauna, am vazut vreo 2 dvd-uri aseara si acum trag ponoasele. Si mi-e groaza ca de maine reincep munca.

Ma duc sa ma joc cu copiii si sa fac mancare. Dupa ce s-a trezit devreme, Andrei a strigat o pe Alex pana sa s-a trezit si ea.

Duminica placuta!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!
Multumim pentru aprecieri. Am simtit si noi cutremurul dar nu foarte tare, oricum nu m-am speriat prea tare caci a fost destul de scurt.

Cecilia, cred ca acum seamana si cu mama mea, de fapt are cate ceva de la fiecare si de la mami si de la tati si de bunici.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Mandarinutza, ce bine ca esti pe aici? Mai zi te rooooog reteta ta de ciulama.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Neata!
Numa eu nu ma sperii de cutremur?

Mandarinuta, e asa de dulce Antonia! Mi-e dor de vremurile in care se jucau impreuna copilasii nostri.
Referitor la cum faci cu sanii: de cate ori sugea Antonia? daca mai des de doar seara la culcare, nu-ti recomand intarcarea asa, ci o zi la mamaie, o zi cu tine, pt sanii tai ar fi cel mai bine.
Dupa aia 2 zile la mamaie doua la tine...etcetc. Ca sa se diminueze cantitatea de lapte de la sine. Eu am avut lapte la Sofia...inca multe luni dupa aia, in conditiile in care ultimele saptamani a suptf putin.

Eu mor de frica acuma cu plecatul cele 3 zile,o sa ma tin tare sa nu-i dau decat dimi si seara.

Si in alta ordine de idei, aruncati o sacosa la mine, sarbatorim 7 ani de casnicie:)
Eu prin munca.....asta e

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, felicitari pentru cei 7 ani de casnicie, multi ani fericiti inainte! Inteleg ca sarbatoresti prin munca dar cred ca nu ar strica macar o seara linistita.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata si de la noi

sabina,LA MULTI ANI! fericiti si de acum in colo,sa aveti parte numai de anatate si fericire

roxana,mi-ai facut pofta de tiramisu aseara si trebuia sa imi cumpar numaidecat.dar ma gandeam asa cand il mancam:oare al Roxanei cum e?trebe sa fie cald,aburind si tare bun.neuronul meu e pofticios

betty,si eu am auzit de persoane care au avut fibrom,au nascut fara nici o problemuta si sunt bine acum.
stiu cum e cu grijile astea,insa gandeste pozitiv si ai sa vezi ca va fi bine.
eu la 20s. am avut un hematom de vreo 4 cm. insa cred ca acum e si mai mare fiindca creste nu "sta"

devylla,sa va fie de bine supa,cred ca a iesit delicioasa

printesele frumoasele,am vazut poze

eu sunt tare pofticioasa,nu exista ca cineva sa vb de mancare si eu sa nu salivez

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sabinutz felicitari pentru aniversarea casniciei!

Roxana, daca mai esti pe receptie reteta de ciulama: pun la fiert pulpe superioare/ce vrei tu din pui.Dupa primul clocot, scurg apa si pun alta calda, mai adaug o ceapa si 2 morcovi. Si le las pe foc pana sunt fierte bine- cam o ora. Apoi pun intr-un castronel faina(cam 2-4 linguri, depinde de cantitate) si adaug treptat zeama de la supa, pana iese o zeama fara cocoloase=sos. In alta tigaie pun pe foc unt-un cub de unt si adaug sosul amestec continuu pana da in clocot.Si la sfarsit adaug pulpitele fierte si morcovii. Daca au mai ramas cocoloase poti sa strecori sosul la final printr-o sita.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Eu am incercat reteta Mandarinutzei si a iesit supeeeer, nu mai facusem ciulama pana atunci La galusti nici nu ma bag macar. Antonia e e foarte frumoasa ca o papusica.Sabina, multi ani fericiti impreuna! Si noi acum pe 28 facem 14 ani de cand ne-am cunoscut, nu stiu cand/cum au trecut atatiaSi sper ca nu intarcati toate si ma lasati pe mine pe baricade Eu nu pot sa-i raresc deloc suptul ziua ,noaptea nu mai suge deloc(dar tot se trezeste) deci suge de min 4 ori max 5 ori pe zi. Daca nu suge e irascibila si nici nu mananca bine. Sper sa o intarc si eu pana la 2 aniSi la noi s-a simtit destul de bine cutremurul, nu m-am speriat dar nu stiam cum sa reactionez, ce sa fac, cand mi-a venit mie mintea la cap era prea tarziu, bine ca nu a fost mai puternic.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Betty, si mie mi-au descoperit un fibrom pe exteriorul uterului la eco de 12 sapt. Insa doctorita zicea ca e mic si ca e departe de bb si sa nu imi fac griji.

Oricum nu orea au ce sa iti faca acum in sarcina. Si evident ca va creste o data cu sarcina dinc auza ca zona e fff bine vascularizata acum cu bb. DAR, putin probabil ca va creste la dimensiuni catastrofale, deci gandeste pozitiv si ia-le pe rand! E adevarat ca sunt femei care au pierdut uter din cauza de fibrom, dar sunt si cele care au avut fibroame multiple si mari la sarcina si bb s-a nascut cu bine si ele au facut embolizare sau pur si simplu fibroamele s-au retras dupa sarcina.

Hai, capul sus si concentreaza-te pe ce e cu adevarat important, decat pe drobul de sare si pisica .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Cecilia, si nu mai motai deloc cu el ziua?

Rox , mamica

de regula nu, uneori mai apuc dimineata, dar destul de rar

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput