Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (296)
Raspunsuri - Pagina 13
betty78 spune:
Si la noi s-a simtit, dar nu f tare...oricum eu sunt terorizata de cutremure...cateodata tip cutremur cand stau cu sotul pe canapea si se misca
..
Betty78
11+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
prisi spune:
Betty![]()

si eu ma tem tare, nu mai am decat unul mai mare la activ de acum 3 sau 4 ani cand eram singura acasa si au inceput sa cada toate de pe pereti si de pe rafturi, am intrat in soc 15 minute nu m-am putut misca dupa ce s-a terminat , apoi am plans un pic si mi-a trecut, dar azi cu puiul langa mine parca a fost mai rau, sper sa nu fie replici si sa ma mut mai repede de la etajul 9
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui prisi Betty ![]() si eu ma tem tare, nu mai am decat unul mai mare la activ de acum 3 sau 4 ani cand eram singur acasa si au inceput sa cada toate de pe pereti si de pe rafturi, am intrat in soc 15 minute nu -am pututm misca dupa ce s-a terminat , apoi am plans un pic si mi-a trecut, dar azi cu puiul langa mine parca a fost mai rau, sper sa nu fie replici si sa ma mut mai repede de la etajul 9 poze Marta si Miruna (06.09.2007) |
si eu tot la 9 stau....dar acum 4 ani stateam la 4 intr-un bloc construit prin 77 si reconsolidat care efectiv a scatait din toate incheieturile, dar acum stau intr-un bloc construit dupa 2000 si s-a simtit cu totul altfel
Betty78
11+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
prisi spune:
gata am adormit si copilul, care maraia de pe la 7 de somn, iar evenimentul ne-a agitat pe noi si a trecut si somnul ei , acum doarme cu o pernuta mica in brate , e asa dulce 
poze
prisi spune:
Mandarinuza tare dulce si cocheta Antonia si are si carisma 
poze
cecilia L spune:
Roxana, uneori mai adoarme imediat(daca cere laptele la 5), alteori adoarme dupa o ora(dupa ce pleaca tati la didici) sau chiar deloc
, m-am obisnuit sa adorm la 12 si sa ma trezesc la 5 sau 6 si apoi daca am noroc mai motai.....dar ne facem nou mari, trece si asta, fata de trezitul din 15 in 15 minute, acum e parfum![]()
Legat de cutremur, noi eram la nais ne pregateam sa plecam, daca nu vedea nasul ca se misca lustra nu ne dadeam seama(etaj 7)..si mie imi este frica de cutremur
Betty, sa dea DD sa nu fie nimic asa cum povestesti tu, daca era ceva ingrijorator cred ca iti spunea dr., sanatate si 
Maria, asa vrei sa slabesti, spunand ce gatesti
?
Ramonaiani, intoarcem inzecit 
Mandarinuta, mi se pare mie sau seamana putin cu mama ta Antonia, care s-a facut mai frumoasa

Ziceam ceva de o intalneala..............nu se baga nimeni![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Noi suntem ok, copiii erau la mansarda cu tati. Nici nu s-au sinchisit. Eu le-am zis doar sa coboare, fara sa sesizeze vreo panica. Senzatia de frica am simtit-o abia cand m-am uitat la Realitatea, au un stil astia sa agite spiritele. Alex nici nu a inteles ce se intampla, mai prinsese ea discutii si o avertizasem ca pamantul se mai misca. I-am zis ca acum a fost o miscare din aia. Totul ok pana a auzit cate ceva la TV si a ezitat o vreme sa mai urce singura. Dar acum se joaca bine mersi la ea in camera. Totul e de atitudine, si eu am frica de cutremure si nu atat ca as avea amintiri sinistre cat imi amintesc panica mamei. Chiar si acum am sunat-o imediat, inca mai mergeau telefoanele, si plangea biata mama. Bine ca nu a fost cand era Alex la ei ca intrau cu totii in panica. Probabil mama are aminiri urate din 77 si de aceea reactioneaza asa.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Betty,
, doamne ajuta sa fie bine totul cu sarcina aceasta, nu e musai sa creasca si fibromul. Am mai auzit povestiri despre asta si nu la toata lumea a fost rau. Cat despre panica la cutremur, si eu simt la fel si pe moment am tendinta sa ma blochez, dar cand ai copii nu numai ca nu iti permiti panica pentru ca trebuie sa faci ce trebuie pentru ei, dar si pentru ca nu vrei sa ii sperii.
Mariana, chiar ca ai o cataratoare. Cred ca fetitele sunt mai curajoase.
Mandarinutza, ce domnisoara mare si frumoasa este Antonia. M-a amuzat poza in care facea asa o mutrita stramba. Vad ca si ea se cocoata si se distreaza pe la locurile de joaca din parc.
Cecilia, si nu mai motai deloc cu el ziua?
Prisi,
cuscra speriata! Miru banuiesc ca e bine, nu o speria si pe ea.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxali Devylla comestibila supa sau sant tari galustile? Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani poze |
Spre mirarea mea au iesit din prima...
dar parca nu au fost la fel de pufoase ca ale mamei."Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
Betty chiar povestea o tipa la odisee ca cineva nascuse un copil de 4 kg si fibronul avea cam aceeasi greutate,nu complicatii,nu nimica.
eu sper sa fie bine si sa nu aveti probleme
Antonia e o papusica eleganta!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)