Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (296)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata Tiramisu! Si a iesit delicios. Numai ca am insiropat prea tare piscoturile si s-au cam sfaramat.

SabinaY, mare, multa sanatate si sa stea depresiile departe!

Sabina, ti-am zis eu ca totul va fi bine!

Ali, uite tocmai de aceea nu prea mai stau pe net cand sunt cu copiii, ca fac numai nazdravanii.

Cecilia, nu se mai culca Cristi dupa bibele de 6? Cred ca m-am vaicarit degeaba azi, vad ca la altii e mai rau. Eu daca ma trezeam la 6 in fiecare zi si ma culcam la 11 seara, as fi ajuns la balamuc direct. Acuma ma trezesc la 7 si ma culc la 10 si ceva imediat dupa Alex si tot sunt obosita si irascibla. Oricum azi am dormit si pe la 12 o ora si acum o ora. Deci nu am de ce sa ma plang.

Maria, am vrut sa iti scriu si dimineata dar am uitat. M-am amuzat copios de programul lui Alex cu prietena si "socreii". Si ma gandeam cum va fi cand imi aduce pitica mea inca o gura la masa.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, nu stiu ce inseamna la tine intr-una din zile. Daca inseamna in cursul saptamanii nu ai cum sa te brodesti cu mine decat intre 7 si 8 seara si asta numai marti. In rest ajung fix la 8 in fiecare zi. Daca te refereai la weekend, astept semn oricand, ca nu plecam nicaieri. Numai sa fie weekendul asta, ca vom pleca saptamana viitoare.

Apropos de plecat, ne-am propus sa iesim weekendul viitor. Vineri vom merge la noul acvariu de la Tulcea, am vazut si ieri la stiri despre el. Au fost finii nostri in weekendul de Paste si au fost incantati. Apoi ramanem la noi la Neptun pana duminica. Inteleg duminica va ploua, dar sambata va fi ok. Sambata dimineata o sa avem program de murdarie in nisip, iar dupa-amiaza mergem in Mamaia la demonstratia de F1 a lui Coulthard. Sper sa nu imi manance copiii urechile.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Yaia, distractie placuta!

Cecilia, pupam micutul catarator!Si Antoniei ii place mult la biserica, pupa toate icoanele si incearca sa se inchine, si sta foarte cuminte.

Ana, imi pare rau ca ati avut multe necazuri in ultimul timpSper ca de acum sa ai parte numai de bucurii cat mai multe!

Eu am fost azi la un training, am facut cumparaturile la Carrefour si acum ma apuc sa mai lucrez la o lucrare de disertatie.Antonia e de azi la mamaie in programul intarcarea. Mamicile care ati intarcat mai tarziu cum ati procedat cu sanii? Eu imi propusesem sa ma mulg cateva zile, sper sa nu am probleme.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Am mai atasat si eu niste poze recente cu Antonia:

http://community.webshots.com/album/571415798ITCMUE

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor, am uitat sa va spun ca am un fibrom pe care l-am vazut dupa sarcina precedenta si care avea pe atunci 1.2 cm X 0.8 cm si acum la ultima eco era cu mult mai mare 1.8 cm X 1.2 cm. Din pacate creste odata cu sarcina. Ma sa fie bine. Am o cunostiinta care a pierdut odata cu sarcina si uterul din cauza unui fibrom care se dezvoltase in paralel. Asa ca sunt putin suparici dupa ce mi-am recitit ecografia

Betty78 11+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Betty si eu ma sa fie pana la urma totul bine. Tin pumnii stransi .

Mandarinutza, ce fetita frumoasa s-a facut Antonia. Eliza ii transmite imbratisari .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si nu prea si de la noi
eu sunt cam speriata de la cutremur, tocmai ii facusem baie lui Miru si stateam linistite cand a inceput sa se clatine patul

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
Si acum despre cataratorul Cristi...a fost afara cu tati si a cazut peste un gardulet si si-a spart buza/gingia, nu pot sa va spun ce m-am speriat cand a vazut ca vine cu el in brate si plin de sange...

Sper ca totul e bine acum. Adevarul e ca se refac asa de repede astia mici .
Off, si eu am o www.flickr.com/photos/21231089@N02/3473980690/" target="_blank">cataratoare. Nu sta locului deloc, si cred ca nu stie sa mearga incet - are in dotare viteze numai de la treapta a treia in sus . Cred ca trebuie sa ne inarmam cu multa rabdare si ... solutii dezinfectante, creme cicatrizante etc.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Fetele la apel, sunteti bine cu toatele, voi si familia voastra?
Eu m-am speriat groaznic, eram cu fata la ziua de nastere a unei prietene si s-a simtit urat de tot. Iar Andrei acasa cu o vecina. M-am speriat groaznic. Sper sa fie ok pana vine sotul la miezul noptii!
tuturor si aveti grija de voi!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Sarbatori frunmoase si multi de la noi!

E din ce in ce mai greu sa intru pe forum. Timpul e tare limitat si bebe nu mai e bebe e un strumf atomic deja...

Mi-e tareee dor de voi si visez la o zi in care sa am timp sa citesc si sa recuperez...

Nici nu stiu ce sa va zic ca a mai facut! A stat cuminte la toata slujba de Inviere mica si ciocneste oua!

Avem in sfarsit 8 dinti si a inceput sa rupa cateva cuvinte stalcite. Merge singurel la plimbare, e cuminte pe trici si in nisip cea mai buna lopatica e manuta lui...

Va pupacim tare!

PS Si cu noi s-a miscat patul la cutremur! Vlad a adormit la loc doar eu tremur si acum!

Isabela si de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput