Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (296)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Fetelor, am uitat sa va spun ca am un fibrom pe care l-am vazut dupa sarcina precedenta si care avea pe atunci 1.2 cm X 0.8 cm si acum la ultima eco era cu mult mai mare 1.8 cm X 1.2 cm. Din pacate creste odata cu sarcina. Ma sa fie bine. Am o cunostiinta care a pierdut odata cu sarcina si uterul din cauza unui fibrom care se dezvoltase in paralel. Asa ca sunt putin suparici dupa ce mi-am recitit ecografia

Sa dea Domnu' sa fie bine!
Hai ca o sa fie, ce mai! O sa fie bine!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rnico
dar din 23.04 am intregit familia! a venit si tudor pe lume! sper sa fie sanatos si fericit!

Felicitaaaari!
Vazut si pozele cu toata familia...foarte fericiti mai sunteti!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

mersi fetelor!
sunteti f dragute!

eu am intarcat-o pe alesia ca sa ma intorc la serviciu pe la 10 luni, i-am dat tot mai rar si apoi nici nu a mai cerut cand a prins gustul macarii. si laptele a disparut treptat in cateva zile.

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danuta36
Cecilia am crezut ca numai Miru a mea e fan seminte decojite

Si eu am un semintzos la casa mea...bine, la noi nu prea sunt seminte de floarea soarelui decojite, dar al meu pici baga nuci Cashew in fiecare zi, daca-i dau. La migdale e mai greu, ca sunt cam tari...

Poze

Mergi la inceput

Sabina, la mult mai multi ani de acum inainte!

Bernixo, sa-ti fie de bine iesire! Chiar ca se 'citeste' ca ti-a priit!
Se pare ca la noi, mamicile, teama e mai mare si puiutii ne surprind placut cu adaptatul la noile conditii (gen bunici, matuse etc.) Asa ca, Cecilico, suna bine...o sa fie bine si la voi!

Despre noi, toate bune si frumoase, a venit si aici caldura si soarele, e primavaratic. Tudor are ceva tuse sacaitoare si maine mergem sa vedem daca e totul ok la plamani. In rest, vorbeste din ce in ce mai mult. Mostra:
- Tudor, ce faci?
- Bene.
- Cati ani ai?
- Unu. (arata si cu degetul)
- Cum te cheama?
- Ana!
Orice ii dau sau imi da, e Kiiti! (un soi de multam in finlandeza).
Si cand termina cate ceva de facut, e taga (adica gata)!

Cam atat de la noi, incerc sa organizez acum o iesire de 1 mai, sa vad ce-mi iese...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Cu greu am reusit si eu sa citesc din urma. Am fost plecati de vineri la soacra-mea, unde mi-am facut o mie de draci(deh, stiti cume cu soacrele...).

In primul rand multumesc tuturor fetelor pentru sustinere si vorbele frumoase.

Betty, cea mai mare parte din fibroamele astea dau inapoi dupa jumatatea sarcinii, poate chiar dispar. E o chestie cu fluxuri sangvine si o gramada de alti factori (am avut si eu ceva belele cu Vlad). Tin pumnii sa fie totul bine. Sunt sigura ca asa va fi!

Roxana, sa va fie de bine tiramisu. Si eu sunt fan, da' nu mai fac ca ar manca si copiii in nestire, si-i cam multa cafea pentru ei

Papanash, urata treaba cu caderile astea de calciu. Ai grija de tine si de voi, ca numai tu bolnava mai lipsesti in peisaj...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Yaia, pup tare tizul meu

Mergi la inceput

Am ramas datoare cu pozele. Nu apuc sa le vad pana diseara ca am multa treaba, dar abia astept s-o vad pe Antonia si pozele cu Tudor pui mic.

Noi cutremurul nu l-am simtit. Am aflat de la televizor. Ai mei erau insa in bucuresti, si tata l-a simtit in bucatarie, iar mama deloc in baie. Si de aici o gramada de teorii legate de a noastra casa.

Sa va mai zic si de Vlad. E un nazdravan, cred ca toti baietii. Dar e si foarte dragastos si iubaretz. Ne pupa toata ziua. Si daca ne vede suparati ne pupa pana ne ia "lustrul". Si vorbeste tare caraghios. Are tendinta sa nu spuna ultima litera din cuvinte. Drept pentru care pe el il cheama Vaaa(cu o vaga urma de d in coada). Daca il intrebi cum o cheama pe mama, zice Ana. Daca-l intrebi in schimb cum il cheama pe tata, sta, se strofoaca sa spuna Mihai, si dat fiind ca nu-i iese, ridica din umeri si zice "tata". Pe sor-sa o cheama "Nania", nu ma intrebati de la ce. E super incantat de "da", cred ca a vazut ca avem o reactie pozitiva la replicile lui afirmative, drept pentru care raspunde da entuziast la orice il intrebi. Si e foarte posesiv. Meu si mia e la ordinea zilei. De rest, cuvinte uzuale.. apa, caca , papa, ass (suc), ape (lapte), ham, miau, mac, tita (papusile Mirunei), och (ochelarii lui ta'su), mec (multumesc).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76
Am fost plecati de vineri la soacra-mea, unde mi-am facut o mie de draci(deh, stiti cume cu soacrele...).

Pe aia cu 'Da' ce-ai cautat acolo?' o stii?

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Yaia, pup tare tizul meu

Ii transmit . Sunt convinsa ca si el iti trimite unul, asa ca - sau in limbaj Tudor: A-pu! (dupa sunet urmeaza si buzele pe obraz)

Poze

Mergi la inceput