Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 14
AlexaM spune:
Daca va intereseaza:
am vazut in Carrefour Feeria iaurt, branza, lapte etc (lactate diverse ) bio.
Sunt ok ca pret...nu stiu daca sa ma incredere sau nu. Sunt nemtesti + lapte LaDorna bio
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
simodina spune:
Nikolici cum eu sunt fan ciorbe acre ( sua acrituri) ti-am dat IP-ul in urmarire. Cum depistez adresa la tine sunt!
LE Sper ca e acra sa nu imi consum energia de pomana!
_giulianna_ spune:
Salutare!
Daca vreti sa ne (il) mai vedeti, suntem aici. Dati voi "next".
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
nikolici spune:
simo vezi ca nu dai de mine asa usor pt ca ...eu folosesc un calculator furat si fur internet wireless de la unu numit sandu, care a uitat sa-si paroleze netul![]()
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
DAR CE-AM FACUT???
L-am furat ca sa pot scrie pe forum nestingherita de nimeni!!!Trebe sa-mi protejez cumva familia...nu???
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
_giulianna_ spune:
Am mai pus una, adica pe asta. Daca l-ati vedea cu cata meticulozitate cauta un coltisor de abtipild de care sa traga...e mortal!
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
AlexaM spune:
aaaaa si babytza: felicitari pt dintzoc...parca ziceai ca aveti unul...n-am retinut prea bine...![]()

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
piolica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
Piolica, dintisorii de sus abia au iesit si se vad doar de apoape. Cei de jos aici sunt. Victoria, binecuvantata de Anna Sofia mA fAc MaRe ![]() "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
hihihi, ce simpatica e, adevarat iepuras. (Nu vazusem pozele astea inainte, am dat mai departe la cele cu cucu-bau!)
Mamica fericita de bebelina Elsa
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM aaaaa si babytza: felicitari pt dintzoc...parca ziceai ca aveti unul...n-am retinut prea bine... ![]() |
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!! Avem un dintzoc, nu mai stiu daca v-am zis
si stai ca se vede sub gingie si frate-su .....sa vezi atunci ce tam-tam fac
nu mai zic de poze cand incep sa se vada 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David

andy (07.04.2002) &
binecuvantata de Anna Sofia