Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici si multi galbejiti!

Laura ce fain sta pustoaica in picioare!

Roxana la multi ani Valentinei si a multi ani si multa sanatate mamei tale!

Am pus si eu pozici cu noi, doar cateva ca am o problema cu vedeta. Cum vede aparatul foto, cum se opreste din orice face, se uita fix la el si incearca sa il prinda.
http://community.webshots.com/album/571365090oIAksH

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Nausica, ma bucur ca iti place filmuletul cu Sofia adormind in jumper (mai bine il postam pe youtube ) Jumperul se prinde cu o clema de tocul usii, iar de clema se prinde un lant cu arc de care se ataseaza si chilotelul. Deci lantul acela poate fi agatat de orice, bineinteles, care sa suporte greutatea. Si in jur tb sa fie suficient loc pt bebelusul zburator. Daca nu ma insel, Paula a prins jumperul direct de tavan in care a fixat un carlig, sau mai multe, pt. siguranta.

Merci mult de tot. Cred ca o sa iau si eu pt Ania. Tu de unde l-ai luat? Am vazut ca exista si la noi de vinzare pe un site. Pup

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Nausica, ma bucur ca iti place filmuletul cu Sofia adormind in jumper (mai bine il postam pe youtube ) Jumperul se prinde cu o clema de tocul usii, iar de clema se prinde un lant cu arc de care se ataseaza si chilotelul. Deci lantul acela poate fi agatat de orice, bineinteles, care sa suporte greutatea. Si in jur tb sa fie suficient loc pt bebelusul zburator. Daca nu ma insel, Paula a prins jumperul direct de tavan in care a fixat un carlig, sau mai multe, pt. siguranta.

Merci mult de tot. Cred ca o sa iau si eu pt Ania. Tu de unde l-ai luat? Am vazut ca exista si la noi de vinzare pe un site. Pup

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

De-aici: http://www.jollyjumper.ro/

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

RAMO ALIAS 300 unde te ascunzi???Vezi ca bag IP ul si te gasesc

m-am destrabalat salbatic. pacat ca am ip dinamic. incearca sa ma gasesti dar sa nu te superi daca nimeresti la alta usa prin jud. ilfov. ca-ti dai seama ca pe-acolo se redistribuie pana se hotaraste provderul sa te informeze. plus ca intru cu aol deci am ip mascat. pup de pe mobil de data asta.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ramo nici nu-ti dai seama cum te gasesc...il pun pe Sherlockutzul sa te gaseasca imediat.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

hop si io :))
sunt in urma sper sa ajung sa citesc in mare tot cat o sa ma mulg...

a fost bine si azi, ma acomodez la servici, sunt multe chestii noi si task list-ul cu deadline-ul ieri kilometric :)))
asta ca sa va amintesc ce va asteapta la job :))))

thea se comporta ok, a fost mai bine ieri...dar e normal sa se comporte diferit cred eu...a plans un pic cate un minut si se linistea...dra nu a plans isteric. inca se obsinuieste cu lingurita si prin urmare mananca doar in cantatitati mici 30-40ml. Doar supa crema (morcov, pastarnac si dovlecel) a mancat azi mai bine.
Bineinteless s-a repetat faza de ieri, iarasi m-a supt in continuu - imi place asta mult de tot :)

felicic: desi bunica ofera cea mai multa dragoste si in cazul meu s-ar potrivi o bona cel mai bine...sunt in cautari.
Mama nu o sa poata sta prea mult, deci vom ramane mai mult cu soacra care desi bine intentionata e foarte posesiva, atat cu thea cat si cu sotzul......

paula succes si tie pe 4 mai. O sa fie bine, mai ales ca la voi e obisnuit deja cu bunica. ideal ar fi totuis sa stai 6 ore la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

va citim si noi din umbra

claudinna nu stiu care-i treaba, chiar manca bine, mult mai bine decat acum luna (ca reper), de cantarit l-am cantarit cat am putut de bine, adica a stat cuminte, nu s-a miscat, numai sa nu se fi stricat cantarul
n-am mai gasit programare la dr saptamana asta, trebuie neaparat sa-i fac urocultura sa nu-i fi revenit infectia

babytza ai PM

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

ma duc la culcare nu am reusit sa citesc tot..o sa recuperez in we
dar vreau sa va spun ca imi sunteti tare dragi, ma gandesc la voi si la bebeii vostrii in timpul zilei si numai pot de dorul vostru :)

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La ce ma uit la ora asta http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/9479/Bezele-facute-la-micro/

Joy multa lume mi a zis de Inisa so bag la casting, nu am incercat pina acum, as incerca daca as sti ca sunt seriosi.

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Ce "bine" ca s-a trezit Mihnea in toiul noptii!!!!!Stau cu el in brate sa ii vina Ene, cool!! Ieri s-a trezit la 5 dimineata, azi la 1...O fi luna plina?

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput