Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

corina ia o bezea

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Am ajuns si eu la inchiderea cafenelei

Am citit aproape tot din urma, numai ca sigur nu-mi amintesc tot la ora asta

In primul rand tuturor cu nume de Gheorghe si derivate

Laura ici pentru bolnavioara. Ce frumos sta in picioare! Felicitari si insanatosire grabnica.

Anca ti-am admirat frumusetea cu ochi albastri utima poza imi place la maxim te admir si pe tine, scolarita cu fetita
Parca tu ai comandat pe Mykids scaun de masa. Cat zile a durat livrarea?

Am vazut un smechers de Giuli

Nikolici nici noua nu ne-a dat pediatra Fe, dar Babymom m-a asigurat ca, cantitatea care se administreaza nu-i poate face nimic rau. Dar la problema voastra cu constipatia mai bine ca nu i-ai dat. Inca nu ai introdus para, prunele sau piersica? De cand cu diversificarea noi nu mai avem probleme de genul. Si iaurtul face minuni.
Aa si am uitat sa-ti spun ca ma binedispun posturile tale

Joy e o dulce Sofia, fff expresiva

irina mi-era dor de minunea ta scumpa foc

Lumi ma bucur mult ca papa hunii!

Baby_boy ce e cu tine? Am inteles eu bine sau nu mai vrei sa intri? Treci inapoi ca venim dupa tine sa stii! Ce face micutul?

In seara asta am patit-o: pe la ora 21 am iesit sa cumpar apa, cum e foare aproape in 5 min sunt inapoi. La intoarcere cand eram aproape de bloc, am observat un tip dubios care venea aproape de mine.. Cand am intrat in scara a intrat si el dupa mine, iar cand am ajuns la usa (stau la parter) mi-a pus mana pe fund si a tulit-o afara eu apucasem sa deshid usa si am inceput sa boscorodesc (m-a auzit sotul si vecinii) si am iesit repede dupa el si sotul dupa mine Bineanteles ca nu mai era nici urma de el si nici nu aveam ce-i face, poate mi-o si luam Asa ca se pare ca nu o sa mai ies seara neinsotita

Corina am votat broscovenia! Iar e bolnavioara?

anamona ma bucur ca totul e bine. ici Theei.

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza!

Dau repede proaspata si muuult , ca vine socrosenia si nush cand mai apuc...

Si nu pot sa uit:

Laura, Alexia e o dulce, e scumpa foc...!!! Nu se vede ca e bolnavioara, asta e chiar semn bun!

Preety, sar'na, , dap, ai inteles bine!

Laureta, serios ca gasesc iaurt la Auchan? Mi-ar conveni tare, e f aproape de mine... tot la rafturile cu cereale si mancarici de bebei? Sau e ascuns prin vreun frigider ceva...? , merci mult de raspuns, draguta ca de obicei.

Simodina, sar'na, la Cora il trimit pe husband dupa iaurt, tot e bine si asa. Multumesc frumos!

Giulianna, Edi e f frumos, ca de obicei, f expresiv, iti vine sa il papi!

Irina, multumesc de poze noi, Deea este superba!

Pupice, revin dupa plimbari!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

`neatza,
laureta merci de bezea. yamiiii!!
lumi merci de cafea si pepsik. plecati la plimbarici asa dimineata? Plimbarici placute!

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! Lumi multumim de cafea. Sa aveti plimbare placuta! Bitza, sanatate muciosului! Anamona, ma bucur ca merge bine acomodarea Theei si a ta cu noul program.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Cafea si de la noi ca mai nou papam la 4 dimineata si trezirea apoi la 7

Cuscra sa stai cu bata dupa usa de acum incolo sa ii trosnesti pe perversii astia mama lor de nenorociti.....

Eu nu mai reusesc sa vad nicio poza de ieri ca imi pica net-ul la 20 secunde....s-a ciufulit de tot router-ul meu, trebuie luat altul....

Am vazut ieri niste pui frumosi in parc Alexei si Dimitri de Miruna si pe dintzosul Alex de Boo

Corrina ce-mi vad mie ochii....ai scos broscutza din spital si e full de energie, papa , distractie....

Roxi ti-am raspuns aseara pe Pm dar nu stiu daca a ajuns mesajul, ca mi-a picat net-ul exact cand am dat send....sa imi spui daca a ajuns la tine

La multe lunite Matei de AlexaM , David de nushulica , Ioana de Julax , Daria de Nocom , Ruxandra de ralubv , Anna de Brigitte !!!!!!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Neatza,

it's the week-end!!!!!!!!!!!!!!!!! ma rog...curand...

Joy, mai mai frumoasa fata Sofia, chiar ca e model. Si eu te sfatuiesc sa o dai la modelling (ma rog eu te sfatuisem si pe tine sa faci asta) dar daca stii ca agentia e serioasa. In zilele noastre auzi numai de sarlatani. Ce fatzuca frumoasa si senina are, e fix de coperta.

Corrina, am votat si azi broscovenia, are un vot de la mine, Vad ca ai scos-o din spital(?) Ma bucur ca e bine.

Laureta, bezele zici? yummy!!! Si eu zic sa ai grija cu Inisa dar acelasi sfat daca stii unde sa o dai ca lumea go for it!!!

Bitza, parca tu ai intrebat, si lui Noah ii transpira caputzul. Cand suge, dupa baie cand transpira sau pur si simplu noaptea in somn. Dimineata lenjeria e uda in dreptul caputului. Dr pediatru nu mi-a zis nik de Ca, ca ar fi carenta. E adevarat ca eu ii dau vigantol dar uit de multe ori, vit D ajuta la asimilarea Ca, eu cam uit.

Nici noi nu luam Fe, v-am povestit ce a zis pediatrul: in niciun caz Fe unui copil care arata asa, copiii cu carente se vad. La un an daca nu se prezinta la fel de rumen si dolofan, la fel de agil sau daca prezinta crize de nervozitate, analize (hemoleucograma) si abia atunci prescrie Fe, cand se constata lipsa la analize. Dr nostru nu da niciodata Fe preventiv.

Miruna, ce tare, pai expresia aceea e universala, nu e doar in gemana. E adevarat dar sunt situatii in care nu o poti lasa balta imediat pt ca e omenesc sa reactionezi, orice om are reactii, pareri, eu sunt pro manifestare. Nu cred ca trebuie sa tii in tine sau sa spui altora, in general descarc pe loc ce simt, nu cred in defulari ulterioare. Sunt parsive si periculoase. Oricum, eu ce am avut de zis am zis, imi face bine sa ma descarc.

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.
In seara asta am patit-o: pe la ora 21 am iesit sa cumpar apa, cum e foare aproape in 5 min sunt inapoi. La intoarcere cand eram aproape de bloc, am observat un tip dubios care venea aproape de mine.. Cand am intrat in scara a intrat si el dupa mine, iar cand am ajuns la usa (stau la parter) mi-a pus mana pe fund si a tulit-o afara eu apucasem sa deshid usa si am inceput sa boscorodesc (m-a auzit sotul si vecinii) si am iesit repede dupa el si sotul dupa mine Bineanteles ca nu mai era nici urma de el si nici nu aveam ce-i face, poate mi-o si luam Asa ca se pare ca nu o sa mai ies seara neinsotita

Cosmy, ai grija de tine. Clar nu trebuie sa iesi neinsotita seara. Odata ca sunt tot felul de nebuni, obsedati, etc si apoi de cand cu criza asta eu tot aud de situaii de jaf la drumul mare, furat din carut, poseta, poseta cu totul, furat bijuterii ziua in amiaza mare, dat in cap ca pe vremea lui Iancu Jianu. Ai grija mai ales seara!!! Se pare ca lucrurile se vor inrautati, mai ales in Ro, din ce in ce mai multi oameni, saracii de ei, nu mai au ce manca, intra in somaj, creste ca la balamuc criminalitatea.:((((

************************************************************************************

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Welcome, my son!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Vroiam sa va mai zic ca ma innebuniti cu MA-MA, TA-TA & co, FELICITARI.

Fi-miu vorbeste de mama focului pe limba lui insa nu a articulat tata pana acum, nici mama. Cand e nervos zice ma-ma dar cu "a" diacritic, intelegeti voi, nu este "a" curat. Astept si eu momentul. Sa zica ma-ma clar si raspicat. Ta-su il invata sa zica pa-pa pt ca in franceza tata inseamna matusa. Deocamdata Noah articuleaza da-da si ta-su imi spune ca fi-su vorbeste curent engleza si nu stim noi, ca de fapt a zis "dad". Uite ca tot ta-ta zice intai, indiferent in ce limba.

************************************************************************************

Welcome, my son!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Uraaaa, e weekend

Noi ne-am trezit, am pus mancarea la steamer - azi paste cu legume si carnita. Sa vedem daca ne mosteneste in privinta pastelor, noi suntem mari amatori si in sarcina am bagat la greu.

Gagici, voi ce faceti in concedii? Noi suntem in cautare de sejururi dar vreau neaparat la mare anul acesta pentru pitica.

Cosmy, cam in 3 zile a venit comanda, stiu ca am plasat-o miercuri sau joi iar sambata a fost la noi. Imi pare rau de ce ti s-a intamplat ieri seara, e plina tara asta de nebuni si obsedati. Si mie mi-e teama sa ies seara neinsotita, de fapt nici nu s-a mai intamplat de foarte mult timp.

Joy, Sophia e superba

Andy, micutei acrobate.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Vroiam sa va mai zic ca ma innebuniti cu MA-MA, TA-TA & co, FELICITARI.

Fi-miu vorbeste de mama focului pe limba lui insa nu a articulat tata pana acum, nici mama. Cand e nervos zice ma-ma dar cu "a" diacritic, intelegeti voi, nu este "a" curat. Astept si eu momentul. Sa zica ma-ma clar si raspicat. Ta-su il invata sa zica pa-pa pt ca in franceza tata inseamna matusa. Deocamdata Noah articuleaza da-da si ta-su imi spune ca fi-su vorbeste curent engleza si nu stim noi, ca de fapt a zis "dad". Uite ca tot ta-ta zice intai, indiferent in ce limba.

Welcome, my son!!!

Chiar am vrut si eu sa intreb pe aici daca bebicii vostri spun mama/tata. Carla a ramas doar la ba-ba, be-be si tzipete/chiote non stop.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput