Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 17
musettepink spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui 300
m-am destrabalat salbatic. pacat ca am ip dinamic. incearca sa ma gasesti dar sa nu te superi daca nimeresti la alta usa prin jud. ilfov. ca-ti dai seama ca pe-acolo se redistribuie pana se hotaraste provderul sa te informeze. plus ca intru cu aol deci am ip mascat. pup de pe mobil de data asta. de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |
Fato tu cred ca esti haker
vezi nikoliki ca nu e asa usor dupa Ip-ul asta,daca Sherlock Holmes nu se descurca eu apelez si la Poirot

de
Luca
musettepink spune:
Piolica
flacaul meu creste si spune tota ziua Da-da-dta-ta ta-ta spre incantarea sotului
Ti-am admirat si eu pozele si a crescut tare frumos Elsa.
Cosmy brrrrr ce intamplare...ce sa faci acum daca esti mamica frumoasa,se iau barbatii dupa tine
dar oricum ai grija ca se anunta vremuri tulburi!
Luminita iaurt humana au la megaimage,carefourre,cora si cred ca in toate supermarketurile mari.De la nestle nu am vazut parca decat la carefourre.
Feliciaaaaaaaa![]()

de
Luca
angelynna82 spune:
Buna dimineata si de la noi
mai mai ce tot spuneti voi de IP
, sa inteleg ca trebuie sa fiu foarte antena la ce zic ha????glumesc nu dati cu rosii
sarbatoritilor de azi
CosmyB
ce intamplare, am patit si eu asa ceva 
Luminita eu am luat iaurt Nestle numai din Carrefour, in rest nu prea se gaseste in alte supermarketuri, humana se gaseste cam peste tot
Joy ti-am vazut minunea e superba 
Andy mai ce micuta ai tu acolo
mai citesc din urma si revin
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina
baby_boy spune:
Neata
Deci..mi-am bagat mintile in cap(multumesc Preety
)pentru ca nu am cum sa scap de voi.Ati avut grija sa ma bantuiti..si poate maine-poimaine imi depistati si Ip-ul si veniti peste mine...asa ca am revenit.
Corrina,Pretty,Nikolici, Babytza,Bitza,Luminita,300 o imbratisare pentru voi si 
Ramo, n-am fost pe mess pt.ca am fost la doctor..se pare ca Raducu nu mai are rosu in gat...de ce nu mananca ca inainte..nu stiu..cred ca si eu am avut o stare de nervozitate si m-a simtit.
Ce sa ma fac..mi-s olteanca si berbec pe deasupra..si ma enervez repede..ufff.si n-am gasit supradyne forte la farmacie..mai incerc la altele.
Vazut puiuta de Irinasi Edi la laptop

Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)
gaia.nevia spune:
neatza si
si de la noi.
Anca, cum faci pastele la steamer? sau nu am inteles eu bine...
tuturor!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
baby_boy spune:
Ada, Babytza multu de coffee
Raducu a zis prima oara mama..dar nu mai zice decat cand e suparat si vrea ceva de la mine..in rest spune numai tata
La taina e primul..mai greu cu statul in fundulet..si e vina mea ca nu l-am pus intre perne...ceva sfaturi? ca sa reusim si noi![]()
Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)
anca81 spune:
Ada, pastele le fierb separat, clasic. Doar legumele si carnea la steamer - dovlecel, un morcov, 1/2 ceapa, 4 rosii mici (un pic mai mari de cherry) si o pulpa de pui. Hihihi, oare ar merge si pastele aburite sa nu mai murdaresc o oala ![]()
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
EvaF spune:
off-topic
A facut cineva RMN? Cum este? V-au tinut jumatate de ora si cum e?
Si legat de preturi, la Euroclinic e peste 7 milioane cel de coloana. Dar se pare ca daca am trimitere catre un spital normal, gen Municipal, e mult mai ieftin. Ce stiti. Cine are detalii, multumesc.
************************************************************************************
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Welcome, my son!!!
nushulica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!! Avem un dintzoc, nu mai stiu daca v-am zis si stai ca se vede sub gingie si frate-su .....sa vezi atunci ce tam-tam fac nu mai zic de poze cand incep sa se vada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David![]() |

de 3 zile rad aici...esti mortala cu dintzocul vostru!!!
azi facem 7 luni!!!
nush cate kile are il cantaresc mai tarziu ca acum doarme dar are 70cm
dinti nu avem inca,suntem sanatosi tun si fff fericitiuram
tuturor sarbatoritilor de azi!sa cresteti mari si samatosi!ne-au bucurat retina pozicile boboceilor sofia de joy,elsa de piolica,noah de eva ,edi de giuliana ,gogosarul lui preety

am ras cu lacrimi cand l-am vizionat pe haiducul gruia de nerantula si ceapa lui verde
pupici speciali pt bolnavioara alexia de andyp
sa treaca rpd rpd...si data viitoare tine sotul sub control
si pupici si mai speciali printesei elena de iepurila

si cu intarziere
cuscrei
anamona,felicic
super mamici!ma inclin in fata puterii voastre de a va intoarce la serviciu,eu fac parte din categoria mamicilor care ar sta acasa macar pana la 3 aniastea fiind spuse vorbim pe 24 luna urmatoare

ca nush daca mai intru
de
DavidPoveste
Paula-Laura spune:
Neata!
Vreau si eu
daca s-a dat1 Daca nu, dau eu! Si pepsi e bun 
![]()
M-am culcat aseara pe la 2 si acum sunt putin zombi, insa trebuie sa il laud pe tati si sa ii dau o medalie ceva pentru ca aseara(in timp ce eu ma destrabalam la petrecere) a facut baie copilului singur, l-a hranit cu biberonul (! deci nu vrea de la mine, asta e) si l-a adormit la el in patut cu suzeta (de obicei adoarme doar la mine in brate) 

E foarte tare tati al nostru
Il mai las singur cu Mihnea ca vad ca se descurca ![]()
si ma duc sa citesc din urma ca sunt pe la inceputul capitolului!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

nu mai zic de poze cand incep sa se vada