Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 13

preety spune:
Joy ce scumpa e Anna Sofia aici
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

simodina spune:
Lumi iaurt humana si nestle gasesti la Cora sigur si parca am vazut si la Carrefour.
Anamona mamica frumoasa intoarsa la serviciu. Si daca serviciul te implineste profesional si programul iti permite sa petreci cateva ore seara cu fetita ta este minunat.Cu soacra acum si eu cred ca n-ai de ce sa te superi, bucura-te ca stie sa o distreze pe mandra. Mami e numai una, n-ai de ce sa-ti faci griji

Corrina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui 300
OMG Corrina; inteleg ca te durea capul dar asa????? :)))))) ![]() puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei b de la bebe, blog... |
hhihihihihi, capul m-a durut ieri

laureta, saraca Inisu, a avut shok, nu trebuia sa i arati, io am pus avertisment...

Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI

Corrina spune:
anamona imi pare bine ca ai avut o prima zi de lucru reusita, asta imi da sperante ca o sa fie oki si la mine fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

300 spune:
Corrina stiu ca ieri era, eu acum citesc pe-acolo deci pt mine e fresh si de-aia am facut asocierea. Criminale desenele alea, le stiu de mult.
Baby_boy daca te lasi de forum cum scrie preety vin la Craiova si te scot la o plimbare lunga si-ti spun ce se scrie pe-aici. Nu pleca!!!! De ce nu esti pe messenger? Te facusi invizibila? Sau ai fost pa? Sau nu ti-ai platit netul ca mine? de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

300 spune:
Revenind la chestii serioase, anamona, te-am urmarit din umbra si m-au induiosat teribil posturile tale si durerea din spatele lor. Te inteleg perfect si stiu sigur ca as fi patit asa daca m-ar fi chemat la serviciu. Initial vorbisem sa ma intorc prin martie-aprilie ceea ce ar fi fost ingrozitor. Insa a intrat legea noua si ei au back-up asa ca mai lungesc cat pot de mult sperand ca aceasta atitudine sa nu-mi afecteze anii de munca din trecut.
Sper ca ceea ce speri tu pe plan profesional sa se materializeze cat de curand si sa te implineasca.
Pe de alta parte, poate avea si 6 bunici, sa stii ca mama e numai una. Le va iubi si pe ele, dar tu vei mamiica ei. Foarte rar am intalnit copii care sa-si considere parintii bunici - in general asta s-a intamplat cand au fost lasati in custodie ca sa zic asa, departe de casa, si erau vizitati ocazional de parinti. La voi chiar nu se pune astfel problema. Bunicile se bucura de Thea si o ingrijesc si din dragoste si respect pentru tine si ceea ce faci tu. Ai un sprijin nemaipomenit si cu siguranta se va "termina" cu bine totul.
Succes! de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

iepurila spune:
preety si eu tot la blenderul de la robot am inceput (de morcov vorbesc, da?). apoi am luat-o cu blenderul vertical. Sper ca atunci cand il voi amesteca si cu altceva, gen, mar, para, branza, asa cum ziceti voi.... sa iasa.

Joy21 spune:
Laura,
, dar ia spune-mi pe Inisa ai dus-o la vreun casting? Potential are, e tare expresiva
Preety, . Ca tot veni vorba de poze preferate, am si eu una: Scufita rosie
Victoria, binecuvantata de Anna Sofia
mA fAc MaRe
David Lloyd George

Muuh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iepurila Intrebari: 1. pot congela avocado? 2.de la ce varsta pot da avocado? 3. gandacul meu mananca la masa de pranz aprox 170-180 ml (aproape un paharel Avent) de piure. Dupa care bea apa. Lapte nu ii mai dau. Desi cred ca ar bea dar am constatat ca rezista 4 ore nemancata dupa aceasta masa. Banuiesc ca e ok, nu? 4. Cum reusiti voi sa dati morcov crud pasta? Ca oricat l-as blendui (azi a fost prima incercare) tot ramane zgrunturos. Am pus si un pic de apa plata... dar tot nu imi iese. Important e ca l-a mancat... asa. Dar mi-e teama ca se ineaca. 5. As vrea sa o tund ca sta cu pleata in ochi. Pot inainte de luatul motului? Cea mai fericita mami - ELENA (21 Octombrie 2008) Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce. |
1. in principiu da. Isi schimba culoarea din verde pal in maro, arata cam ciudat
2. este recomandat a fi introdus ca prim aliment (in anumite scheme de diversificare)
3.E foarte bine mai ales ca o tine patru ore
4. Imi ramane bucatele mici cu care nu se poate ineca. Mi se pare ca e foarte bine asa il ajuta sa invete sa mestece
5. Da evident. La fete nu se taie motul se rupe turta. Daca tii la obicei atunci insa nu.

monica_dicut spune:
Am intrat sa o laud si eu pe Alexia de Laura fata frumoasa si leita cu fratiorul frumos
preety ma mai apuca si pe mine. Daca am suparat pe cineva sa-mi fie cu iertare
. Si
cea mai frumoasa Scufita rosie. Mie imi place aia cand se uita la tati
daca tot veni vorba de pozici
Sa nu cumva sa credeeti ca nu va urmaresc pozicile si cum cresc boboceii ca nah imi inchipui si io una alta
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata