Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

si ce daca sunt bolnavioara?

stau in picioare!!

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Ce fetita mare ai tu acolo! Bolnavioara? Eu nu te cred

Piolica, dintisorii de sus abia au iesit si se vad doar de apoape. Cei de jos aici sunt.

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Lumi toate bune si frumoase! Edi e la plimbare cu taica-miu de pe la 12. O plimbare mai lunga, pe la rude.
Mi-am facut de cap, m-am bagat in baie si am stat o ora, timp in care am baut si o bere . Am mai facut putina curatenie, sper sa ma ierte nenea Gheo da' asta e, le facem si noi cand putem
Acum plec sa cumpar un cablu, sa pun filme pe calculator si sa le vad la TV.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

super, mami, bravos! asa mai merge!!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Joy, m-am uitat la pozele voastre. Doamne ce frumoasa e fetita ta!!!! E o dulce! Iti vine sa o maninci.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nausica, tocmai am citit postul tau dintr-un capitol putin mai vechi legat de mine. Am rosit si mi-a crescut inima, ma bucur mult ca ai scris astfel despre mine si-ti multumesc.

Legat de slabit, va multumesc tuturor pentru raspunsuri.

Eu in ultima saptamana de sarcina am avut 70+ (nu vreau sa stiu plus cate) iar inainte de gravi, cum spunta , aveam 45 de kilograme in medie. Posibil un pic mai mult atunci spre iarna, probabil mi s-a mai reglat metabolismul. Despre mine glumeam “2 betze-nfipte-n c… / aparat de mers pe drum”.

Acum. Fac sport moderat, merg kilometri / ore intregi cu Anda in wrap sau carut si mai alerg pe bicicleta eliptica cand si cand. Abdomene mai rarut ca ma doare crunt spatele dar ma mai incumet. Nu am tinut deloc regim, nu mai fumez de cand am ramas gravi si tot de atunci imi plac dulciurile. Insa mai nou mananc rar si mult – de cand am constientizat ca am 2 mese zilnice incerc s ama corectez. M-ar fi coafat si 55 de kg.

Eu am 1.66 si osatura mica. In talie aveam 82-84 cm inainte de sarcina si nu as vrea neaparat sa imi revin, un pic de fund nu strica nimanui

Sunt in urma tare si revin cat pot de repede. Pana atunci, va transmit pupici de la urlatoarea mica, Anda chelie-zburlita (care momentan doarme, azi am umbra nu gluma, o specializez in lucrat cu birocratia mai nou).

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

andy.p muuuulti pupici pentru Alexuta bolnavioara, sa se faca bine cat mai curand. Draga de ea, ce ochisori mari si frumosi are
niko te compatimesc sincer pentru problema Karinutzei...Si Mihnea s-a constipat pana sa trecem la diversificare si stiu ce stresant e!! La noi se rezolva insa f repede, cu termometrul, nu e eficient la K? Suc de prune? Nada? Eu ii dau fier, mai avem vreo 3 saptamani si gata. Dar si Fe constipa? Eu stiam de Ca, de Fe habar nu aveam...
laureta te aspeptam la Cta, iesim la terasa. Yeiiiiiiiii, abia astept sa ne intalnim si noi, forumistele din provincie. Noroc cu capitala Si da, broscaletele e internat iar Iese curand insa, desi ii place.

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Laureta, sar'na, da, azi am papat biiiiine, ma declar multumita, nu mai zic cat au papat, ca se supara fetele. si azi au papat si carnita de curcan, suntem la a doua incercare, prima oara i-am prins cu toane si nu au vrut nik, nici macar laptic, dar'mite carne....
distractie placuta fara tati!

fetele din Bucuresti, unde gasesc iaurt Humana sau Nestle?

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Uitati-va si voi la ce desene www.youtube.com/watch?v=PP8avO4rlMQ&feature=related" target="_blank">rade Mihnea, dar nu le aratati la bobocei ca mineAaaa, si Paste fericit!

Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Andy.p o scumpa Alexia ca de obicei

Iepurilla eu fac morcovul crud pasta cu blenderul (de la robotul de bucatarie)... il amestec cu mar, para si branzica si face furori

Laureta mie mi-au calculat bine indemnizatia, unei prietene insa nu... si nu stia cum sa procedeze. A sunat azi in hambarului si se pare ca au lamurit-o.

Moni mie mi-esti tare draga, dar nu stiu ce legatura ai cu disputa Eva /Delphinas... mai mult decat atat nu cred ca intereseaza pe nimeni vreo dovada, ptr ca multe fete si-au facut deja parerea lor, iar daca nu si-au facut-o... oricum toate suntem aici ptr bebeii nostrii si numai atat. Te pe burtica si te rog sa nu te mai consumi si pentru asta!

Luminita toate cele bune ptr mama ta !!! Am inteles bine, nu???

Baby_boy "baga-ti mintile in cap"!!! Asa mi s-a zis si mie cand eram decisa sa renunt la forum pentru ca mi se luase de diverse... Da... mi-au sarit fetele astea in cap si mi-am revenit in simtiri .. Asa ca te rog ...

toata bobocimea

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Andy da si tuseam, muceam si ne inecam cand beam lapticul, un chin. Am luat atunci aparat de aerosoli, ffff bun, si a scos bani. L am folosit la greu si pt fete si pt mine.Pupam galusca

joy e superba fetitza ta, ca bebelusi aceia care fac moda

corrina, Inisa mea a ramas paf la filmuletze( ca a vrut sa le vada pe toate), mami mami ce i face la veveritzaaaa.
De abia astept sa vin la Constanta, e locul nostru de suflet( acolo ne am cunoscut), sotul a terminat marina si eu am stat un an pe acolo, eeeh ce vremuri

lumi, iaurt Humana sau Nestle gaseti la Auchan

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

Uitati-va si voi la ce desene www.youtube.com/watch?v=PP8avO4rlMQ&feature=related" target="_blank">rade Mihnea, dar nu le aratati la bobocei ca mineAaaa, si Paste fericit!

Ma fac mare

OMG Corrina; inteleg ca te durea capul dar asa????? :))))))

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput