Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 11

nikolici spune:
andy.p nici nu stiu ce sfat ti-as putea da.si noi suntem la fel maraite, dar racite.Ne omoara dintzocii.Acum sunt imobilizata la pat, cu ea in bratze adormita, nu ma misc macar sa fie ea linistita.Am amortite bucutzele de atata stat in fundulache.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

andy.p spune:
si ce daca sunt bolnavioara?
stau in picioare!!
laura, andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Joy21 Hello! Am intrat sa va dau vestea cea mare: de astazi Sofia e ![]() ![]() Victoria, ![]() ![]() ![]() "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
wow,wow,wow! FELICITARI! Vrem poze cu cei 4 dintisori!
Mamica fericita de bebelina Elsa

luminita2008 spune:
Nikole, eu le dau fier bebeilor mei si nici la noi Lass Baby nu mai functioneaza
.... de fapt, doar Edi e cu probleme, e el mai sensibil.... in fine, eu o sa le dau fier, mai am cam o saptamana de cura si gata, si incerc sa reglez si din alimentatie: renunt ptr moment la branza calcica, la banana, la mar copt, bag pere fresh, portocala, ananas, mango, pomelo... din pacate la morcov fiert nu pot renunta, caci daca morcovete nu e, nimic nu e! nu papa legumele fara morcov
... peste cateva zile o sa le dau si iaurt, poate gasesc humana cu caise/piersici... sper sa tina.
si sfatul meu ptr voi tot cu alimentatia sa incercati, macar sucuri cu seringa daca altfle nu papa: mar, morcov, portocala... diluate, s anu fie prea acide.
Luminita de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

piolica spune:
citat din mesajul lui andy.p si ce daca sunt bolnavioara? stau in picioare!! laura, ![]() ![]() Alexia Andrei |
ce dulceata ai tu acolo! nici nu se vede ca-i bolnavioara, e foarte activa, escaladeaza patul

laureta spune:
gargaritele mele dorm inca, io scriu inceeet shshshshsh
Tati e la Constanta vine miine asa ca ne facem de cap noi fetele
Vin si io la maaare ca doar tb sa vad cuscra Freshanana si ginerica cel fromos
Nicolici eu nu i dau fier, chiar i am facut analizele si avea fierul la limita de jos si Dr Stanciu ne a recomandat sa nu i dam.
Ma bag si io la papa acra, sotul imi zice ca is prea acra, si ce daca
Corina animalutzul iarasi e la spital mey?
joy sa iti traiasca iepurila cu 4 dintisori
preety nu ti s a calculat bine indemnizatia? Si io vreau sa ma duc sa vad cum au calculat ca luna asta a intrat bine si luna trecuta vreun 1 mil juma in minus
nerantula avem jucarie nouaaaa, ceapaaaa, o sa pun filmuletz, i am dat in joaca sa vad ce face nu credeam ca i va placea asa tare.
lumi ati papacit bine azi?
andy cum mai e pitica? Noua ne dat atunci 1 ml ser + 1 ml adrenalina 5 zile, dupa aia 1 ml ser + 1 ml dexametazona inca 5 zile si a fost ok am scapat.
babytza petrecere frumoasa
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole

luminita2008 spune:
citat din mesajul lui iepurila Intrebari: 1. pot congela avocado? 2.de la ce varsta pot da avocado? 3. gandacul meu mananca la masa de pranz aprox 170-180 ml (aproape un paharel Avent) de piure. Dupa care bea apa. Lapte nu ii mai dau. Desi cred ca ar bea dar am constatat ca rezista 4 ore nemancata dupa aceasta masa. Banuiesc ca e ok, nu? 4. Cum reusiti voi sa dati morcov crud pasta? Ca oricat l-as blendui (azi a fost prima incercare) tot ramane zgrunturos. Am pus si un pic de apa plata... dar tot nu imi iese. Important e ca l-a mancat... asa. Dar mi-e teama ca se ineaca. 5. As vrea sa o tund ca sta cu pleata in ochi. Pot inainte de luatul motului? |
1. da, poti congela.
2. de la inceputul diversificarii, dar ai grija sa fie copt. il recunosti usor daca e mai moale.
3. e ok, daca nu mai bea laptic, s-a saturat. si apa e bine daca bea, e normal si indicat.

4. eu n-am reusit sa fac morcovul crud pasta, ci mai grunjos. nu-l papa.
5. daca tii la obicei, nu o tunde pana la 1 an, da nu... nu.

Luminita

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

andy.p spune:
Nikolici azi a dormit numa in brate ..eu in picioare ea leganata,deci cam stiu ce simti....iaurtul Humana face minuni,Alexia face kk imediat ce a terminat unul
Lumi sper sa va reglati si voi cat mai repede
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

piolica spune:
Joy, m-am uitat la pozele voastre. Doamne ce frumoasa e fetita ta!!!! E o dulce! Iti vine sa o maninci.

andy.p spune:
Piolica multumim
Lau voi si tuseati??Ma gandesc ca ati facut aerosoli,nuu?Ai acasa aparat?
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei