Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

moni aoleu ce ma fac eu cu tine///nu ma pot lauda cu nimic, ca iti fac pofte si nu alta, vine injineru sa ma omoare,ma gaseste dupa IP.
Am facut o ciorbitza de vaca, a se citi vacutza dar suna mai dramatic,si am pus si niste leustean ...ahhh.
Nu te sfatuiesc sa bagi miel, sa nu-ti pice greu.Eu am cam fost rau la burtica cu mielul din acest an, cred ca a mancat dracovenii de pe campii...ba nu a mancat floricele pe campii.

corrina eu iubesc animalele, de aia le mananc, ca le iubesc...
BROSCOVETE votat.Cand vin in CTA va vreau la o terasa, pe tine, Denis si Freshanana...nu accept nici un refuz.DA?????

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

nikoliciule, sa iti dea Dumnezeu sanatate, ca de cand ne chinuim sa ne adunam la un suc io cu Denis si cu Fresh.....De cand aveam bb in burtoace...Cre` ca tre` sa vii tu din capitala sa se intample, abia astept, merci de invitatie
Merci de vot in numele broscaletelui

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Luam si bobocimea la terasa, nu? Aolio, si Mihnea al meu se uita la indragostitii de Edwin si Kiki??? Hm...trebuie sa gasim gagica inseamna...

Ma fac mare

Mergi la inceput

corri un menage a trois ceva???
Sper sa ajung in iunie, mai tarziu nu ma bag spre litoralul romanesc...din cauze lesne de inteles.
Si clar , toti bobocii la terasa la soare la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello!

Am intrat sa va dau vestea cea mare: de astazi Sofia e cu 4 dintisori, ca la carte

Am vazut si poze si filmulete cu bobocei numai unul si unul: Karinuta si Edwin 2 pletosi care parca sunt gemeni, Gruia facand tot felul de grimase haioase cu ceapa-n gura, Noah fascinat de oua si stand in picioare, Maya ca o floricica, cu palarioara ei si Elsa cea cocheta alaturi de verisorii ei (superba poza).

Bineinteles il felicitam si pe Soricelul David (care are niste ochisori superbi, i-am vazut eu live) si pe mamica lui pentru "campania dintzocul".

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

corri un menage a trois ceva???
Sper sa ajung in iunie, mai tarziu nu ma bag spre litoralul romanesc...din cauze lesne de inteles.
Si clar , toti bobocii la terasa la soare la mare.

Va asteptam cu drag!

Ma fac mare

Mergi la inceput

as avea si eu o intrebare:

Toate mamicile dau fier la bblushii lor???Noua ne-a prescris dar nu ii dau pt. ca e constipata, este alegerea facuta de mine in acest sens.
nici Lass Baby nu mai functioneaza din pacate.Si ea nu mai mananca solide de vreo 3 zile si tot nu-si da" drumu".

Mergi la inceput

Nausica, ma bucur ca iti place filmuletul cu Sofia adormind in jumper (mai bine il postam pe youtube ) Jumperul se prinde cu o clema de tocul usii, iar de clema se prinde un lant cu arc de care se ataseaza si chilotelul. Deci lantul acela poate fi agatat de orice, bineinteles, care sa suporte greutatea. Si in jur tb sa fie suficient loc pt bebelusul zburator. Daca nu ma insel, Paula a prins jumperul direct de tavan in care a fixat un carlig, sau mai multe, pt. siguranta.

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Noi n-am avut o zi stralucita azi..maraiala si iar maraiala,la mami in brate ca e cel mai bine..nu doarme de muci si tuseste,se ineaca..offf sunt nici nu stiu cum

Nikolici eu nu ii dau Fe Alexiei,pediatra noastra nu a pomenit nimic de genul...acuma nu stiu daca e bine sau nu.

Joy felicitari ptr dintishori!!!

iepu,Corrina

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Nici eu nu-i dau Fe iar pediatra nu a pomenit nimic...

mA fAc MaRe

David Lloyd George

Mergi la inceput