Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 9
_giulianna_ spune:
Lumi toate bune si frumoase! Edi e la plimbare cu taica-miu de pe la 12. O plimbare mai lunga, pe la rude.
Mi-am facut de cap, m-am bagat in baie si am stat o ora, timp in care am baut si o bere . Am mai facut putina curatenie, sper sa ma ierte nenea Gheo da' asta e, le facem si noi cand putem
Acum plec sa cumpar un cablu, sa pun filme pe calculator si sa le vad la TV.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Corrina spune:
_giulianna_ nu imi vine sa cred!!!!! Cata destrabalare!!!!! O ora intreaga in cada?Vreau si iooooo!
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos
iepurila spune:
gata!!! am recuperat!!!!
buuun.
Intai de toate LA MULTI ANI Doamna mama lu' Lumi, Domna mama lu' Babytza si Domnisoara Tina de Babytza!!!!
Andy, imi pare rau ca Alexia e un pic bolnavioara. Va urez multa sanatate.
Carla tare ma bucur ca aud vesti de la tine. Va pup pe toti. Un pup dulce special pentru putoi.
Boo, taaare l-am admirat pe Alex. Iar pozele cu lupul sunt bestiale. Nu cred ca as fi avut curajul, dar privindu-l pe Alex.... acum ma intreb de ce nu?
Babytza pt dintosul soricel!!!
Anamona, nici nu vreu sa ma gandesc cu ce inima ai plecat dimineata la servici. Si eu trebuie sa ma intorc curand si am cosmaruri de pe vremea cand Elena avea vreo 2 luni....
Din subientel discutate:
Eu ii tai unghiutele doar in somn.
Intrebari:
1. pot congela avocado?
2.de la ce varsta pot da avocado?
3. gandacul meu mananca la masa de pranz aprox 170-180 ml (aproape un paharel Avent) de piure. Dupa care bea apa. Lapte nu ii mai dau. Desi cred ca ar bea dar am constatat ca rezista 4 ore nemancata dupa aceasta masa. Banuiesc ca e ok, nu?
4. Cum reusiti voi sa dati morcov crud pasta? Ca oricat l-as blendui (azi a fost prima incercare) tot ramane zgrunturos. Am pus si un pic de apa plata... dar tot nu imi iese. Important e ca l-a mancat... asa. Dar mi-e teama ca se ineaca.
5. As vrea sa o tund ca sta cu pleata in ochi. Pot inainte de luatul motului?
iepurila spune:
Fost la vaccin. Plans un pic.
Bilant de 6 luni: 8.740 kg/ 68 cm lungime/ circumferinta craniana 43/ circumferinta torace 47/ nici un dinte
Paula-Laura spune:
Iepurila stati foarte bine la bilant
Avocado poti sa ii dai deja, e unul din fructele de inceput. Eu tot cumpar sa ii dau insa cum nu imi place mie la gust nu ii mai dau nici lui
Daca rezista 4 ore fara altceva dupa masa de pranz e f. bine. Mihnea nu rezista mai mult de 3 ore dupa masa de legume(nici dupa cea de fructe) insa nu prea bea apa si cred cavrea tzitzi mai mult de sete
Daca tii la traditii babesti nu o poti tunde Daca nu ii poti taia bretonul
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
nikolici spune:
iepurica iti raspund la 2 dintre intrebari:
ah le-am uitat, stai sa vad mai jos...
1. morcovul da-l pe razatoarea de sticla sau plastic.S-ar putea sa faci muschi dar merita, se incordeaza si burtica cand dai cu morcovul asa cu ardoare pe raza.
2. cu parul, e la latitudinea ta sa l tunzi ori ba.Cred ca vor sari toate babetele pe tine, mai ales in Moldova unde traditia e in floare
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
bai nu v-am zis....am transat vaca si am facut-o ciorba.E acra rau...va invit pe la mine.
babyboy pot sa te bantui in viatza reala???Hai lasa de la tine de data asta, stiu eu cum sunt oltencele...bune rau
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Corrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici bai nu v-am zis....am transat vaca si am facut-o ciorba.E acra rau...va invit pe la mine. |
Ce vaca, soro?
Nu ti-a fost mila? Protectia animalelor ce zice?
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos
monica_dicut spune:
Nikole, ce vaca mama? EU am un miel in congelator, facem schimb?
Nu v-am zis ca m-a bucurat injineru' meu cu un miel intreg de Pasti... Nu stiu ce a fost in capsorul lui...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
iepurila spune:
paula, nikolici si
nici daca o pun pe nasa sa ii ia din ciuf un pic??? va rooog....
Nikolici am sa incerc si cu razatoarea de sticla. Dimineata am dat intai morcovul la roborul mare si apo la blender... dar cum spuneam a iesit o tocatura ffff fina dar nu pasta.
si da la ciorba de vaca (mai ales daca e acra sunt prima!!!!!))