Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 8
monica_dicut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Corrina monica la cine te-ai ratzoit la odisee? ca nu mai tzin minte |
Ti-am mai votat si io broasca din cand in cand sa sti
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
piolica spune:
Vad ca nu va lasati pina nu iese cu singe, hai mai fetelor, pe bune, chiar merita sa va aduceti astfel de injurii, si in public pe deasupra? Cred ca ce a fost de spus s-a spus, luati o mica pauza si o sa va prinda bine. Si inca ceva, va dau un mic sfat, poate ajuta: cind aveti draci, salvati mesajul in drafts, iesiti la o plimbare si dupa aceea recititi mesajul, va garantez ca o sa-l rescrieti cap-coada. Plus chestia cu ignore, scroll-down... astea merg de minune. Eu nu pot sa o uit pe Kristin cind ii spunea Evei ceva la modul ca discutii in contradictoriu vor exista intotdeauna, e imposibil ca toate sa avem aceleasi idei, insa a se ajunge la astfel de mesaje... mi se pare cam mult. Efectiv m-ati lasta masca!
Asta cu prezumtia de nevinovatie, sa ma scuze Moni, e numai in CSI... Nu stiu daca foloseste cuiva sa stie cine a avut dreptate sau nu, din pacate se pare ca parerile s-au facut deja si nu mai e cazul sa se bata fierul aiurea. Poate ma insel. Nu tin partea nimanui, de fapt nici nu ar trebui sa ma intereseze, singura chestie care m-a facut sa scriu e ceea ce zicea Moni mai devreme, cum era la odisee si cum e acum. Pacat! Eu chiar am nevoie de forum, din cind in cind, recunosc, citeodata nu am chef sa citesc ce se scrie si iau pauze, insa, sper din tot sufletul, ca nu am jignit pe nimeni si daca vreodata o sa o fac sa mi se atraga atentia imediat. Nu va spun la revedere deocamdata, dar daca continuati asa, chiar ca imi iau jucariile si plec. (iar voi o sa va bucurati)
hai, ingropati securea, mai ales azi in zi de sarbatoare. (sau voi vreti sa omoriti balaurul, asa cum a facut si Sf. Gheorghe?)
pupici cu lipici
Mamica fericita de bebelina Elsa
monica_dicut spune:
Piolica, CSI New York e serialul meu preferat (nu glumesc). EU pana in clasa a 12-a am vrut sa ma fac politista (detectiv)
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Corrina spune:
Monica
f exrxxddcv hv v v v v x - si asta e de la Mihnea, nu stiu ce a vrut sa spuna, poate e pt bb din burtik. Dar e sigur de bine
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos
gaia.nevia spune:
CSI. subscriu.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Piolica, CSI New York e serialul meu preferat (nu glumesc). EU pana in clasa a 12-a am vrut sa ma fac politista (detectiv) ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 19+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
SI AL MEU, SI AL MEU!!!!! stau noaptea pina tirziu sa le vad, nu scap niciunul. mie-mi place si de CSI Miami, de fapt imi place de tip, roscovanul ala e super cool.
Mamica fericita de bebelina Elsa
Corrina spune:
Mai dragele mele,
Eu nu cred ca Eva a putut sa spuna asa ceva lui Delfinas.
In aceeasi masura, Eu nu cred ca Delfinas ar fi putut sa inventeze lucruri la adresa Evei, dar poate a inteles gresit vreun post al Evei, cine stie? Totul s-a intamplat acum 1000 de ani, asa ca va rog frumos, nu mai fiti suparate si nu mai parasiti scutecelele. Pliz??
Eva
Delfinas
baby_boy come back!!
Ma fac mare
luminita2008 spune:
Buna ziua,
Bitza, multumesc de !. Sper sa va treaca repede mucisorii!
Preety, imi pare rau de Gogo drag, sper ca azi sa fiti mai bine! Va pupam mult de tot!
Babytza si pe voi! Sa iti traiasca sarbatoritele! Si eu o serbez azi pe mama.
Piolica, te , f frumos si adevarat ai spus tu acolo... gand la gand, asa ca nu mai reiau...
Baby_boy, sincer, imi pare rau de alegerea ta! Sper sa revii totusi, desi te inteleg perfect. Si mie mi-e greata, tot incerc cu 'ignore' si 'scroll-down' si nu merge mereu.... , sper sa revii sau daca nu, ne auzim pe mess!
Giulianna, toate bune?
La multe lunite ptr Maia de Andreea_ada si Vlad de Codruta!!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
Corrina spune:
Bobocei de septembrie-octombrie 2008
uitasem
Ma fac mare
Muuh spune:
In germana exista o vorba a carei traducere aproximativa spune asa: "Cel mai destept cedeaza".