Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 7
monica_dicut spune:
Huh, pai in TUrcia undeva langa o chestie care se numeste Aquafantasy ca acolo vroiau pretenii nostri da n-au gasit bilete. Da habar nu am cum se numeste sau in ce zona e sa nu ziceti ca-s nebuna. Anii trecuti cautam pe net review-uri si eram preocupata ce si cum si acum nici nu vreau sa plec. MA credeti ca mi-e frica?
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
nikolici spune:
moni eu daca as putea as merge non stop in Turcia in vacantzele de vara .Au un relief superb iar serviciile nu se compara.Am fost de 3 ori.Depinde unde stai, au resorturi superbe si super ok la pretz.
Iti va prinde foarte bine sa iesi, frica va tzine pana vei ajunge acolo...sa nu te dai pe topogan in aqua parc ca in rest o sa vezi ce bine iti va pinde iesirea.De cand nu ai mai avut un concediu???Meriti sa iesi din stresul asta!!!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
iepurila spune:
hi!
bineinteles ca sunt la capitolul precedent.
dar nu vreau sa raman iar in urma fara sa va multumesc din suflet pentru toate urarile pe care le-ati facut atat pentru puiul meu cat si pentru mine.
Nu nominalizez pentru ca nu cred ca ne-a sarit cineva....
Sa va ocroteasca bunul Dumnezeu, pe voi (mamici) pe puiutii vostrii si pe toti cei dragi voua.
In sfanta sarbatoare (LA MULTI ANI celor ce poarta numele sau derivat din numele de Gheorghe) va pup dulsi, moldovinesti si revin cu impresii vaccin, bilant si alte comentarii.
monica_dicut spune:
Asta ca dovada cum citesc io din 2 in paishpe DEci aia cu cineva care nu te suporta nici nu o vazusem. MA indoiesc, inseamna ca mai e cineva. DEci ca sa clarificam. EU n-am nimic nici cu Delfinas, nu mi-a facut nimic, dimpotriva mi-e draga si vrobeam mereu cu ea pe mess si ii doresc tot binele din lume. Vroiam doar sa evidentiez faptul ca aveti ambele dreptul la prezumtia de nevinovatie pentru ca niciuna nu a venit cu o dovada concreta. Mai mult, am spus treaba cu sarcina ta pierduta tocmai pentru ca din cate vad multe persoane te judeca fara sa stie ca si tu ai trecut prin acelasi lucru.
Si sa va mai spun un secret... cand am intrat in medical era in toi aceasi discutie si se vehicula ca defapt afirmatia ar fi fost facuta la odisee cand DElphinas a anuntat pierderea sarcinii. Eh, eu neavand ce face, trebuind sa stau la orizontala si plictisita de teveu, m-am apucat sa citesc odiseea (desi cineva ma sfatuia sa n-o fac pentru ca as putea da peste lucruri neplacute , abia a doua zi m-am prins ce a vrut sa spuna ) Si evident ca am citit odiseea aproape cap-coada (minte de gravida si lahuza la un loc) si nu am gasit niciun astfel de post ci dimpotriva numai lucruri bune si frumoase, o "echipa" unita care isi adresa NUMAI vorbe frumoase si nimeni nu "nu suporta" pe nimeni, ba dimpotriva (sau asa se vedea din mesaje) A fost doar un episod cu mary la un moment dat, care se simtea exclusa si unul cu mine cand m-am ratoit la cineva (si toata lumea mi-a sarit in cap)
DEci, a fost o odisee cat se poate de frumoasa si pietenoasa dar nu stiu ce ati patit cand v-ati mutat la scutece. PRin urmare va rog sa va reveniti. OK?
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Asta ca dovada cum citesc io din 2 in paishpe DEci aia cu cineva care nu te suporta nici nu o vazusem. MA indoiesc, inseamna ca mai e cineva. DEci ca sa clarificam. EU n-am nimic nici cu Delfinas, nu mi-a facut nimic, dimpotriva mi-e draga si vrobeam mereu cu ea pe mess si ii doresc tot binele din lume. Vroiam doar sa evidentiez faptul ca aveti ambele dreptul la prezumtia de nevinovatie pentru ca niciuna nu a venit cu o dovada concreta. Mai mult, am spus treaba cu sarcina ta pierduta tocmai pentru ca din cate vad multe persoane te judeca fara sa stie ca si tu ai trecut prin acelasi lucru. Si sa va mai spun un secret... cand am intrat in medical era in toi aceasi discutie si se vehicula ca defapt afirmatia ar fi fost facuta la odisee cand DElphinas a anuntat pierderea sarcinii. Eh, eu neavand ce face, trebuind sa stau la orizontala si plictisita de teveu, m-am apucat sa citesc odiseea (desi cineva ma sfatuia sa n-o fac pentru ca as putea da peste lucruri neplacute , abia a doua zi m-am prins ce a vrut sa spuna ) Si evident ca am citit odiseea aproape cap-coada (minte de gravida si lahuza la un loc) si nu am gasit niciun astfel de post ci dimpotriva numai lucruri bune si frumoase, o "echipa" unita care isi adresa NUMAI vorbe frumoase si nimeni nu "nu suporta" pe nimeni, ba dimpotriva (sau asa se vedea din mesaje) A fost doar un episod cu mary la un moment dat, care se simtea exclusa si unul cu mine cand m-am ratoit la cineva (si toata lumea mi-a sarit in cap) DEci, a fost o odisee cat se poate de frumoasa si pietenoasa dar nu stiu ce ati patit cand v-ati mutat la scutece. PRin urmare va rog sa va reveniti. OK? |
creierul meu lipsa nu are de ce sa se agite sa stie despre cine e vorba, stiu ca nu era vorba despre tine Moni pt ca s-a scris pe forum asa. E adevarat ca nu stiam ca ti-a emis si tie aberatia.
Se stie ca erau mai multe pt ca s-a scris, se stie ca a fost vehiculat in cerc larg pt ca asta am citit pe forum si ca e poveste veche tot pe forum am aflat. Iaca mai jos. Asta citesc si eu asta zic. LA CE SERVESTE MAILUL TAU DELPHINAS, CA NU STIU DECAT 2 PERSOANE SI ASTA DE CURAND, SAU TOATA LUMEA MINTE. UITE CATA LUME ZICE CA STIA. Am citat mai jos alte persoane cum ca e pveste veche si uite ca 3 persoane spun ca stiau. Nu e cam groasa? Nu ai spus o aberatie atator oameni sau cum? Si eu sa stau cu mainile in san. Cand ma minti in fata. Hmn...glumesti. Sau ai impresia ca m-ai castigat la loz in plic.
citat din mesajul lui nikolici eva atat , iti zic SA-TI FIE RUSINE!!!Minti cu nerusinare!!! Stiam si eu de episodul cu Delphinas....urat ce ai facut!!!Habar nu ai ce inseamna o drama in viatza. ATAT...mi-a lasat un super gust amar cand am auzit asta! Scuze tuturor pt. off topic, daca-l putem numi asa!!! Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135989&whichpage=7
citat din mesajul lui babytza Neata. Si da, ai inteles bine. Mai putin ca i-a spus Dyanirei. Ea nu cred ca stia. A mai spus si altor persoane. Si este poveste veche stiam de mult timp. De cateva luni bune. |
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135989&whichpage=10
citat din mesajul lui dyanira Muuh pentru ca am vazut ca ai intrebat si Babytza ti-a povestit corect.Eu stiam doar de ieri.Mi-a trimis Delphinas PM dupa ce a vazut ca i-am raspuns Evei prima data in care mi-a povestit tot adevarul.Oricum eu eram convinsa ca Babytza nu minte. Asta a fost o explicatie si atat. |
Asa ca mailurile astea ale tale nu servesc la nik. Sau persoanele astea care zic ca stiau mint, ca te-ai incurcat Delphinas. Cum erau numai 2 ? Si cum e recenta barfa? Ca ai tipat in mail la mine ca e recenta povestea, sa nu insinuez ca e veche.
Noi iesim la plimbare sa imi aerisesc creierul si sa termin cu mascarada asta. Floricelele vi le dau eu, din partea casei. Sper ca v-a placut spectacolul, mie nu. Cine mai are chef sa ma calomnieze si sa imi spuna ca ma uraste, ca nu am creier sau mai stiu eu ma gaseste dupa IP.
PS: sunt de acord ca a fost f frumos la odisee, chiar frumos. Fuse si se duse.
************************************************************************************
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Welcome, my son!!!
baby_boy spune:
Eu m-am saturat sa citesc mesaje care nu au legatura nici pe departe cu copii nostrii si jigniri aruncate gratuit. Azi mi s-a facut greata..si nu de la ceva ce am mancat..ci de la ceea ce am citit aici.. asa ca o sa iau o pauza de forum. Si sa nu se inteleaga gresit..nu urasc pe nimeni..doamne fereste...dar m-am saturat de subiectul care a umplut azi toata ziua pagina.
A fost frumos la odisee ..dar acum nu mai este..si din cauza ta Eva...chiar daca erai ""nevinovata"..puteai sa rezolvi situatia in alt fel....nu sa faceti spectacol aici.
Asa ca va doresc o primavara frumoasa si bebei sanatosi.
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
bitza2008 spune:
baby boy nu pleca!!!
On topic:Lucas transpira la cap, cand suge. Am observat de o saptamana, de cand are muci. Oare e o legatura??
Pt cine s-a confruntat cu asa ceva...ce v-a zis dr?analize?calciu?
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
Corrina spune:
monica la cine te-ai ratzoit la odisee? ca nu mai tzin minte
bitza si mihnea transpira cateodata cand suge, mai ales seara, dupa baita. Nu imi fac griji, desi sunt paranoia
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos
simodina spune:
Bitza si Mara a inceput sa transpire de ceva timp. Iar de 2 zile a mai transpirat si ziua. Eu deocamdata am pus-o pe seama incalzirii vremii pana acum si a dintilor in ultimele zile ca e oricum agitata rau.
gaia.nevia spune:
si copiii mei transpirau cand sugeau la san. Radu transpira si acum cand suge la biberon. Nu m-am ingrijorat. Cred ca e un efort mare pt el uneori sa dea gata ditai sticla, ca sa nu mai vorbesc de tras la san...
Radu plange si plange si plange. Miorlaie. Si iar plange. Am stat lipita de el toata ziua, 15 min cat am spalat vasele (atata am facut azi ) a urlat pana s-a inrosit si a ragusit. Si acum sunt cu el in pat si am pus la rand toate gummy bear si wordworld si muppets, si pat si stan de le-am gasit pe youtube.
La www.youtube.com/watch?v=oUMwu_gXK7Q&feature=channel_page" target="_blank">asta in special, se uita cu niste ochi si da din picior, e fenomenal.
Nu am cuvinte si nu are nimeni sa descrie curiozitatea care il tine ridicat pe brate aproape tremurand si ii rotunjeste ochii de nici nu mai clipeste... si rezista asa ridicat cu gura cascata tot clipul, apoi cade pe burtica si cand il pun din nou, iar se ridica...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri