Pepenasi de iulie-august 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 16
bujo spune:
Vedeti ce-nseamna sa stai in Ardeal? Nu s-a miscat nicio frunza, si am stat la birou fara activitati deci as fi putut simti. Oricum la noi se simt doar cele puternice, tre sa treaca din Vrancea dincolo de lantul Carpatic. Imi amintesc cand eram stundenta a fost unu zdravan, am sarit cu sotu din pat, aproape ma busise plansu. Si mama la Brasov n-a simtit nimic.
bujo mami de Filip
katalyna spune:
pai nu vedem ca noi ne-am cam zgaltait
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
katalyna spune:
am fost azi in unirii sa-mi cumpar o rochie ca am o nunta peste 2 saptamani si inainte sa o probez am fost inspirata sa intreb cat costa siiii nici mai mult nici mai putin de 1200 lei, sa-mi vina rau nu alta. si nu era vreo deosebita, ca eu la suncile mele ma multumesc sa-mi vina si apoi ma uit daca imi place.
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
pica1 spune:
Buna fetelor.
Reluati pentru mine si spuneti-mi sespre ce intalnire e vorba, caci eu nu am apucat sa citesc mult din urma.
Am citit ca a fost o epidemie de rubeola. Seb este bine, dar nici nu a mai fost scos in parc sa stea cu copiii de mai bine e 2 saptamini. A fost scos doar la plimbare prin jurul casei la mama la Sinaia si aici in curte. Eu am prins de o patura cu niste capse o folie de plastic si pun patura pe jos direct pe iarba si sta afara cu orele de unul singur cu o multime de jucarii in jurul lui.
Bujo esti cea mai tare nene ca nu ai simtit nimic. Eu am simtit si la parter cutremurul. De fapt aveam niste invitati si ne sparsesem in 2, baietii ramasesera la nasi alaturi si se jucau nu stiu ce jos de cintau de zguduiau peretii si bineinteles ca nu au simtit nimic, iar noi fetele eram la mine si ne uitam la poze. In 5 secunde eram afara in strada.
Alina Maria spune:
Buna dimineata , iar am lipsit multisor , am fost internata in spital saptamana trebuta , mai intai am fost suspectata de apendicita dar dupa CT scan au aflat ca era o infectie pe colul uterin sau ceva de genul asta sau trompa uterina , in orice caz m-a taiat de picioare durerea si am vut perfuzie cu antibiotice , de doua feluri si patul a fost sigura optiune .
Imi lipsisera copii dar mai ales Rayan micutul de el .
Deci a fost cutremur in ro. oare la Piatra Neamt s-a simtit ceva , nu cred .
Va pup si mai vb.
vias spune:
....eu la etajul 4 am simtit...destul de bine...usa se misca foarte tare....am zis ca este cineva in casa...imi venea sa plang...pt ca atunci cand a fost efectiv cutremurul eu frecam aragazul....si nu am simtit eu...doar usa am vazut-o...m-am speriat...am iesit in hol...si acolo Cris m-a luat in brate...mi-a zis sa nu ma speri ca atrecut cutremurul...gata!
el era la tv...si a simtit cum se misca patul..
am sunat-o apoi pe Bujo...care cica nu a simtit nimik...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
11+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
dr_anca spune:
Neata!
Alina sanatate multa!
Camy
.
La mine s-a trantit dim un geam si eu o luasem la sanatoasa cu fata in brate spre dormitor unde era sotul 
Pica, bine ca sta cumintel Sebi ca eu as gasi fata in cusca cainelui sau savurand vreo floare ceva. Cand am fost la nasi i-am scos o papadie din gura
Noroc ca eu nu am casa
si doar daca mergem la ai mei poate sta pe iarba.
Visul meu e sa stam la casa si sa am multe animale, gen caini si pisici care nu produc nimic doar satisfactie pentru sufletele noastre. Oricum fiica-mea e fan animale si cand vede caine, pisica, porumbei zice hei, hei, de multe ori. In fiecare dim smotoceste pisica obeza si apoi incepe ziua ![]()
La ai mei a lins-o cainele pe fata si a fost f fericita 
Va pup si o zi buna!
Mamica de
cuminte
iulie 2008
Kimmy spune:
Neatza!Dau cafea!
Uff fetelor,naspa cu cutremurele...si eu sunt panicoasa rau din fire,tin minte niste tunete urate pe vremea cand eram mai tinerica,de ma bagam sub 2 plapumi si 4-5 perne sa nu aud,si toata zgaltaiam de frica
.Cutremur nu tin minte nici unul...cred ca asa tipaaaam.
Ieri pana la urma am stat acasa,sotul nu a avut chef sa iesim la iarba verde,pe motiv ca el toata saptamana are de condus...asa ca doar ce am scos-o pe timi vreo ora,cat am cumparat 2-3 ingrediente si am facut tortul de portocale al Ancai...sunt tare curioasa cum iese,mie mi se pare ca nu se ingroasa ![]()
Si Timi e mare iubitoare de catei,pisici,porumbei sau alte animalute,chiar vaci sau cai,ca a vazut si din astia cand am fost la starbunici.Chiuie si se intinde sa le prinda.
Pe patura degeaba o pun,ca nu sta o clipa...se pune in 4 labe si o ia la fuga.Baga tot tot in gurita 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
Yael spune:
ne-am intors si noi din Ro...
vroiam doar sa va zic ca acum puteti comanda si din Ro de la NEXT, ( www.nextdirectory.eu ) -alegeti Romania :) Doar 5e taxele postale! Au hainute superbe si de calitate pt. copii.
va pup
I,J
,N
& E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
vias spune:
Yael....ce site fain...am vazut ca aveau haine si pt bortoase...si pt copilasi...foarte frumos...poate imi iau si eu ceva..![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
11+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE