Pepenasi de iulie-august 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 15
dana81 spune:
L-am simtit chiar bine
LA MULTI ANI GABRIELA, sa fii sanatoasa si fericita!!!!
Unde sunteti fetelor?
CAMY daca esti imunizata adik daca ai facut boala numai faci niciodata, tu nu ti-ai facut analizele alea TORCH? toxoplasma, rubeola, herpes si citamegalovirus? Ai fi stiut sigur
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
bobitamica spune:
Si eu l-am simtit foarte bine!!! Mi-e o frica de cutremure,doamne ...
Daca eram singura acasa...vai de capul meu
5,4 grade cica..in Vrancea...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
katalyna spune:
buna fetele!
la multi ani GABRIELA, multa sanatate si fericire!!!!!!!!!
am simtit si noi cutremurul desi stam la parter, iar fratele meu care sta la 7 nu l-a simtit. ce spaima am tras, sper sa nu vina vreo replica :((((((((((((((
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
Caprioara spune:
Helau,
La multi ani Gabriela
! Sanatate si multe bucurii alaturi de familie
!
Am simtit si noi. Bine ca a fost scurt si mic. Sper sa nu mai vina altul mai mare.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
dr_anca spune:
Zbbbbbbbbbbrrrrrrr nasol s-a simtit si la etajul 8.
Eu ziceam sotului ce se intampla el sarea cu fata in brate pe hol si spunea ca nu e nimic dar cand am ajuns toti in sufragerie si usa de la balcon se balanganea. floarea mea se clatina, matele fugeau disperate am inteles foarte bine ce este 
DE asta imi era si frica sa nu fie un cutremur.
Slava Domnului ca nu a fost ieri cand sotul era de garda ca ma lua cu tremurici, asa sotul era cu fata in brate si avea responsabilitatea mai mare- sa apere botzul nostru de aur.
Urmatoarea locuinta va fi la casa sper ![]()
Noi azi am stat pe afara chiar si pe ploaie si vant , noroc ca Sara era bagata sub husa de protectie dar noi dardaiam ca eram batuti peste tot. Sper sa nu raceasca.
Nu pot sa cred cum bebe se schimba de la o zi la alta si cum face tot felul de chestii de ma uimeste.
Sa avem o noapte linistita!
Mamica de
cuminte
iulie 2008
Didi81 spune:
Si noi am simtit, eram doar eu cu Aida acasa, si Aida s-a mirat f tare. Vre-o 10 min dupa aia a stat in fund uitandu-se pe pereti si fara sa spuna/faca nimic. Eu am crescut la Focsani, la etajul 7, deci am trecut prin mult mai mult decat cutremurul asta ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
katalyna spune:
la ala din '90 eram cu fratele meu acasa la etajul 9, am crezut ca ala ne este sfarsitul :(
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
Gabriela82 spune:
fetelor va multumesc mult pentru urari, asemenea va doresc si voua tuturor 

azi am fost plecati de acasa, am fost si la un botez si mi-am adus aminte de irina cand era bb
, trece asa repede timpul, acum mandruta mea e mare, tipa la alti bebei si copilasi si trage de toate cele.
Adriana cu drag ne vedem, ptr fetele care vin din tara la mare, noi stam la granita cu jud Ialomita, primul oras din constanta dupa podul de la Giurgeni. daca verti sa va mai dezmortiti oasele ma anuntati si ne vedem cu drag (asta daca nu suntem la navodari).
am simtit si noi cutremurul, eu nu m-am speriat, am luat fata in brate si ne-am bagat sub prag.
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
Gabriela82 spune:
trebuie sa ii multumesc si profei, draga de ea, care mi-a trimis o poezioara tare faina pe mess.
profa, esti o draguta.
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.