Pepenasi de iulie-august 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

GABRIELA, La Multi Ani fericiti!! Iti doresc tot binele din lume!!

Noi dimineata ne trezim la 7-7.30, da' eu o iau cu mine in pat, ii pun niste jucarii si mai lenevesc un pic, pana ea se joaca. Cand se plictiseste, se catara pe mine si asteapta sa fie iubita si dragalita.

Noi de sapt. asta am inceput sa mergem la socializare, sedinta este de o ora, o grupa de 7 copii de varste apropiate. La inceput cantam tot felul de cantecele in care tre' sa dai din manute, din picioruse, se topaie si chestii de-astea, apoi facem putina gimnastica pe mingi din alea mari, pe scarisoare ca sa invete sa mearga, si alte exercitii, apoi se joaca liber (au acolo o gramada de jucarii super faine) si la sfarsit se face un dans, cu bebe in brate, mai mult e leganat pe o muzica linistitoare. E foarte interesant, costa doar 6 lei, dar pt. cei cu venituri mici e si cu 4 lei, sau si gratis, tu alegi unde te incadrezi. Ii face bine Mirunicii sa mai interactioneze cu alti copii, sa nu se sperie daca o mai trage/atinge cate unul. Si invata si sa imparta cu altii jucariile.

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
LA MULTI ANI GABRIELA!!!!!!!!
didi o inscriu si eu pe Ralu in clubul pepenasilor cheliosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danagiulya spune:

Buna fetele,
Sunt noua pe forum...ma primiti si pe mine???...am un bebe, o fetitza, nascuta pe 5 August 2008, o cheama Alessia...s-a nascut cu 3,900 kg, 52 cm, ieri i-a aparut primul dintzisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Bine ai venit Danagiulya, scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare si sa apara mesajele tale in timp real pupam Alessia, e mai mare decat Clara cu o zi..dar noi tot fara dinti suntem

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna si de la noi..

Am avut ceva treaba si mai mult am conversat cu o buna prietena care a nascut de curand o fetita scumpica si papcoasa tare!!!

In primul rand LA multi ani GABRIELA!!!!

CAPRI..multumim pentru aprecieri...am vazut ca ai scris un post la pozele Irinei..
Eu am auzit ca a fost epidemie de rubeola...m-am intalnit azi cu o mamica si imi spunea ca a ami auzit de 2 fetite care au facut de curand.
Irina mea nu papa borcanele Hipp. Am incercat ,dar nimic. In afara de piersica nu ii place nimic. Si nu ii place nici mancarea gatita. Am facut papa la cuptor pentru ea. Si nu a papat. Ii plac alea facute la steamar si blenduite. Ii fac toate combinatiile posibile inclusiv stevie,urzici si spanac. Mananca de n-are treaba...dar blenduit..nu vrea pasat cu furculita. Tot incercam si nimic...bine,nu are nici dinti...

Si noi am luat bilete la mare la noi. Mergem la Mamamia la un hotel de 3 stele. Este foarte aproape de plaja,are piscina..e ok pentru noi. Se cheama hotel Central.Nu am platit foarte mult 1314 lei. Am ales Mamaia pentru ca noi nu avem masina si cu trenul facem o gramada. Macar sa fim aproape de Constanta.

ANKA...am auzit la astia la stiri ca s-a dat o lege cum ca nu mai avem voie cu bicilcete si roel in parc...

Ati auzit si voi??? Mie se pare o cretinitate...Unde Doamne iarta-ma sa se mai joace copiii nostri? In toata lumea asta oamenii calca pe iarba,se relaxeaza in parc..la noi nu nene...esti ca la spectacol. Te duci sa stai si sa te uiti la frunze....o tara de tampiti.

Am vazut si eu poze...AIDA,VICTORAS,MARIA,IOANELE,ILINCA,poze de la intalnire,RALUCA,DAVIDUTI&ALEX,ERIKA...

FLO...tare trist filmuletzul..Groaznic!!
E oribil. Eu m-am chinuit atat sa am copilul asta...asa ca...ma oripileaza lucrurile astea.Nici nu vreau sa vorbesc si sa ma gandesc.

CAMY...daca ai curaj putem sa venim si noi la intalnire. Irina a avut rubeola,dar nu mai transmite virusul. E ok acum. SAnatoasa tun. Venim numai daca tu vrei. Si e fara nici o suparare. Oricum e aiurea pentru ca nici nu ai cum sa stii daca vreun copil are sau nu ...Boala are incubaite 21 de zile,perioada in care copilul nu are nici un semn,dar poate transmite boala.Mie mi s-a intamplat cand eram ...Am fost la o prietena la motul baietelului ei in martie anul trecut. Dupa 2 saptamani m-a sunat sa ma intrebe daca sunt ok. Baietelul ei facuse rubeola.Si chiar ma jucasem cu el si il tinusem in brate...noroc ca am facut toate bolile copilariei.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Bine ai venit DANAGIULIA!!!!

Si scuze ...am vazut acum cum scriu. Mananc litere sau le scriu invers.Nu verific inainte sa trimit! De obicei trimit repede sa nu se reseteze mesajul. Mi s-a mai intamplat.

Apropo..si am fost azi la Inglesina...e ok caruciorul Inglesina Trip,daca intereseaza pe cineva. Are 6.3 kg. Se strange tip umbrela. si pe mine ma intereseaza sa se lase destul de mult spatarul...Irina nu doarme cu spatarul inclinat doar la 45 de grade. Si costa 420 lei.Daca plecam la mare ne trebuie unul usor.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mie mi-a iesit la analizeca am facut rubeola...ca am avut-o...o mai pot face odata??????
....eu vreau sa vad toti bebelusii....dar prima data ma interesez daca eu mai pot pati ceva...ok?
chiar o sa-mi sun medicul ca nu vreau sa mai risc ceva...
....va spun dupa...ce am vorbit...
...dar nu cred ca este vreo problema...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

11+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Hristos a inviat!

Salutare tuturor!

Am facut o pauza mai marisoara din n motive.Odata ar fi caldura drept pt care suntem mai tot timpul pe afara,apoi Bogdan bolnav cu injectii inainte de cehia,plecati la parinti in 2 ture si ceva prb de sanatate cu mine care sper sa le elucidez dupa ce-mi fac analizele,adica in 4 mai.
Andreea e pe zi ce trece parca alty copil,imi pare rau ca imediat o sa trecem de "bebelusie" dar timpul nu-l putem opri in loc.
Sper ca sunteti bine cu toti,n-am citit din urma,multumesc daca ati intrebat de noi.
O sa pun si cateva poze zilele astea daca am timp si loc la calc de Bogdan.
Va pupam!

Mergi la inceput

CAMY...sigur ca da!!! eu am inteles ca daca ai facut nu mai faci...te-ai imunizat,dar mai bine intreaba...sa fim sigure..

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

MINA...sanatate lui Bogdan si tie!!! sa nu fie ceva grav!!!
Ai dreptate...si mie mi se pare ca Irina a crescut atat de repede...parca prea repede...dar vorba ta ..nu putem opri timpul. Ei cresc si noi imbatranim...asta e viata...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput