Pepenasi de iulie-august 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Bai frate ce-o fi cu bolile astea buboase? Filip a facut azi febra si spre seara i-au iesit niste bubite mici ca niste pete. E posibil sa fie rubeola ca au fost 2 copilasi in parc care au facut si cu care a intrat in contact. Sa vad daca ii mai apar si altele, luni crek mergem sa vedem daca e sau nu.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Hellou! Ce se intampla cu epidemia asta de... bubite? In seara asta si Nick a avut o eruptie dupa ce a papat, dar se pare ca din cauza mancarii, i-am dat carnita de pui cu mazare, nu stiu ce nu i-a convenit, ca tot s-a inrosit in jurul gurii si pe obrajori, pe frunte. Dar acum nu mai are nimic. Am mai patit odata asa, dupa ce a papat ficatel, si nu pot inca sa-mi dau seama care e problema. Trebuie sa "studiez" mai bine, poate or fi alte cauze.
Despre noi ce sa mai spunem... ca si ieri si azi ne-am intalnit cu Kimmy si Timea, sunt tare dragute amandoua, si copii se inteleg tare bine, o sa vedeti voi prin poze. (Cuscraaaa, Kimmy e cuminte, jinere-tu' in schimb isi cam face de cap... tragea ieri de biata Timea, si dadea s-o muste de bulanele... na, ce sa-i faci, daca s-a suit dom'soara pe jumate dezbracata in patutul lui...)
Am vazut pozicile noi! Katalyn, frumosi copii ai!
Mihaita de Cristina e un mega dulce-scump, asa e mami, nu trebuie sa mai zici ca se vede de la o posta!
Aiduta de didi e asa de scumpa cu fatzuca ei mereu poznasa, pozele din leagan sunt mortale!
Noooo, nu mai pot sa vad poze pe picasa, nu stiu ce internal error imi tot apare acolo! Si netul merge ca o cizma! Emoticoanele merg numa cateva... ce s-o fi intamplat? sper ca n-am contactat vreun virus...hmmmm...

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Noooo, chiar nu vrea sa imi mai mearga picasa, sa pun si eu poze de la intalneli... o sa pun maine, de fapt azi...
A, si bai za uei....ca tot m-a apucat ziua de 25:
LA MULTI ANI!!!Gabriela!!!! Sa ai parte de o viata frumoasa, plina de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!
Si dac-oi veni anu' asta la mare sper sa ne intalnim!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Trezirea(edit) mamicilor!
Haideti la
Sara se trezeste pe la 6.30-7 maxim asa ca acum suntem la somn cum se cade unei domnisoare

Gabriela si toate dorintele sa ti se indeplineasca!

Noi ne-am luat bilet la mare in tara noastra scumpa ca mie mi-e frica sa plec cu copchilul din tara. Sunt cam paranoia ce sa fac, desi toti colegii sotului il trimiteau in Turcia. Am dat aproape 900 lei cu mic dejun inclus bufet suedez cica, ca sa am pe plaja ce sa-i dau lui bebe dupa lapticul de dim si apoi la restaurant ca suntem mari. Am obisnuit-o si manaca pisat cu furculita asa ca ma pot deplasa mai usor fara blender dupa mine.

Fug ca s-a trezit

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI,GABRIELA!SA FII SANATOASA SI FERICITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

GABRIELA, LA MULTI ANI!!! SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI!..

Atb, multumim. Sa fie oare alergic la carnea de puiut Nicholas??? Astept pozele...

Anka, si eu care credeam ca deja va faceti bagajele...

Hmmm..incep si eu sa ma stresez !! Ce e cu epidemia asta de rubeola??? MAi rau e ca eu nu am facut nicio boala a copilariei.....Bujo, multa sanatate lui Filip..

Katalyna, Ana_a, tare haiosi trebuie sa fie fratiorii " gelosi"!..

Clabur, ce mai fac fetele???

Dr_Anca, unde mergeti al mare??

Vazut poze cuAida la plimbare prin padure si parc...Mai , ce profund gandeste si ce admira peisajul...

Flo, petrecere frumoasa!!!

Felicitari Mirunei de Dia pt dintisorii...Dia, te apucasi de fumat???!!! SI eu am fumat de la 17 la 22 de ani, dar am avut ambitia si puterea de a ma lasa... Copiii nostri au nevoie de noi inca mult timp de acum incolo...

Misha,

Capri, sper ca ati avut o noapte mai buna...Si eu sunt sigura ca multe fete citesc dar nu scriu. Eu nu pot sa ma despart de voi, " am crescut " alaturi de voi si imi sunteti toate dragi... Nu avem cum si nici nu putem fi toate la fel.

toti pepenasii...

Urata vreme azi!!! Ufff...

Cristina, mami de Mihaita

O sansa pentru Stefanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza si de la mine

Timi se trezeste la 8:30 si isi face siesta pe la 10:30,dupa masa de cereale.

Prin cluj e vreme frumoasa,asa ca noi ne-am propus sa iesim putin la iarba verde in apropiere.

Gabriela iti urez si eu La Multi Ani! sa fii fericita,sanatoasa si sa ai parte numai de impliniri

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Cred ca pana la urma n-are rubeola, i-au disparut bubitele de dimineata si nici febra n-a mai facut. A trecut si diareea. Crek vreo intoxicatie ca ficioru lu Atb, si io ii dadusem un borcanel cu curcan si legume ca n-apucasem sa-i fac papa cand ne-am intors acasa. Altceva nush ce-ar fi putut fi, poate pasca imfipta in gurita de soacra-mea Femeile astea nu vor sa accepte ca nu ele hotarasc ce si cum mananca copilu, te pui cu Mariile Sale Expertele?

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

A adormit la loc.

Deci mergem la Saturn la hotel de 3 stele la Sirena ca e pe plaja si foarte aproape de aqua parc balada la care am mai fost. Ma gandesc sa o scot putin la piscina daca marea e prea rece. Si chiar daca mergeam la Balada plateam piscina asa ca am ales hotelul asta ca e plaja lata tare.
Am avut ca optiune prima data Jupiter dar cica e plaja mica tare iar la Neptun e cam abrupta intrarea in mare.

Pana am reeditat mesajul s-a trezit domnisoara si a inceput sa misune prin casa. Sa-i dau ceva sa pape si iesim ca nu ploua si e si soare.

Va pup!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Apropo, si a mea se irita de la borcanele Hipp. Asta de cand e mai mare 7-8 luni si ii dau ffff rar, maxim 1 borcan pe luna.Atunci cand era mica 5-6 luni si manca borcanel cu morcov tot de la ei nu avea nimic.
Si de la curcan cu legume si de la spanac cu pui s-a iritat dar nu a facut febra.

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput