Pepenasi de iulie-august 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 12
Didi81 spune:
Cred ca infiintez clubul celor mai cheliosi pepenasi. Se mai inscrie cineva? ![]()
Aida a invatat sa zica "uite" si sa arate cu degetul. Azi toata ziua a umblat prin casa facand "uite-uite" 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
katalyna spune:
multumim mult de aprecieri!!!!toti pepenasii sunt mortali
vaccinul anti varicela este pe schema de vaccinare gratuita si se face la 1 an, priorix se numeste
David Alexandru 20.09.2003 si Natalia Ioana 17.07.2008
clabur spune:
Salutare de la mare!
Va spun si eu cu intarziere HRISTOS A INVIAT! si va doresc tot binele din lume (fara exceptii).
Fetele care vreti informatii despre Turcia (ma rog - vacante) va pot furniza prospaturi
.
Ankule, ce am auzit eu, gata? e de bine?
Mai citesc si revin.
katalyna spune:
aida, ce sexi e gazulitza cu palariuta aia pe cap
ankalaura spune:
CLA - depinde ce intelegi prin "e de bine"... E de bine ca stiu in mod oficial ca ne lucreaza dosarul. Dar nu inseamna ca o sa avem certificatul. Aia vedem dupa interviu...daca ala e ok... mai vedem dupa medicale... daca si alea sunt ok... ne cheama la viza...
Initial ne dadusera numar de dosar dar pentru ca nu au primit toti banii de taxa, nu l-au prelucrat, l-au lasat de o parte, asteptand restul de banii (pe care mi i-a pierdut banca la transfer, cica era un comision de care nu au stiut... eu am aflat asta de la ambasada, dupa vreo 5 saptamani ca banca statea bine mersi.... si dupa aia mi i-a pierdut iar curierul... ca deh... platesti milionu' ca sa iti piarda plicul de 35 de grame...) Dar, una peste alta, e ok, stam si asteptam...
ankalaura spune:
TECK - vaccinurile astea s-au ieftinit acuma... Astea suplimentare... Cand era Eliza mica, costau o gramada frate, dadeai naibii un sfert de salar' pe un vaccin... Ma rog... cre' ca erau salariile mici ![]()
Ala de hepatita A, de ex, costa vreo 90 de lei la doctorul nostru, Elizei i-l fac in vara. Varilixul i l-am facut pe la 2 ani parca, fix inainte de prima epidemie prin care a trecut la gradi (ca ea e la gradi de la 1 an si 2 luni)
Daca o vaccinezi, nu inseamna ca nu se va imbolnavi 100%, dar DACA totusi se imbolnaveste, face forme foarte usoare. Eliza a facut varicela pe la 4 ani, la al treilea val de epidemie si cel mai tarziu depistat la gradinita... Dar in 2 zile nu mai avea nimic, si daca nu as fi avut confirmarea ca e varicela, as fi zis ca are vreo alergie ceva.
Copii de la gradinita s-au chinuit cumplit, cu bube pe fund de nu puteau sta in fund ca se spargeau si usturau, cu bube in cap... vai de fundu' lor... S-au chinuit cate 7-10 zile timp in care dai cu smac de-ala mentolat da' nu faci baie, imi ziceau mamicile ca nu mai suportau saracii ce putzeau....
katalyna spune:
am scufundat varilix-ul cu priorix-ul
ana_a spune:
Buna fetele!
Ma bucur ca va placut rucsacul
si ofcourse si infantul posesor de caruta "smechera", sa stiti ca a dormit bine mersi in el vreo 30-40 de minute in timp ce noi cautam soparle.
Capri, da, e ala ce l-am cumparat din targ cu ajutorul lui ooka.Parca 210 lei am dat pe el, nu mai stiu...plus ceva taxe postale vreo 20 de lei.
chiar, ooka mi se pare mie sau nu am mai auzit de voi?
Eu chiar sunt busy si in plus fara chef de scris, da suntem bine si ocupati.
Matei este gelos pe fratisu...daca ati vazut asa ceva...cum ma vede ca il iau pe cel mare la dragalit cum lasa jucariile si goneste de-a busilea miorlaind sa-si revendice mamica...
toate cele bune!
proud mammy
micul artist
in joaca
katalyna spune:
ce frumosi sunt pepenasii, ii mananci nu alta. ma uitam la fetite ce aripioare si coditze au, sa le papi cu totul. eu atat de mult mi-am dorit fetitza ca sa ii pot face coditze si sa-i pun fustitze scurte daca se poate sa se vada putin pampers-ul :)
katalyna spune:
pe mine daca ma vede david ca o pup pe ioana, sau o alint pune placa: dar numai pe ioana o iubesti, pe mine nu ma mai iubesti? si da-i si pune placa puicutzo si explica-i ca nu e asa. de obicei ii pup pe amandoi de-odata ca sa nu fie cu suparare, dar imi mai scapa