Pepenasi de iulie-august 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Io pe Ilinca o voi serba de Sf Ilie. Asa consider eu .

Camy, ar fi frumos sa ne vedem .

Ana, fain tare scaunelul rucsac. E cel luat din targ sau am retinut eu gresit? Cat a fost? Ca aici sunt asa de scumpe . Tare imi doresc si eu unul .

Noi azi dimineatza nu am vrut sa mancam DELOC . La pranz cu chiu cu vai a mancat tot fara o linguritza. Iar noaptea trecuta a fost vraiste . Asa ca sunt taaare obosita si fara chef.

Sanatate la bolnaviori!

Pup toate fetili (si alea de scriu si alea de nu scriu dar sper eu ca macar citesc ) si pepenasii si fug sa vaz si comentez poze.

Si zau, fetelor care absentati, macar din cand in cand mai spuneti ce mai faceti, ca ne e dor taaaaaare de voi .

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Azi am avut o zi foarte plina:2 meditatii,a fost nasica Ralucai pe la noi sa-i aduca cadouri pt Paste,am fost in piata si in parc de 2 ori....
flo ce poveste trista dar adevarata....
Cristina ti-a mai venit cheful?Ce frumos este Mihaita,nu-mi pot lua ochii de la pozele cu el.
iriss ai ajuns la Fox?
ariadna ce printese superbe ai.
katalyna foarte frumosi copii tai si Ioana are niste ochisori superbi,sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele cu poze noi, nu mai scriu aici ca io de ceva vreme va comentez la poze, daaa ?

Sursu,
cuscra, acu am vazut ca ai pus si tu poze cu Tudorel, dar in albumul vechi.
Valabil si pentru alte fete, sa faceti album nou cand puneti poze, ca altfel nu le vede nimeni . Asa e regula acum. Se sterge albumul vechi si se face unul nou, ca sa apara intre primele si sa fie vizibil.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Mai pana la urma v-ati intalnit cu Maitreyi?
Ca nu s-a mai scris nimic parca pe forum.

Foarte frumosi pepenasii nostri poate ma invrednicesc si eu cu poze dar nu stiu cand reusesc.
Imi plac copiii Katalynei frumosi foc cum fac ei echipa imi amintesc de mine si de fratele meu
La inceput semanau intre ei acum fiecare are trasaturile lui bine definite.

Noi am fost astazi singurele si cu greu fac fata pentru ca ori e de-a busilea, ori e catarata pe ceva ori e cazuta la datorie pe unde umbla. Astazi a trebuit sa o consolez foarte des din cauza busiturilor binenteles doar in cap. Cred ca urmatoarea etapa e si mai dificila, cand va merge.

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna si de la noi!!

Noi suntem bine, am avut un musafir sapt. asta, si nu prea am intrat, ca am stat cu el. In plus, ai mei sunt in concediu si merg zilnic la gradina, asa ca noi mergem cu ei, sa stam pe rand cu Miruna. E mult mai usor asa, iar pt. ea e super, ca exploreaza, se plimba prin(mananca) iarba, alergam dupa pisici si catel, si asa parca trece ziua mai usor.

Ca noutati, are 6 dinti jumate (adica al saptelea e doar un colt iesit) iar al 8-lea e pe vine...de o vreo cateva saptamani!! In rest, papa binisor, uneori mai mult, alteori mai putin, si mai nou se trezeste des noaptea din nou, dupa ce a avut o perioada cand se trezea doar o data...

E extrem de vesela, fuge efectiv in 4 labe, se catara peste tot, a reusit sa intre in dulapul cu farfurii si sa sparga una, chiuie si rade, scoate sunete tot mai variate, dar tot nu zice mama, doar tata. Mai nou cand vrea ceva zice dai-dai.

Se vorbea mai demult de baut apa: noi am inceput sa bem cu canita cu cioc, dupa fiecare masa, sau cand consider eu ca a depus destul efort, sau a stat la soare ceva vreme.

Flo vai ce trist e filmuletul...am plans! In tinerete poate as fi avut o alta parere, dar acum, nu pot sa concep asa ceva...

Felicitari pepenasilor mergareti!!

Multa sanatate pepenasilor bolnaviori!!

Camy cum mai esti? si pe tine si samburica, sa creasca mare si sanatoasa!!

Katalyna iti zic si eu tarziiiiu, bine ai venit! Ai niste copii foarte frumosi, iar fetita e durere cu ochii aia...o sa franga ceva inimi! Exact asa diferiti suntem si eu si fratele meu...

Boti tot asa te chinuie zbirul de la servici??

Eu am o marturisire: nu sunt mandra de asta, dar m-am reapucat de fumat si e taaare bine . Asa ca acu ma duc sa duhnesc una buna, si vin mai tarziu pe la voi sa vad ce mai ziceti...nu de alta dar shmootza doarme, a cazut lata dupa ce azi a dormit doar 2 reprize de cate 30 de min, in rest a umblat, s-a plimbat, s-a jucat si ta-daaa: s-a dat prima oara pe tobogan si i-a placut!

pepenimea!

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

TECK / DIDI - rugati-va sa nu faca fetele voastre varicela, deci si voi, cand 'oti fi gravide.
De-aia se vaccineaza copiii, ca sa ii protejeze pe adulti, si mai ales pe gravide...

KIMMY - ce bai te dai la cantaru' lu' cuscra? Vezi sa nu te dai si la baiat ca te mananc!

BOTI - ce *doc bre ca alea erau pentru bebelusi. Cauta si tu pe clinar de-acuma pentru fie-ta!

Dr Anca - si eu ma intrebam pe unde umbla MAI3-ul, ca s-a dat mare ca ne vedem in parc si eu mai am putin si ma mut acolo, da' pe ea nu am vazut-o!

MAITEYIII-uleeee ce faci domne ca s-a terminat weekendu'!!!
Maine m-am programat la manichiureza fix la 12 si ma tem ca ratez parcul...

Ma duc sa ma bag la dush. Sunt obosita de numa'. Am stat numa in parc. Musai sa imi iau role nene ca sa ma tin dupa Eliza, ca bate tot parcu' si mi-e ca o pierd....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Camy eu ma inscriu la intalnirea cu tine.
Ankalaura maine ma duc la farmacie sa ma interesez de vaccinul anti-varicela.
Va pup,noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Eu la Alex i-am facut AR-ul la 7 luni, ca era "de sezon" boala in primavara aceea (2007) acum cand l-om face, la 12 sau la 13 luni?

Si mie mi-ar palcea sa ma intalnesc cu tine Camy, nu promit nimic, sa vedem....

Kata ai 2 copii de nota 10!

Si pentru ca maine pleac la o sarbatorita, urez de pe acum vedetele nascute in zi de 25:

Gabriela82

Multa sanatate si fericire, viata plina numai de iubire!

David Andrei de rontzy, Alexander de Ada_S, Elena Theodora de motanik, Laura Ioana de punca1976, Alexander David de Ingry

Merg la noapte linistita!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mi-am facut si eu putin timp si am pus cateva poze, asa ca ne puteti admira in toata splendoarea

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Salutare de la mare!

Va spun si eu cu intarziere HRISTOS A INVIAT! si va doresc tot binele din lume (fara exceptii).

Fetele care vreti informatii despre Turcia (ma rog - vacante) va pot furniza prospaturi .

Ankule, ce am auzit eu, gata? e de bine?

Mai citesc si revin.

Mergi la inceput