Pepenasi de iulie-august 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 17
bobitamica spune:
Buna dimineata!!
Azi nopate nici nu prea am dormit! Ca niciodata si Irina s-a trezit de 2 ori peste noapte si chiar a cerut papa...
Mi-a fost teama de o replica a cutremurului. Noi stam la etajul 4 si s-a simtit destul de bine...
YAEL...foarte dragute hainutele de la next...am vazut si pe la noi,dar extrem de scumpe...
Abia astept sa ne mutam si noi la curte! sa pun si eu fata pe iarba ca Pica ....si ei ii place asa mult pe iarba..Cand mergem in parc o pun pe iarba
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
ankalaura spune:
Bai cu legea cu rolele in parc... cica e din 2001!
Nu mai stiu ce sa faca sa adune bani la buget frate! Este incredibil!
Ca valul ala, eram noi gravide, si cica se apucau sa controleze mamele in CIC sa nu cumva sa lucreze la negru!
Au terminat cu mafiotii, si s-au gandit ei sa nu lase mamele sa incalce legea.
Asa si cu rolele.
Au terminat cu aia de trec pe rosu, cu aia de taie padurile si braconeaza la greu cu fire electrice in delta, cu aia de fura ca in codru, cu cainii vagabonzi, mai ales cu aia din parcuri care sar la cei ce se plimba.... S-au apucat acuma sa prinda si sa amendeze infractorii de copii de 4-5 ani care abia isi tin echilibrul pe role, sa nu cumva sa fie un pericol public!
Este inadmisibil. Incep sa ma informez unde pot sa fac scandal pe tema asta...
bobitamica spune:
Asa e, ANKA! e inadmisibil ce se intampla in tara asta...si pe mine ma intriga destul de tare. Partea proasta este ca nu avem ce sa facem...
Eu sunt destul de dezamagita. Am acum o problema care m-a deprimat complet. Aveam un coleg la serviciu care avea probleme oftalmologice si care mi-a spus intr-o zi ca trebuie sa se opereze, sa isi schimbe cristalinul la ambii ochi....ca are nu stiu ce boala care ii poate afecta vederea pe viata. Tipul are 24 de ani. Recunosc,m-a impresionat...si ca o proaasta ce sunt, l-am imprumutat cu niste bani pe care nu vrea sa mi-i dea inapoi.
.
De cateva zile ma tot consum pe tema asta. Si nu am ce sa fac nu am cum sa iau banii de la el. Nu am nici o dovada ca i-am dat.
Ma gandesc doar ca Dumnezeu exista si v-a face dreptate!!!
Acum nu prea mai am incredere in nimeni!!!Ce pacat ca oameni pe care ii consideram apropiati ma fac sa gandesc si sa ma port asa...
Mi-a castigat increderea incet-incet...imi cerea bani pe care mi-i inapoia exact cand promitea. Asta e...m-a pacalit,dar nu ma pot resemna!!
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
monalac spune:
http://www.versuri-si-creatii.ro/videoclipuri/c/cantece-pentru-copii-6zucszt/copilaria-noastra-6zudnzt.html
delectati va cu asta.nu bagati in seama greselile de ortografie.mesajul e super!
ankalaura spune:
BOBITA - Inregistreaza-l refuzand sa iti dea banii (cu telefonul cu ceva) si reclama-l la politie! Zici tu in conversatie, "mai ca ti-am dat atatia bani, cand mi-i dai inapoi, ca te-am sunat de atatea ori, te-am amanat blabla..."
....Eu m-am apucat sa vand salteluta de activitati a Erikai, de amoru' artei, ca sa nu o dau degeaba, ca n-aveam cui sa o dau degeaba, ca as fi dat-o. Ei, am zis, pun si eu acolo o suma ... am pus 85 de lei, zic, iau la fata ceva...
Si desteapta maxima ce ma aflu, dupa ce discut cu cumparatoarea, stabilim detalii, imi da adresa, fac pachetul, ne mai conversam de vreo 15 ori.... stabilim inclusiv sa imi puna banii pe card ca am alergie la cozile de la posta, iar postasul nostru nu vine decat cu pensiile, pentru restul, inclusiv bani cu mandat, mergi la coada...
Si bineinteles ca doamna tanara mamica si-a luat salteluta, si banii ioc, si pauza si in conversatie, desi am tot bombarda-o cu mesaje, sa vad cand imi trimite banii.
Asa ca dupa telefoane la informatii (sa aflu un fix), frecat la cap stie-ele-cine de la clubul nostru, telefoane la posta, am sunat la politie. Si am vorbit cu politistul si mi-a zis ca in termen de 30 de zile pot face reclamatie, si urma sa trimit chiar pe fax plangerea, nu trebuia sa ma duc personal. Si i-am zis tinerei mamici ca o reclam la politie, si dupa 3 zile (peste weekend) m-am trezit ca mi-a pus totusi 80 de lei pe card.
Cum sa poti frate sa iei un astfel de obiect, fie el cum o fi, sa iti lasi copilul sa se joace pe el, si sa stii in sinea ta ca l-ai obtinut printr-o inselatorie??
Ei uite ca unii "poate"...
ankalaura spune:
Mai, cu cutremurul... Si la noi s-a simtit, ne-a leganat, asa... Stam la 9. Si blocul, saracul, e cat mine la ani...
Bai da' de aici pana sa inceapa astia cu mesajele panicarde, ca a zis Oprescu ca o sa fie 'jde sute de mii de morti, ca bla bla... Da' ce nene Oprescu e Merlin Vrajitorul??? E cititoru' in stele al capitalei???
Ca e lumea ingrozita, ca blabla...
Niste mani-pu-la-tori astia cu stirile lor, nici nu stiau cata magnitudine a fost si bateau deja campii cu istoria cutremurelor din Romania...
Eu l-am simtit destul de tare pe ala din '90, eram la liceu la ora de romana, si ne-am cam speriat. Si apoi l-am mai simtit tare pe cel din 2004, atunci m-am speriat tare ca o aveam pe Eliza si a fost un sentiment tare nasol, dar ala a fost lung si tare nene nu 5 grade si 5 secunde durata resimtita...
Si ma rog, l-am trait si pe ala din '77 la bloc, dar nu mi-l mai amintesc ca aveam numa' 3 ani.
bobitamica spune:
ANKA...nu-mi mai raspunde la telefon,dar am un mesaj de la el in care imi spune ca ii dau contul sa mi-i trimita si ioc bani.
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
maitreyi spune:
'na seara 
reveniram si noi pe plaiurile stramosesti
am mers noaptea de data asta si am facut numai 5 ore ca baby intrase la somnul de noapte, a papat biberon in somn in mers, a fost ok. azi am iesit la un gratar ca e ziua finutei noastre de cununie, ne-am foit prin targ...e bine acasa 
si noi am simtit bine cutremurul aseara. stam la 10
eu faceam baie si am crezut ca regleaza astia presiunea la apa de haraie asa
abia cand a intrat al meu in baie cu baby in brate sa imi spuna sa ies m-am prins care e treaba. nu stiu daca la bucuresti s-au simtit ambele valuri. a fost unul pe vertical si apoi unul pe orizontal. da' pana mi-am pus prosopul pe mine, pana am ajuns sub grinda se terminase distractia. Slava Domnului ca a fost mic!
citesc si revin. am pus pozici 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008