Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(69)
Raspunsuri - Pagina 12
CarlaV spune:
Deea, felicitari !!!!
Am intrat special sa citesc vesti noi, cand am citit felicitarile am dat repede in urma sa gasesc anuntul
. Sa fii sanatoasa, sa-ti traiasca printisorul si sa veniti repede acasa. Asteptam detalii. 
(o sa citesc din urma si raspund, dar n-am mai avut rabdare)
Carla,
s.32
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Liana30 Laura suntem bine..am stat in pat pana la 5 luni..acu zburd pi la Viena nu am net de aceea va scriu rar..mai trec pe la o sala sa-mi verific mesajele..dar o sa va anunt cum intru in sala va pup pe toateee luptatoarea mea![]() "Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!! Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma" |
ma bucur nespus ca esti bine; la fel si eu; de la 6 luni am "zburdat"
sa nu uiti sa nbe anunti cand vine momentul si daca nu ai lasat tel tau, lasa-l pe mailul comun

34 + minune de
Maya Teodora 
AMR 5 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
alynta dc nu mai da nici un semn?
34 + minune de
Maya Teodora 
AMR 5 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
Ela2001 spune:
La multi ani! celor care-si serbeaza ziua numelui azi.
Azi am iesit putin afara ca trebuia sa cumpar ceva de la farmacie si abia am mers ca ma durea burta.
Eu sunt intr-o mare dilema: merg la 2 medici ginecologi si inca nu m-am hotarat cu care sa nasc. UNul dintre ei e cel cu care am nascut
prima data si de care am fost multumita, insa este la Maternitatea Bucur si conditiile nu sunt prea grozave acolo.
Al 2-lea este medicul cu care a nascut cumnata mea si despre care am citit lucruri bune si este la Polizu (am ales sa ma duc si la el
pt faptul ca Polizu are sectie de neonatologie f bine dotata, dar in schimb asistentele cica sunt f rele si nepasatoare).
Catalina, ANda cum mai sunteti?
Cata sa dea DUmnezeu sa fie bine baietelul tau. Multa sanatate si sarcina usoara.
Bebe beca ce mai face bebita? Doarme noaptea? CRed ca esti f obosita? Cu Rebeca te ajuta mama ta?
Picky_toto mai ai putin si iti vezi bebelina. Poate ca e un bebe mai mare, dar nu-ti face griji ca va stii doctorul ce sa faca, n-o sa te lase
sa te chinuiesti. Plus ca la eco sunt erori de masuratori.
Deea felicitari pt baietel. Sa fie sanatos.

Catalishka spune:
Felicitari Deea multa sanatate lui bebitza si refacere rapida tie !!! 

Multumesc de incurajari, m-au mai lasat durerile in piept, incerc sa nu le iau chiar asa in serios, dar senzatia este destul de nasoala...ma gandeam eu ca bebe apasa pe ceva pe acolo ![]()
Azi m-am plimbat toata ziulica, imi face asa bine plimbarea ... si erau atatia copiluti in parc... care mai de care mai frumos 
Mai avem putin si ii plimbam si noi pe ai nostri...
Picky, doctorii astia mai rau ne baga in boli cu masuratorile lor...sa fiti sanatoase amandoua, asta conteaza cel mai mult...
33 + cu
Razvan Andrei
yioanna_s spune:
FELICITARII DEEA!
sa ai un bb mancacios si sanatos,sa-ti creasca mare!Refacere rapida si asteptam cu mari emotii si poze cu Darian!

Yioanna
32+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 8 saptamani pana 
philip spune:
felicitari, deea! bebe sanatos si mancacios si refacere usoara!
cata, bine ai revenit la noi, super perechea ta. multa sanatate lui eric si totul sa fie bine.
ganesha, hai ca mai e putin, curaj.
picky, chiar ca ti-au dat emotii la dr.
alberta, te-am vazut, incantata de cunostiinta, si philipinul meu incepe kindergarten anul asta si am asa mari emotii.
oanamvt, imi place poza asta, asa zambareata.
n-am reusit sa vad pozele elei, sunt pe mailul comun?
zau ca nu stiu ce-am mai vrut sa zic. pupici tuturor!
philip
34weeksbabyboy
mommyandreea
alynta27 spune:
Am venit cu vesti de la control:
am colul lung- deci nu e vorba inca de dilatatie! Copilul a crescut foarte bine, acum e cu o saptamana mai mare decat varsta cronologica! Are 3330g!!! Partea urata a fost ca am asteptat 4 ore, pentru ca era ffff aglomerat!
Deea sa-ti traiasca baietelul! Refacere rapida!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 36+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana_MVT Burtica azi la 36s. http://www2.snapfish.com/slideshow/AlbumID=442989007/PictureID=13242156007/a=34895583_34895583/otsc=SHR/otsi=SPIClink/COBRAND_NAME=mypoints |
Bravo!
Frumoasa burtica!Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 36+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ramonaiani spune:
Deea felicitari si refacere usoara, lapte mult si bb fara colici.
Din cate mi-a zis mie moasa, nu se face baie copilului caruia nu i-a cazut inca buricul pt ca e poarta de intrare pentru microbii din apa. Intr-adevar, copilul are nevoie de program ca sa se dezvolte armonios in viata
.
Azi m-am vazut cu colega de salon de cand am nascut-o pe Eliza. Exista ceva diferente in www.flickr.com/photos/21231089@N02/3468569892/in/photostream/" target="_blank">20 de luni, nu-i asa? ![]()
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
30+