Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(69)
Raspunsuri - Pagina 13
yioanna_s spune:
buna ziua,mamicute si burticute!
LA MULTI ANI,pt cele care isi serbeaza azi onomastica!
ioana: ms
dana:felicitari pt a 37-a saptam!multa sanatate in continuare si bb la termen
baby_first: pe maine
maria: ms.m-am gandit ca e f util si nu mai am nevoie de comoda,sau masa de schimbat si mai mult dupa 3 ani il fac pat cu noptiera si birou.
.Nici eu nu am scapat de cosuri,aproape in fiecare dimineata ma trezesc cu unul nou.si ce e de facut?
nicuratze: multi 
alexsimatei felicitari pt vestile de la eco
oana mvt esti superba,puici pt burticuta
picky: ms,mumoaso! f f frumoasa burticuta
ioana: pupici Sarei! si sa fie o fetita cuminte si sanatoasa
lauraa:asteptam vesti bune de la eco
revin
Yioanna
32+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 8 saptamani pana 
alynta27 spune:
Oana Du copilul tau cate grame are?!
La multi ani celor care isi serbeaza azi numele![flo]
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 36+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
kiralina spune:
Buna fetelor,
Zilele astea am fost destul de ocupata ( a venit sotul :)) si nu am mai apucat sa scriu, dar am tot citit.
Deea, felicitari pentru nastere.
Cata, tinem pumnii si asteptam vesti.
Am gasit azi un articol interesant despre cosmeticele pt bebelusi. Pe mine m-a pus pe ganduri.
link
Oricum aveam de gand sa ii iau chestii bio, dar cred ca trebuie sa fiu si mai atenta, sa citesc eticheta cu atentie si sa caut certificarile.
Inca nu m-am hotarat cu cine voi face contract pt celule Stem. Cu Biogenesis a colaborat cineva? Cu cei de la Cluj am ceva semne de intrebare, si daca tot dau banii astia vreau sa fiu sigura ca totul e ok. 
32 saptamani cu
Ada Ruxandra [love]
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana_du A NASCUT DEEA!!! Mi-a dat mesaj cand asteptam la dr: "am nascut un printisor de toata frumusetea aseara la 22:35! 3300gr., 52cm. Va pup si multumesc pentru toate gandurile bune!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oana D. Minunea lui mami si a lui tati 37+ cu Dan Mircea AlexandruAMR 3 saptamani http://community.webshots.com/user/oana_du |
Felicitari Deea si refacere rapida,mult laptic si sa ajungeti cu bine acasa cat mai repede!!

Darian,bine ai venit ,sa fii sanatos si sa ai parte doar de fericire si impliniri,sa iti bucuri toata viata parintii!!

34+
Darius NicholasAMR 6 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
Bebe Beca spune:
Kiralina, si cei de la Regina Maria recolteaza celule stem. Si au propria banca. Nu stiu cat costa, in schimb. http://cmumaternitate.ro/recoltarea-celule-stem.html
Ioana,
Rebeca si
Sara (17.04.2009)
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
kiralina spune:
Bebe Beca acum studiez si contractul lor. E destul de scump, in jur de 1600 euro.
32 saptamani cu
Ada Ruxandra [love]
mamica oana spune:
Salutare,burtici!
Am intrat si eu o fuga,vad ca a mai aparut o albinuta

.Deea,felicitari!Tot binele din lume pentru bebelusul tau!
Noi am facut eco aseara,bebelina are 2900g,lichidul e in cantitate normala,uterul e ok,asa ca ma mai duc tocmai pe 6 mai la control,iar cam pe 8 mai o sa facem cezariana.
Oanaalex,cu intarziere,"La multi ani!"si din partea mea.
Aveam atatea sa va spun,dar neuronul meu gravid imi joaca rau feste in ultimul timp,e un haos total in capul meu,nu-mi amintesc nimic.
Anda_Magda,Catalina_B,va tin pumnii,voi urmati.
Doamne ajuta!
Va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune!
Oana,mamica de Robert Darius
(27.10.2004) si
36+cu
Sofia Ioanabebe2
www.flickr.com/photos/dumitrii/" target="_blank">
"Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg
nicuratze spune:
DEEA,felicitari!! Sa fie un baietel cuminte si mancacios!
ALBERTA,
,sunteti foarte frumosi,pe baietel nu l-ai trecut la semnatura.
PICKY,
,suntem bine,bebelusa e pe invers,pe masura ce inainteaza burta misca mai mult...
CATA,multa sanatate lui Erik,iti tin pumnii sa fie bine.
OANA_DU,felicitari pentru eco, o sa se rezolve si cu problemuta lui bebe.
elena,
s.32 cu Andra Ioana
+Radu (21.10.2005)
cris_82 spune:
Buna fetelor,
Am incercat si eu sa intru de dimineata,dar dupa ce am scris nu stiu ce am facut ca s-a sters tot
si eram si pe picior de plecare si am lasat-o balta
.
DEEA felicitari pentru printisor,sa fie sanatos,frumos si necolicos
,iar tie mamico...mii de pupici

si refacere usoara.
ramoiani.........mi-a zis si mie cineva ca nu trebuie facuta baita la bebe in fiecare zi,macar sa alternez ...o zi da ..una nu.Si sigur nu sunt cuvintele unei babute..ca "invataturile" lor ma lasa rece.Acuma stiu si eu...daca o sa fie prea cald o sa ii fac si la fata cate un "dusulet rapid" ca sa o racorim si pe ea oleaca
.

alexsimatei......felicitari pentru vestile bune de la eco

ganesha..........felicitari pentru vesti..mai sunt si erori destule cu toate masuratorile care se fac.La 31 sapt. asta mica avea doar 1250g(cam micuta ce-i drept)dar pana nastem o sa se regleze bebeii nostri cu grautatea si o sa fie ok

picky toto.......felicitari pentru bebelina
.Erorile sunt destul de dese in general..asa ca nu te speria.Totul o sa fie bine...unde mai pui cadr. are dreptate"nu a ramas nici un bebe in burtica"![]()

cata.............felicitari pentru pereche

oana du..........ma bucur ca sunteti bine.Ai sa vezi ca nu e nimica grav pana la urma si bebelul o sa fie bine

alynta27.........super vestile
.E de asteptat sa stai cu orele pe la dr.,ca doar ce a trecut Pastele si s-au cam aglomerat si ei
.Stai sa vezi ce aglomerat o sa fie la dr. mea...ca e si in concediu pana pe 27
.
34+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
maria_bunica spune:
Blue..iti dau mare dreptate cu stresul din timpul sarcinii,intotdeauna apare cate ceva..dar noi trebuie sa ne pastram calmul,pana nu ne tinem puii in brate nu vom sti daca totul e in regula..Uite ca am ajuns si la 36 de sapt..incet,incet..
Picky..pai nu prea e ok sa pape catelul cartofi prajiti..
,chiar daca ii mai dai cateodata..cine stie cum i-au picat aseara..![]()
Oana_du..felicitari pt vestile de la eco si mai ales pt "potrivirea"pt nasterea naturala..stiu ca iti doresti foarte mult lucrul asta!!Bine ca se poate rezolva problema lui bebe si ca nu este nimic grav..din cate imi amintesc a avut si fratele meu la nastere si l-au operat,la ceva timp..totul a decurs bine apoi..si fratele meu e nascut si la 7 luni.![]()

Liana..ma bucur din suflet ca sunteti bine,greul a trecut de acum..mai ai putin si iti vei tine comoara in brate!!
Clodyac..imi pare rau ca nu te simti bine..
ca sa treaca..
Ela..eu cred ca ar trebui sa inclini balanta spre spitalul care este mai bine dotat ,in caz de probleme doamne fereste..pana la urma in spital stati cateva zile..trec repede si scapi..
Philip..ai baiat mare si tu de-acum..
pozele Elei sunt pe mailul comun..
Alynta..felicitari pt vestile bune de la eco si pt Mateiut grasunel
Ramonaiani..asa e,pana nu cade buricul nu se face baita,dar se poate spala bebe fara sa se atinga locul respectiv..doar nu i se face baie in cada plina cu apa..
Frumos momentul cu 20 de luni mai tarziu..foarte emotionant!!
Yioanna..nu stiu ce e de facut in legatura cu cosurile,mai ales ca au aparut pe baza hormonala acum ..eu incerc sa nu ii zgandaresc toata ziua,dar mi-e cam greu..a devenit vad un tic deja..
Mamicaoana..felicitari pt vestile bune de la eco!!
34+
Darius Nicholas
AMR 6 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi