Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(69)
Raspunsuri - Pagina 11
laurraa spune:
DEAA FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!![bum]

oana_du felicitari pentru vestile bune; in legatura cu listuta, nu vrei sa pui si saptamanile la care au aparut albinutzele? Daca poti.Ma gandeam ca ar fi completa

multumim
34 + minune de
Maya Teodora 
AMR 5 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
happymum, luna aceasta sau cel tarziu cealalta o sa ramai insarcinata, presimt eu

; eu am ramas in luna in care ar fi trebuit sa apara ingerasul celalalt.Doamne ajuta sa ne dai vesti bune
34 + minune de
Maya Teodora 
AMR 5 saptamani
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
Liana30 spune:
La multi ani de Sf. Gheorghe si sa traiti cu numele!!!!
Felicitarii Deea!!!!
va pup pe toateee
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
ancy_2405 spune:
Felicitari deea!!!Sa dea dumnezeu sa va bucurati de bebe si sa fiti sanatosi!!Multumesc tuturor ptr felicitarile de sf.gheorghe.Vom sarbatori sambata ziua de nume a sotului iar pe bebe alexandru george il vom sarbatori de la anul.
graviduta intre 37 si 38 saptamani
laurraa spune:
Liana, tu ce mai faci? Cum te mai simti? Cum e bebelina? Ai mai stat la pat? Mai povesteste-ne despre tine. Mai e un pic si o sa avem printesele si printii in brate toate
34 + minune de
Maya Teodora 
AMR 5 saptamani
Liana30 spune:
Laura suntem bine..am stat in pat pana la 5 luni..acu zburd pi la Viena
iar bebelina e ca mumasa zburda si ea toata ziua![]()
nu am net de aceea va scriu rar..mai trec pe la o sala sa-mi verific mesajele..dar o sa va anunt cum intru in sala![]()
va pup pe toateee
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
clodyac spune:
buna happymum 
nu eram noi pt ca sotiorul nu are cercel noi stam in zona general exact la rondou lasa ca dupa ce nasc vreau sa ne cunoastem daca esti de acord ca sa spargem misterul ![]()
te pup si ai grija de tine 
33 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
35 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
Serialbastre spune:
Deea, sa-ti traiasca printisorul! Sa fie sanatos, mancacios si tu sa te refaci repede! 
Cata14, ma bucur ca bebeii sunt bine, sa mai stea acolo la mami in burtica sa fie mari si voinicuti la nastere. Felicitari pentru pereche. Sanatate lui Eric.
Picky, m-am speriat cand am inceput sa citesc ... aproape 5 kg e cam mult. Mi-am revenit un pic cand am vazut 3,8 kg. Totul va fi bine, ai sa vezi ... eu iti spun tie, dar mie imi tremura toate cele si mai am vreo 5-6 saptamani. ![]()
Clody, si eu am stat in zona, pe la Ireg. Of, ce rau imi pare ca n-am ajuns la Galati de Paste. 
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi, si mari si mici! 
ANDREEA
34+ 
clodyac spune:
fetelor eu am o stare
parca sunt batuta cu parul
de abia ma misc nu mai am energie deloc azi noapte nu am dormit deloc nu stiu ce am papat ca m-am deranjat la burtica si la ora doua eram zombi sa imi fac ceai de menta
sper sa treaca starea asta va pup pe toate si felicitari celor care si-au vazut puiutii
33 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
35 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
Picky_toto spune:
Deea felicitari ptr bebe....refacere rapida si multa sanatate. Un bebe sanatos, mancacios si mumos ...asteptam sa ajungi acasa si sa ni-l arati si noua pe minunatul printisor

Blue77 parca e mai bine cand astepti sa se intample minunea, decat sa stii...mi se pare ca teama e mai mare atunci cand stii si astepti aceea zi decat cand te ia pe nepregatite...si cum zicea si unele fete...travaliu provocat e mult mai dureros decat cel de la termen....acum vom vedea....
Lauraa multumesc ptr incurajare
Oana_du felicitari ptr vesti...eu zic sa nu te ingrijorezi ptr problema, mai ales ca se poate rezolva fare prea mari complicatii..
..stiu ca e greu sa nu iti faci griji cand e vb de puiul tau...oricum ai sa vezi ca o sa se rezolve...
Cosminica... chiar ma rog sa fie o eroare...acum sa vedem ...multumesc ptr incurajare 
Ramona..multumesc
, acum vad ca e mai bine, tot fara chef de viata, sper ca pana diseara sa ii treaca,ca daca nu tot pe mine ma trezeste sa il scot in curte...vad ca acum iar s-a pus la somn ![]()
Pup pe toate, ma duc sa sa fac ceva treaba pe la bucatarie..nu de alta dar am stat destul de mult pe scaun la comp si am cam ghemuit-o pe bebelina
....am vb cu bunicii mei
..si am stat mult de vb cu ei...deh profit si eu ca sunt in varsta si nu sunt obisnuiti cu computerul...asa ca azi le-am dat vestea cea mare si am reusit sa ii tin mai mult pe skype.
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
38+
Alessia-Stefania
AMR 1 sapt.