~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (103) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andra ma bucur daca te-am binedispus ! Uite ca poza cu nasul n-am nimerit-o...intradevar, frumos gest!

Multumesc mult pentru comentarii si complimente, comentariile m-au distrat (ca de obicei, o placere sa le citesc) iar complimentele m-au facut sa rosesc si sa contrazic inca o data zicala "nu haina-l face pe om", ba uite ca-l face, pe mine cel putin m-a transformat dintr-o gospodina insipida intr-o printesa, ca exact asa m-am si simtit...ar trebui sa impart sau sa cedez un procent din complimente si sotului , are vreun merit? So, va pup pe toate Anca , Andra , Daniela , Florentina , Gabitza , Mercedes , mi-ati facut ziua frumoasa !

Andreea spuneai ca oferi ceva de baut...dar n-am vazut nici un pahar, sticla, nica pe aici, barul e inca deschis da? Uite si de la mine o ! Nu te mai plange, sunt sigura ca Mihai iti va oferi cadoul pe inserate, spre miezul noptii, asa ca taci si-asteapta, ce-i al tau e pus deoparte

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

LA multi ani Andreea! Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de sot si copii

Elisor: am vazut pozele de la nunta.Ai fost extraordinara iar rochia ti-a venit de minune.Pozele sunt superbe alaturi de sot.

Bea: dar stiu ca va distrati nenica...mi-am incantat privirea cu pozele voastre.Dupa cum se vede baietii s-au distrat pe cinste.

Daneluta: suntem mereu aici sa ascultam si bucuriile si necazurile.

...si noi facem azi 5 ani de casatorie.Din pacate nu am primit nimic dar nici nu am dat nimic anul asta.Nu stiu ce sa fac duminica ca vine ziua lui fii-miu si parca m-am saturat de aceeasi petrecere jos, unde nici vremea nu ne prea ajuta.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Delia!
La multi ani, Androix!
Lauraaaa... abia astept sa revii, imi este atit de dor de mesajele tale! Sa-ti traiasca don'soara!

Pentru cele care au intrebat - Lisandru are loc din septembrie la gradinita, dar va incepe mai devreme, undeva in vara, pentru ca pleaca multi copii in vacanta si apoi direct la scoala, asa ca locurile se elibereaza mai devreme. Mie imi pica numai bine, ca am timp sa-l integrez treptat ca si pe fete. Ceea ce facem acum este sa stam in curtea gradinitei, cind ies copiii afara de la 3.30 la 5-5.30 ca sa se obisnuiasca. Pina acum a fost frig, si inauntru nu prea stateam de frica virusilor, dar acum e cald, si stau mult in curte. Printre copii sint si viitorii lui colegi si colege, de la grupa 2-3 ani (de fapt 18 luni-2 ani).

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Oana, la multi ani si casa de piatra in continuare!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Oana, "La multi ani !" si casa de piatra in continuare, iar urmatorul an sa va aduca si pereche lui Alex !

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani, Androix!!!
Casa de piatra, Oana!!!

multumesc pentru raspunsuri, i-am dat intre timp cu fenistil si e mai bine, bubele cu lichid s-au uscat si cele rosii s-au mai retras, vad ca-i mai apar dar mult mai putine decat la tzara. Sotzer are aceeasi problema cand vine aici, se umple de bube mai ales pe picioare si-l mananca ingrozitor, vad ca pitika il mosteneste.
Am aflat azi ca in Italia ploua incontinuu, incepuse cu vreo 2 zile inainte sa plecam noi si inca nu s-a oprit!
Ma duc si eu sa vad poze.
la toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Waw, acum am citit de cutremurul din Romania. Ma bucur ca toate fetele din Bucuresti sunt bine, ca nu s-a intamplat nimic grav .

Lucas, nepoata e mortala … exact ca in zicala, deh fiecare cu ce-l doare mai tare la varsta lui … .

Androix, “LA Multi Ani!” si la cat mai multi ani cu sanatate, fericire, noroc si numai bucurii alaturi de toti cei dragi tie.

OanaEnglezoica, casa de piatra si la cat mai multi ani impreuna. Anii care urmeaza sa-ti fie presarati cu multa fercire, zile senine si mult noroc.

Danelutza, nu strange in tine, suntem aici si la bine si la rau. Nu-ti amara sufletul.

Tdi, vacanta cat mai placuta, imi pare rau ca n-ati scapat de ceva belele pe acolo. Sper ca odata reveniti acasa sa ii treaca.

Elisor, nici nu putea Dan sa nu-ti faca complimente, buchete, daca ne-ai taiat respiratia tuturor, la cat de frumoasa si fermecatoare ai fost . Ti-a venit totul perfect, culoarea, modelul, totul, parca a fost facuta pentru tine. Iar Dan, alaturi intregeste tabloul unei perechi fericite. Spune-I sa zambeasca mai des, caci ii sta tare bine.
Ma bucur ca se simte mai bine, sa se tina de tratament si investigatii. Daca acum se simte putin mai bine, sa nu se lase, sa continue investigatiile.

Laura, Florentina, ma bucur mult ca ati revenit printre noi. Florentina, pana la urma a prins sotul ceva ?? Indiferent tu te-ai ales cu flori, stie cum sa obtina ceea ce vrea.

Gata, zis si facut in weekend, cadoul de ziua lui Patrick va fi o vacant de 8 zile in Orlando – Florida, vom avea si tentative de a petrece cateva zile la Disney. Vom zbura pe 3 iunie si ne intoarcem pe 11 seara. Daca nu va fi in elemental lui la Disney, am book-uit un apartament intr-un resort frumos (cel putin pe Internet asa arata) cu multe piscine, park de apa ptr. copii. Sunt sigura ca va enjoy-nui Animal Kingdom, si sunt o gramada de alte puncte de interes pe langa Disney.

Am rezolvat-o si cu party-ul de ziua lui, la ziua de nastere la care am fost in weekend mi-a placut tare mult Bounce House-ul, asa ca i-am facut dιjΰ rezervare si acolo ii vom tine ziua (am pus cateva poze aici: http://www.dropshots.com/newmami2005) . OanaEnglezoaica, trebuie sa fie si pe la voi asa ceva, just an idea.
Patrick e tare incantat, si ne tot intreaba cate zile mai sunt. Cred ca acuma e mai incantat de Bounce House decat de vacanta
Sper sa mi se aprobe vacanta fiindca rezervarea si biletele de avion sunt luate deja … Mi-am mai pus cerere de vacant 7 zile la inceputul lui August, vre-o 3 zile la inceput de Iulie, deci nu e chiar rau peste vara, sa nu ma omor cu munca.

Elisor, cam asa-i la noi cand suntem acasa avem musafiri, sau suntem plecati, tot timpul busy, dar asa ne place.
Weekend-ul viitor mergem la Thomas, adica sa ne dam cu chiu-chiu Thomas. Il iau si pe baietelul prietenilor mei, iar dupa va veni la noi la sleep over. El e cu 6 luni mai mic ca si Patrick si se inteleg tare bine. Duminica vor veni parintii dupa el si vom petrece duminica impreuna. Amandoi copii sunt nerabdatori sa vina weekend-ul si au promis ca vor fi superrrrrr cuminti …. Da, da, da ati mai vazut voi copii cuminti si babe frumoase ????

Cred ca Patrick este intr-o perioada de crestere, caci le , si 2 ore la amiaza, nu poti sa-l trezesti … sambata a dormit o ora in masina, am ajuns la party, n-a vrut sa se scoale, l-am luat pe sus si in toata galagia aia a mai dormit ½ hr in bratele noastre. Ieri mi-a adormit din nou in masina, l-am lasat vre-o ora, apoi venisera musafiri, cu copii, l-am luat din masina in idea ca se scoala. Da de unde l-am dus in casa, si-a luat paturica si ne-a spus ca el se duce sa doarma in camera la el … zis si facut, a mai dormit o ora dupa care de abia l-am trezit. Iar aseara la 9:30 p.m. dormea si la 7:15 a.m. de abia l-am trezit. Nu e bolnav, sau cel putin n-are nici un semn de boala, iar daca e lasat sa doarma, cand se scoala e plin de energie si voie buna. L-am tot verificat, nu am vazut nimic wrong. Sper sa fie o perioada de crestere, dar cu mancatul nu se omoara ceea ce ar trebui sa se intample.

Mergi la inceput

Oana englezoaica (MamaJipa cum imi mai place mie sa-ti spun, dar nu in acest moment) CASA DE PIATRA, sa fiti sanatosi si fericiti impreuna pana la adanci si lungi batraneti, sa va bucurati de nepoti si stranepoti si nu mai cugetati atata si puneti de-o pereche pentru Alex! Multumesc de complimente si vizionare !

Teddy anul trecut dupa o iesire la iarba verde Andreas mi-a facut stafilococie, exact ce descrii tu, bube cu lichid si ne-a spus ca a facut alergia de la plante, nu e posibil si la voi acelasi lucru? Vacanta placuta in continuare, cred ca-i tare soada Aly cu combinatia de romano-italiana, cand va intoarceti?

Anca imi place ca esti atat de calculata (amandoi), planifici totul in cele mai mici detalii si pe termen indepartat. Sincer imi place, dar mie intotdeauna mi-a fost teama de planuri, cred ca tine de felul fiecaruia de a fi nicidecum de superstitii, poate premonitii.
Ai dreptate, Dan e de felul lui un tip mai serios, mai calculat...ha, ha, de multe ori ma intreb ce l-o fi atras la mine ca sunt exact opusul, nebunatica, eh, m-am mai linistit acum la batranete

Cris v-ati intors? Povesteste cum, unde, cat, etc?

Marilena bun venit acasa, odihneste-te si povesteste-ne cum a fost vacanta.

Ma duc la nani ca nu mai percutez, azi am fost de servici cu lectiile lui Andreas si se vede ca m-au epuizat

Noapte buna!

Mergi la inceput

Puteam sa bag mana in foc ca mesajul meu o sa-l gasesc ca fiind ultimul, nici o problema, eu inchid eu deschid
O aromata daca sunteti amatoare...

Noi am inceput sa incropim un plan de 1 mai dar s-ar parea ca vremea va fi nu prea prietenoasa. Dan a venit cu ideea si propunerea sa mergem la Cazane la Dunare. Tare curioasa sunt ce-o sa finalizam pana la urma.

O zi buna va doresc si va astept aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

elisor te-am admirat aseara!! tare faina erai! rochia iti statea superrrrrr, si locatia mi-a placut tare mult. noi mergem la 2 nunti in iulie, pe 11 iulie si pe 25 iulie.
alex casa de piatra si multi, multi ani fericiti si cu sanatate.
newmami super locul de joaca. bravo voua ca ati reusit sa va planificati vacanta. mai ai putin si gata pleci, imediat trece si mai.
am vazut un reportaj din California la Oprah, uau m-a bulversat total. case parasite si traiau in corturi la marginea orasului, o alta dimensiune a crizei dar tare socant.
Gusta bine ati revenit, cum se mai simte printesa? ati mai fost la control?

Mergi la inceput