~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (103) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata !
Androix, multa sanatate si tot ce iti doresti !
Merci de cafea, Eli. Iti sta bestial cu culoarea asta de par Am vazut si tinuta - iti venea suuuper !
Danelutza, spune-ne ce ai pe suflet, daca te ajuta sa te racoresti
Oana englezoaica, multa fericire va doresc, si casa de piatra !

Sa va povestesc in doua cuvinte: sambata a plouat pana dupa-amiaza, duminica a fost frumos. Judetul Tulcea este o bijuterie, e curat si frumos. Cum treci insa in jud. Constanta, incepi sa vezi pet-uri si pungi pe camp Brr !
Acvariul din Tulcea - nu este niciun indicator, niciun semn, in tot orasul ! Noroc ca avem fler :) si, cu putin ajutor de la receptia hotelului unde ne-am cazat, am ajuns la muzeu. Dar cica nici localnicii nu prea stiu de acvariu, si daca intrebi pe strada s-ar putea sa ai surprize (neplacute, of cors).
Am vazut sambata seara un apus frumos pe Dunare, prin stufaris Tot sambata, am ajuns la Manastirea Cocos, si la Manastirea Saon. Frumoase amandoua, iar dupa ploaie aerul era inmiresmat - o minunatie. Totul verde si inflorit (inclusiv liliacul).
Duminica am mers la Enisala - sa vedem cetatea Heracleea - este spectaculoasa ! Cocotata in varful unor stancarii, cetatea in sine e impunatoare din exterior, dar interiorul nu e deloc amenajat. Cand ne-am dat jos din masina aerul mirosea a cimbru, cerul era senin si curat, un loc numai bun de stat si admirat privelistea cu dealurile in terase si stufarisul lagunei Razelm.
Dupa pranz am plecat sa cautam Cheile Dobrogei - pe care le-am gasit destul de greu, si dupa doua portiuni de drum de-a dreptul rupt (Babadag - Slava Rusa si Gura Dobrogei - Cheia). In fine, tot nu m-am lamurit daca Cheile Dobrogei sunt totuna cu Cheile Casimcei (inclin totusi sa cred ca nu).

Ce credeti ca am vazut pe camp, in apropierea autostrazii Soarelui ? Caprioare ! Vreo 4-5 exemplare, care pasteau in plin camp. Din pacate aveam viteza, si n-am reusit nici macar sa apuc aparatul foto, d'apai sa le si trag in poza.

Cornelia, e foarte frumos in jurul Slavei Ruse - mai ales ca in periplul nostru prin nordul Dobrogei n-am mai vazut paduri. Ati reusit sa mergeti pe undeva in week-end ?

Scuze ca m-am intins, va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Cris mi-am salvat info din mesajul tau ca la sfarsitul lui iunie dupa sejurul la Mamaia intentionam si noi o Tulcea. Se pare ca ati avut cu ce sa va incarcati retina. Ai facut cumva si poze? Mersi de complimente . Culoarea parului nu e tocmai ce-mi doresc dar e acceptabila.

Lucas multumesc de complimente !

Teddy si Nelia asisderea !

Noi am mutat astazi prin birou cat sa ne simtim mai bine ca altfel daca scoti nasul pe hol te deprima starea generala ce vine de la conducere. La noi circula sloganul "mucles, ca te pun pe lista" , adica sa nu care cumva sa indraznesti sa ceri ceva sau sa-ti spui punctul de vedere ca esti luat in vizor. Colegii care au fost fraudati la BANCPOST!!! au vrut sa-si schimbe banca si nu li s-a permis de catre conducere. Pentru unii muma si pentru altii ciuma. De ce? Directorul, care a fost si el in grupul celor fraudati cu o suma frumusica, cand i s-a propus sa ia atitudine fata de banca (care, apropos a spus ca nu va restitui nici un ban deoarece in contract nu e prevazut nimic in caz de frauda ) nu s-a aratat interesat ca pentru el nu cine stie ce pierdere. Ori e nebun ori el si-a primit banii (deh, partidul, functia, relatiile), totusi a fost "ciupit" de 30.000 lei.
In fine, iar m-am intins cu subiectul asta, poate ar trebui sa-l sterg sa nu ma trezesc cu vreo pleasca cum a patit Cris.

Pe unde sunteti fetelor?

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce bine suna ce povestesti acolo, Chris!

Eu am fost in Herastrau cu piticul, ca in fiecare zi, si mi-am rupt picioarele pe acolo. Am o mamica de pe DC cu care ies, are un baietel de-o seama cu Raducu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Chris, peisajul din jurul Enisalei e spectaculos, intr-adevar. pana si copiii mei au fost impresionati si tot spuneau ca e f. frumos.

Noi nu am fost nicaieri in week-end-ul asta. De 1 mai mergem in Delta. Asta ca le-am promis copiilor. Eu sunt cam ingrijorata, ca mi s-a scurtat mult colul, am contractii si parca ar cam fi cazul sa stau linistita. Nici nu m-am menajat de loc si numai programul infernal zilnic cu serviciu, gradi, drumuri, casa, ma omoara. Daca mai pun si stresul...

Elisor, eu chiar cred ca ar trebui sa iti editezi mesajul, ca cine stie cine citeste. Stii ca noi suntem cam in aceeasi barca , bine mai mult eu sutnin barca, tu esti in tren . Si avand in vedere vremurile... ma feresc sa scriu lucruri concrete.

Sunt in viteza si nu am citit decat ultimele mesaje.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor-si eu ca si cornelia incerc sa evit unele teme sa n am surprize.

La multi ani andreea!

casa de piatra oana!

Si aniversarea noastra urmeaza in 4 mai, cand ma gandesc ca au trecut 13 ani nu mi vine a crede...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

ChrisDun-ce frumos povestesti! mai ca as fugi pana acolo sa vad locurile pe care le ai enumerat.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu vreti sa stiti ce zi urita am avut ieri. A inceput cu cheile! Nu mi-am gasit cheile, cand am renuntat sa le mai caut am decis sa le iau pe-ale lui Mihai ca oricum sunt acasa cand vine el. Doar are filmare de la 11 si pe la 4-5 vine sa ma scoata in oras Asta era pe la 7 dimineata cu okii in gura de somn.
Duc copiii in berceni, mergem la cumparaturi pe repede inainte ca omul trebuia sa ajunga la serviciu, ajung acasa si dupa ce aflu ca Mihai are filmare de noapte in buftea incepe calculatorul sa faca figuri. Nu-mi mergea netul, cand imi mergea netul mi se inegrea ecranul. Fac o plangere la rds si plec la scoala. Trebuia sa platesc si taxa la scoala 6 mil. Uit banii acasa, ma intorc dupa ei, arunc portofelul si geanta pe scaunul din dreapta. La un semafor ma gandesc totusi ca ar fi bine sa ajung cu banii si masina intacte la scoala asa ca arunc portofelul in geanta si geanta in saptele meu pe jos. Ajung la scoala pe ultima suta de metri. Ma duc la casierie. E super tare, nu e coada! Portofelul nicaieri! Cantaresc: ma duc la curs si platesc maine dar imi asum riscul ca printre servetelele cu mucii lui fi-miu un oki antrenat sa vada portofelul pe podeaua masinii sa-mi sparga geamul si sa ma lase si fara taxa, sau ma intorc la masina, iau portofelul, platesc si nu mai ajung la curs. Varianta numarul 2. Ajung acasa, calculatorul la fel de ametit. Sun un baiat care mi l-a reparat si ultima data si imi spune ca vine pe la 8 daca poate il face pe loc daca nu mi-l ia. Apoi plec linistita la epilat. De fapt ziua asta penala nu a inceput cu cheile, a inceput cand mi-am facut programare la epilat chiar de ziua mea fara ca macar sa-mi dau seama ca la ora si in ziua aia ar trebui sa fiu la o terasa cu o mare inghetata sub nas nu la epilat cu okii iesiti din cap ca la melc.
Dupa ce ma intorc acasa vine baiatul, imi umfla calculatorul si-mi da vestea cea buna: si daca reuseste sa mi-l faca mai repede tot pana la 7-8 seara mi-l tine ca se se uite bine la el. Termin cu el, imi fac de macare si mananc singura asta pentru ca la Mihai nu este nici un semn ca termina mai repede decat preconizam, dimpotriva. Intre timp mananc multa spuma de ciocolata si ma gandesc sa pun sa-mi fac alta. Si cum stateam eu asa se intampla al doilea lucru frumos de pe ziua de ieri: primul a fost la 7 cand Filip mi-a cantat la multi ani tinand-o de mana pe Georgia care daca nu era adormita mi-ar fi cantat si ea Deci al doilea lucru este familia Aradits care vine sa ma pupe de ziua mea. M-a bucurat foarte tare desi am fost total pe picior gresit, Mihai fiind la munca pana tarziu aproape ca n-am simtit ca ar fi ziua mea asa ca in afara de niste tarie nu am avut ce turna in pahare
Dupa ce pleaca ma bag la tv. Probabil ca nici nu v-ati dat seama dar Mihai nu avea chei dar nu am stat sa-l astept sa-i deschid usa, dar asta numai pentru ca nu am rezistat treaza pana la ora 2, insa asta n-a fost o problema pentru ca m-a trezit el.

Azi in schimb toate au parut sa reintre in normal: mi=am gasit cheile in geanta, Mihai a scapat la o ora putin mai onorabila astfel incat mi-am primit si eu buchetull de flori pe care il asteptam si mi-am primit si pisiul proaspat reparat si cu net si cu tot ce-mi trebuie Oricum una peste alta, sarbatorirea probabil va avea loc in weekend, desi nu prea vroiam sa sarbatoresc in nici un fel dar pentru cum mi-a fost ziua de ieri m-am decis sa imi fac ziua ca la carte: cu tort, cu bautura si neaparat cand sunt copiii la noi!

Inca o data va multumesc pentru urari si pentru mesaje, si Elisor multumesc pentru telefon si imi cer scuze pentru fastaceala

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Androix, am ametit doar citind mesajul tau. Ai avut un fel de marti 13 reloaded Dar totul e bine cand se termina cu bine. Zi cum faci spuma de ciocolata

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Exact aceeasi intrebare... ca din tot ce ai scris, de ameteala, mi-a ramas gindul la spuma aia de ciocolata din care ai mincat multa si singura. Bine ca esti intreaga, cu tot ce trabuie, restul se uita, cursul se recupereaza...

Eu astazi incep scoala... vreti sa va descriu ce chef mai ai dupa atita pauza si cind stiu ca vor trage de noi cit se poate!?! Si mai si ploua afara, eu am terminat mincarea, dar nu si curatenia si trebuie sa ies dupa fete, cu bebe care e atirnat de titza de astazi dimineata pe motiv de masele sau de mofturi...

Voi ce mai faceti, parca ati scris cam putin sau mi se pare mie!?!

Ah, felicitari Oana si sa aveti multi ani impreuna, fericiti si buni! La multi ani!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Am zis eu ca nu prea am citit

Androix, la multi ani fericiti!

Oana, casa de piatra!

Ca tot vorbiti de spume de ciocolata ... Danelutza, am facut rulada. A iesit... aproximativ . Am avut tava o idee mai mica si a fost cam groasa. Probabil din motivul asta, s-a rupt un pic la rulat. Dar a fost tare buna si mi-am facut damblaua .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput