~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (103) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 10
NewMami spune:
Elisor, cum vine aia ce-a gasit la tine Dan
??? Atat cat te cunosc pot enumera deja o mie si una de calitati.
De planificat, asa e, ne place sa ne planificam cat de cat viata, Uneori planificarea de acasa nu se potriveste cu cea din targ, asta este. Tot la fel ni se pune pata si ne organizam in ultimul moment ... si aia are fun-ul ei.
Inca o data
ptr. advise-ul cu dus-ul la baie, a ajutat enorm. Asa a inceput sa constietizeze ce se intampla si sa nu mai avem accidente.
Va doresc o mini-vacanta frumoasa, cu vreme cat mai frumoasa, sa va bucurati de frumusetile tarii.
Lucas, din pacate asa este - socant ... si ceea ce ieri era visul american, maine e ruina. Majoritatea caselor apartin bancii, iar daca ramai fara loc de munca de unde sa mai poti plati mortgage de peste 1500 de dolari?? Iar in cazul in care unul din parteneri mai are serviciu, te duci in chirie, dar sunt atatea cazuri in care nu mai au ce pune pe masa copiilor
. Sunt case frumoase, luate de banca inapoi, goale, care ieri erau pline de veselie, dezolanta imaginea
Iar cand nu ai pe nimeni care sa te ajute e greu, tare greu. Eu ce nu inteleg de ce banca nu ii pass-uieste mai multe, sau sa se faca ceva sa se amane platile. E banca mai castigata cu atatea case goale care nu se vand ???
ChrisDun, waw m-am indragostit de zona, numai din relatarea ta, de abia astept sa vizionez pozele.
Cornelia, mai lasa -le si tu mai usor, relax , sa mai stea bebica la caldurica, macar inca o luna.
IoanaIlincam, Tdi, Lucas, cred ca am scapat de problema kk in diaper. Sunt tare bucuroasa, a contat ca am mers la pediatru specializat in astfel de probleme la copii, a ajutat f.f.f mult sa vorbeasca cu cineva din afara familiei.
Primul pas a fost sa faca tot in diaper dar numai in baie, al doilea sa accepte sa stea pe WC, iar apoi totul a venit de la sine.
Multa rabdare si nu va sfiiti sa vorbiti cu un pediatru, conteaza mult sa li se spune de catre cineva din afara.
Cel putin in cazul nostru a functionat.
Gata ma retrag la
, caci maine ma cheama datoria.
Mercedes spune:
Maiii terminati cu spumele de ciocolata , am inceput si io o cura de slabire si voi hop top veniti aici cu bunatati
, glumeam desigur.
newmami,elisor-felicitari pentru lipsa accidentelor.
Bia din cauza accidentului cred eu a revenit si a inceput din nou sa faca pe ea noaptea.Acum ma lupt cu ea din nou... totul e ok daca ma trezesc eu in jur de ora 3 dimi si o duc la baie.Azi am ,,uitat,, sa ma trezesc la 3 m-am trezit la 4 abia iar d-soara a profitat de ocazie si a facut o lata... drept urmare de pe la 4 nu mai dorm, se vede si la ce ora scriu pe dc.
Ia poftiti la o cafea aburinda si la un ananas
asa sa va fac si eu pofte.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
patriciaRO spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elisor [font=Comic Sans MS][purple] Beatrice ma refeream la linkul de poze ca am ramas restanta la vizionat. Si eu am o prietena/cunostinta in DK, stabilita de vreo 7 ani cu doi copii nascuti acolo, cu ocazia nuntii la care am fost mi-am amintit ca m-am intalnit cu sora ei. |
uite:
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/79/Tivoli_26_Aprilie_
nu mai stiam de care link ziceai.
Oana Jipa. Casa de piatra. Sa fiti fericiti si viata lungaaaa impreuna.
[b]Elisor, meseriase pozele de la nunta. Foarte frumoasa ai fost. Mi-a placut.
Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157617213793188/" target="_blank">Hobby-ul meu
gabitzam spune:
Am mai facut un update la poze in albumul 2009, vedeti incepand de aici si in albumul Funny pics, incepand de aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Neatza!
Anca am inteles eu bine cu kk, chiar ati scapat de tot de tot? Wow! Pai chiar este o realizare,
scumpul mic!
Ma bucur daca ti-am fost de ajutor in problema pishului.
La noi deocamdata sunt necesare cele doua treziri de noapte altfel avem accidente, cum am avut si noaptea trecuta, Dan a trezit-o la prima tura, in schimb eu lemn tanase. De cand am venit de la nunta si am dormit singuri (Bianca a ramas la bunici) parca dorm mai bine dar paradoxal ma trezesc mai greu, nu-mi mai ajunge somnul, sigur e de la relaxul de la servici, e perioada intre inchideri cand mai respir si uite, am timp si sa intru pe net.
Si mie imi place sa stiu ca am din timp programata vacanta mare sa stau relaxata, asta implica de la alegerea (care-i cea mai grea) locului si pana la finante (care-i partea cea mai...nesigura la ora actuala)...detalii, detalii
. Restul escapadelor imi place sa fie mai din scurt, ceea ce da o nota de mister, curiozitate si...stres
.
Multi ani mi-a fost teama sa-mi mai planific ceva dar cu timpul am reusit sa trec peste trauma.
Care e starea de spirit cu gripa asta?
Andreea daca nu era asa de piperata ziua trecea ca oricare alta cum ai spus si tu, dar asa...o sa ti-o amintesti usor
. Chiar asa, cum e aia spuma de ciocolata???
Mercedes cred e foarte normal sa se resimta inca la nivel inconstient de pe urma accidentului cu transpunere in accidentele nocturne, dar cu multa rabdare va trece si asta. Bafta cu dieta!
Cornelia, Mercedes intial asa am vrut, sa-l editez dar apoi mi-am spus ca de ce sa-mi fie teama de ceva ce gandesc, e parerea mea si nu mi-o voi schimba. Asta nu e un motiv sa dai pe cineva afara, iar la capitolul responsabilitate si competenta stau bine, na ca ma laud singura
.
Vreau sa cred ca am despasit perioada ceausista cand ne era teama sa spunem ceva.
Cornelia poate ar fi bine sa stai mai linistita, e al treilea bb si poate veni mult mai devreme.
Gabitza poze
?
Marilena cum a fost in vacanta, ati stat pe langa casa sau v-ati si plimbat? Cum mai e Ruti cu otita?
Nelia greu cu mobilizarea, asa-i? Intrata in ritm iti revii usor, deschide un curs sa te familiarizezi cu el si atunci gandurile ti se vor focusa acolo si gata, asta-i tot, a fost greu
?
Lucas cum fu la examen? Ai trecut cu bine, da?
Constantencelor ati promis mai multa cerneala pe aici, dar se lasa asteptate...poate asta 
ajuta
?
Daniela tot cu tristetea te lupti?
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Androix spune:
Mercedes spuma de ciocolata e cat se poate de montignac
Desigur ca nici el nu este de acord s-o mananci la liber asa ca mine dar oricum e un desert permis, bun si care se face si usor.
Deci sa va dau reteta, da inainte va spun ca e numai pentru oameni mari
pentru ca se face cu oua crude.
Ingrediente: 10g de unt, eu tai o felie de 1cm din pachetul de unt, o ciocolata jumate heidi 85% cacao, puteti folosi si normala dar nu mai este montignac, 1 lingura de esenta de rom, coaja de portocala, 1 lingura de fructoza sau zahar pentru cele care nu tin dieta, 3-4 oua in functie de cat sunt de mari.
Se pun la topit la bain marie ciocolata rupta bucati si untul. Cand s-au topit de tot se pune la racit. Intre timp se separa ouale. Cand ciocolata s-a racit se adauga romul si coaja de portocala si galbenusurile si se amesteca bine. Separat se bat albusurile spuma bine bine de tot (se pune un praf de sare la inceput ca sa se bata bine) Cand sunt tepene se adauga fructoza sau zaharul si se mai bate putin de ocntrol. Apoi se amesteca cu ciocolata incorporand spuma treptat si amestecand usor ca sa nu se lase. Se amesteca bine ca sa nu ramana ciocolata la fund. Se pune in boluri si se da la frigider. Ies cam 4 castronele. Daca va saturati cu portii mai mititele ias vreo 5-6 ![]()
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
onixone spune:
Va multumesc pentru urari fetelor, sunteti niste dragute.
Androix: dar ce aventura de ziua ta!!!!
New Mami: As face si eu intr-un loc ca asta ca sunt , dar iti cer minimum 10 copii si nu am de unde lua.In plus de asta, mancarea este infecta pentru copii.Ii tzin o ora jumate sa se joace, fiecare pe unde apuca, dupa care ii aduna la o masa jumate de ora max sa manance.Nu prea ma incanta ideea de nici o culoare.In plus ma repet nu am de unde lua 10 copii.As avea daca m-as chinuii, dar nu ne vizitam de fel cu ei si nu am chef sa adun.Sunt prieteni de-ai prietenilor nostrii.
Inca dezbatem ce sa facem duminica de ziua lui fii-miu.Nu isi doreste nimic de ziua lui inafara de 2 jocuri pe playstation.BEn 10 si Star wars.In rest nimic.NIci nu stiu ce sa ii cumpar in plus ca nu prea e interesat de nimic altceva.Bicicleta are dar nu prea e interesat sa mearga cu ea( o semana cu mine ca nici mie nu imi plac vehicolele cu 2 roti) E un adevarat calvar cand mergem in parc.Se pune pe ea si merge incet, ba vrea ba nu vrea,ba o ia cu viteza, Dumnezeu mai stie daca ii place sau nu.Am lasat bicicleta in parc de 2 ori pt un altcineva care vrea sa o ia, s-a intors dupa ea totusi.
Chris Dun: si noi am fost anul trecut la cetate, dupa care am fost la o ciorba de peste pe un ponton, ciorba care ti-o face la cerere pe loc.LA cetate a fost frumos ca aveau Honda parca curse cu Jeep-urile(nu stiu daca sa le numesc curse, mai bine prezentare) in care te lasa sa conduci jeep=ul pe deal.Era traseu amenajat pe dealul unde era cetatea si aveau mancare si bautura gratis.A fost frumos mai ales ca am plecat cu burtile pline de gratar si suc.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
elisor spune:
Oana englezoaica de cati copii ai nevoie? Se rezolva, trimitem urgent
.
La un waterpark te-ai gandit? Se balacesc picii, se dau pe tobogane, la sfarsit papa tortulet si o felie de pizza si nici nu te conditioneaza cati copii sa aduci, e doar o idee.
Nu ATV-uri se numesc vehiculele alea cu care te dai pe dealuri?
Andreea eu ma feresc de coaja citricelor ca
ca ar fi injectate cu nu stiu ce
Beatrice, Clara sarumana
de complimente!
Gata cu pauza, ma apuc sa produc si eu ceva pe ziua de azi. Mai tarziu ma voi delecta cu poze.
Apropos, v-ati baut cafeaua? Daca nu, mai este ceva
in filtru
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
lucas spune:
Newmami ma bucur tare pentru problema rezolvata.noi inca nu, la pediatru am fost, fara rezultate notabile, zi-mi cum e cu dusul, ca ma intereseaza si partea asta. la noi problema este cu spalatul pe cap. toate bune si frumoase pina acolo.
elisor la examen peste 2 luni am rezultatul, dar nu am sperante, mai am ultima sansa in octombrie. ce e bine este ca taticul a facut bine si la el e sigur luat. eu trecusem peste examenul asta si a fost mai ok, pentru ca ii mai spuneam eu ce sa invete, de sa de-a la o parte, etc., ca daca inveti 12 volume asa la rind nu ai nici o sansa.
Chris ai vazut si acvariul in care intri pe genunchi?
Mercedes cum se simte Bia?
Androix ![]()
iarta-ma dar m-a busit risul citind, a fost una din zilele alea in care mai bine te bagi sub masa, si stai acolo pina trece.
danelutza daca poti privi peste probleme, vei vedea ca aceste mici pete sunt doar umbra lucrurilor mai mari si mai bune ce vor veni. Viata nu este un concurs; este o sansa de a face tot ce putem mai bine cu ceea ce ni s-a dat. Fiecare dintre noi aduce ceva unic in lume; de aceea fiecare dintre noi avem ceva unic de oferit celor din jurul nostru.
gabitzam spune:
Lucas, la noi tot clatitul pe cap la spalat este big problem. Dar suntem pe drumul cel bun dupa ce am cumparat cana www.mothercare.com/Mothercare-Shampoo-rinse-cup-Blue/dp/B001CR86LK/sr=1-1/qid=1240996207/ref=sr_1_1/277-0930062-7403513?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core" target="_blank">asta pentru clatit pe cap. Initial o luasem pentru Raducu, dar merge foarte bine si la Andrei si scapam rapid si fara dus la cap, de care are oroare. Inca macane si la asta, dar mai usurel, nu se zbate si sta sa escaladeze cada ca disperatul ca la dus. O latura este dintr-un fel de cauciuc, se muleaza pe cap si curge apa spre spate.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla