~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (103) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 7
Danelutza spune:
La multi ani, Androix !
Sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii, sa-ti dea Dumnezeu viata lunga si fericita, alaturi de copilasi si de sot !
Eu cer scuze pentru mesajele scurte, dar trec printr-o perioada urita pentru mine, "dragostea imensa" pe care mi-o poarta in suflete tata si surorile, imi umbresc zilele linistite si senine, alaturi de fetita si sot.
Nu zic mai multe ca va stric si voua buna dispozitie.
Va doresc o saptamina minunata cu bucurii si liniste 
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

andutzy spune:
MULTI ANI TRAIASCAAAA!!!!
ANDROIX!!!!
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
elisor spune:
Sambata am fost la nunta, localul a fost superb si imprejurimile (am facut niste poze de vis, de poveste), muzica ceva mai naspa, dar per ansamblu a fost o nunta frumoasa, unde mai pun ca am avut parte de soare, ploaie, zapada, cutremur...Daca doriti sa vizionati poze aveti aici www.dropshots.com/elisibia4#date/2009-04-25/15:42:25" target="_blank">placerea.
Anca iti multumesc pentru comentarii, ma faci sa rosesc, ai vazut ce mult face decorul, rochia potrivita (desi habar n-aveam ce bine se va potrivi, mai ales c-am inchiriat-o), le-ai ochit imediat, iti multumesc pentru vizionare
! Dar am vazut ca nici voi n-ati dus lipsa de distractii, pe bune ca eu il invidiez pe Patrick la cata parte de sitractie are, weekend de weekend, va felicit ca ii puteti oferi atatea, se vede pe el ca e un copil extrem de fericit, bine nu totul se datoreaza partii materiale oferite ca daca n-ar fi si dragostea voastra n-ar insemna mare lucru.
Nelia cand sunt mici sunt cu tupeu si indrazneti, nu cunosc ce-i sentimentul rusinii, pe parcurs isi mai pierd elanul, unii dintre ei. N-am retinut cand exact incepeti gradi?!
ca te bucuri pentru reusita/progresul nostru!
Cu bicicleta sa stii ca nu e greu deloc, totul greul ca sa spun asa a fost pana a convins-o tati sa se urce pe ea si i-a explicat cum sa pedaleze, eram sigura ca se vor intoarce dupa cateva minute in casa si cand colo au stat vreo 2 ore si de abia a adus-o in casa atat de mult i-a placut, iar de atunci zilnic trebuie sa iasa cu bicicleta. Nici nu ma asteptam sa prinda atat de repede pentru ca ea avea o motocicleta (cred ca ai vazut-o prin poze) dar deja nu mai este pentru un copil de 4 ani si nu voia sa renunte la ea, acum ea ne intreaba cui i-o dam ![]()
Daniela multumesc
, chiar conteaza felicitarile tale pentru ca incepuse sa devina o problema nu atat pentru mine cat pentru mersul la gradi, deja imi era rusine cu pisacioasa.
Anca ma bucur mult pentru voi ca cel putin in privinta kk sunteti pe un drum cu rezultate incurajatoare si vizibile. Totul tine de rabdare, rezultate peste noapte greu de obtinut dar in timp se rezolva. Ma bucur daca ti-am putut fi de ajutor si cu pipi-ul de noapte, uneori o vorba spusa asa, in varful limbii
, nu stii cum ii ajuta pe cei din jur, noi am avut azi noapte un accident, dupa mai bine de doua saptamani fara incidente, dar se mai intampla.
Pacat ca nu ai vesti bune si in privinta alergiei, dar poate peste inca 6 luni va fi bine, poate mai este inca nevoie de medicatie. Multa sanatate si succes va doresc!
Dan e mai bine, multumesc, a primit tratament o plasa de medicamente, sper sa-l conving sa se investigheze mai amanuntit sa fiu linistita ca nu e si altceva, ca stii cum e cu piticii de la mansarda, pana nu-i impaci nu dispar ![]()
Si cat mai departe de incidente de care ati avut parte, bine ca Patrick n-a simtit si nu s-a speriat.
Florentina multumesc frumos
, mai ales ca stiu ce-a insemnat si pentru tine lucrul asta. Normal ca-ti faci o mie si unul de ganduri, dar bine ca nu e nevoie de medicamente si sper ca pana la 6 ani sa scapam cu totul.
Uite asa, daca vine de la altcineva din afara orasului parca incepi sa fii mai atent imprejur, m-au incantat si pe mine lalelele foarte mult, sunt intradevar exceptionale si asta nu e numai in centrul orasului si in cartiere, peste tot ronduri ronduri cu lalele. Multumesc si pentru asta
, o sa-i transmit primarului complimentele tale ![]()
Jos palaria pentru Dan al tau, admir stilul romantic si plin de umor in acelasi timp pentru a te convinge/cere consimtamantul sa mearga la pescuit.
Lucas imi place ca unii au umor si-n cazuri extreme (ma refer la placa de par
).
Laura ma bucur ca ai reaparut si ca ai facut o promisiune sa reintri in forta si pe durata nelimitata...intai de toate ai multe de povestit, poze de aratat...te asteptam.
Daniela poate ar fi mai bine pentru sufletul tau sa ti-l descarci aici...descatusarea durerii ajuta mai bine decat tainuirea ei, pe noi nu ne afecteaza rautatile rudelor tale asa ca desarta...daca te simti in stare, normal. Imi pare rau ca ai parte de asa ceva, ar trebui sa te iubeasca si mai mult fiind plecata de langa ei, tare ciudata e uneori si legatura asta de sange. Un
poate in prima faza ajuta!
Teddy ma bucur ca va prieste aerul de Ro in privinta distractiilor, ca bubitele nu sunt tocmai ceva de dorit in vacanta. Poate o fi alergie si n-ar strica sa ajungi sa ajungi la un dermatolog privat bun. Lui Andreas i-a dat zyrtec (parca asa ii spune) si advantan la ultima alergie greu definita. Poti sa-i dai antihistaminice aerius, claritine.
Beatrice ma refeream la linkul de poze ca am ramas restanta la vizionat. Si eu am o prietena/cunostinta in DK, stabilita de vreo 7 ani cu doi copii nascuti acolo, cu ocazia nuntii la care am fost mi-am amintit ca m-am intalnit cu sora ei.
Mercedes ma bucur ca n-ati mai trecut prin cosmarul primei operatii si ca ati avut conditii bune, umane si firesti mai degraba as spune. Ce a facut Cristi? Wou, test Cambridge!
Scriu la mesajul asta de aseara, l-am luat la servici sa-l termin asa ca e cazul sa-i dau drumul. Cu proxima ocazie ma uit si la pozele Andrei de la dezmat si ale lu' Bea, cele doua ture.
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gusta spune:
La multi ani Delia ,scuze ca e cu intarziere da acuma am ajuns acasa.
La multi ani Androix.
Noi suntem in olanda ,ne revenim dupa drumul lung si incercam sa intram in normal.
Marilena si Mara Augusta
andutzy spune:
Eli, in speranta ca mai treci pe aici dupa tura de poze...intra comentariile tale si eu mai amuz copios...esti MORTALA!
In ordinea comentariilor: primul mascul mandru de acolo cu fetita in brate e nasul fetitei, care primul dans l-a facut cu fina in brate (mie mi s-a parut super gestul lui, mi-au dat lacrimile
...). Sotul meu intr-adevar topit dupa mititica, cand l-am invitat la o "fetitza" s-a schimbat la fata si oricum nu mi-ar putea garanta ca i-ar iesi figura, asa ca nu ma risc...
Horia intradevar a crescut, dar umerii lui taica-su deja sunt batuciti de baieti, nu cred ca ar mai duce si o domnisorica...La botez asa e, ne-am super destrabalat...am dansat...a fost tare fain. Si eu am rau de inaltime dar cu telegondola imi place...
Ma bucur ca mi-ai vizionat pozele
TRICOTAJELE MELE
Androix spune:
Doamnelor, va pup si va multumesc pentru urari! Si eu va doresc la fel, multa sanatate si fericire alaturi de toti cei dragi ai vostri!
Va invit la o felie de tort si un pahar virtual.
Se pare ca si eu tot d-astea virtuale o sa servesc ca sotul meu lucreaza pana la noapte. Noroc ca fi-miu mi-a dat florile de ieri avand in vedere ca azi a plecat la gradi, ca altfel ramaneam cu mana goala 
Lucas, foarte tare nepoata ta cu placa de par, tara arde si pustoaica se piaptana ![]()
Noi de cutremur eram la niste prieteni, barbatii n-au simtit niciunul cutremurul, doar eu si celalta prietena. Copiii nostri nici atat. SIncer? Eu m-am bucurat si ma bucur la fiecare cutremur d-asta mititel, e mai bine asa multe mici si de scurta durata decat unul lung si puternic. Oricum ma consolez ca in caz de cutremur mare vreau sa ma prinda acasa, in caz ca pica blocul macar sa fiu in varful muntelui de moloz, sa ma gaseasca repede
umor negru pe mine azi...
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Daniela, daca te face sa te simti macar nitel mai bine, din partea mea poti sa ne intristezi toata ziua. Te pup si iti doresc rabdare si putere si daca e nevoie si nitica nesimtire, sa nu bagi in seama ce nu merita 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andutzy spune:
Danelutza, si de la mine un mare
si un umar pe care poti oricand sa suspini...dar mai bine capul sus si primeste si tu cu spatele toate chestiile astea...
TRICOTAJELE MELE