~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (103) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 6
Tdi spune:
Ciao fetele!
La multi ani Delia!!!
Abia acum ne-am adunat pe acasa (la mama la arad), am fost cateva zile la tzara la bunici cu Aly si sotzer, apoi week-endul intr-o statiune de aici din judet (moneasa) noi 3 + ai mei, azi turul bunicilor din nou...suntem varza.
Totul e ok, cu exceptia bubelor care au napadit-o pe Aly, arata jalnic, nu stiu daca alergie sau altceva dar e plina ochi de bube si bubitze, se scarpina la sange si are coji si vanatai, parca a fost pe front de razboi saraca. E tare simpatica cum vorbeste romaneste, si-a dat bine drumul la guritza
. Poze am facut o gramada, o sa incerc sa pun cateva pe net.
Sper sa reusesc sa recuperez din urma, n-am idee cat s-a scris...ce ati mai facut? ati simtit cutremurul? sper ca toata lumea e ok!!!

Mercedes spune:
tdi-este o solutie numita aerius( impotriva alergiilor). Eu zic ca daca bubitele sunt din cauza alergiei ii vor trece in 24 de ore.
newmami,florentina-
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
saryta spune:
DELIALa multi ani!
multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
patriciaRO spune:
Nelia, inca nu merge la scoala la anu.. Ca e prea mic.. Deocamdata trebuie sa invete sa nu mai fie timid. Adica na, deocamdata mai are... Testele astea sunt sa vada ei cam la ce nivel se afla cei care vorbesc cate 2 limbi...
Pana cand o merge la scoala o sa tot mai aibe de dat teste...
Azi am fost in TIvoli, parcul nostru de distractii... Incep sa ma plictisesc nu alta... Ca acelasi chestii, nu au mai schimbat si ei nimic... Ce au mai pus flori, dar asa parca-s la fel toate.
Baietii s-au dat in toate draciile, eu ma mai dadusem si in alte dati asa ca l-am lasat pe tati sa se dea cu Pifos, ca asta ar vrea oriunde daca s-ar putea...![]()
poze, aici:
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/79/Tivoli_26_Aprilie_
Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157617213793188/" target="_blank">Hobby-ul meu
patriciaRO spune:
Andreea (Androix)
La multi ani... sa fii sanatoasa, tot binele din lume si mult noroc. Te pupam!
Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157617213793188/" target="_blank">Hobby-ul meu
elisor spune:
LA MULTI ANI DELIA! 
Sa fii sanatoasa, fericita in viata, cu mult noroc si sa aduci multa bucurie in viata celor dragi, mai ales in cea a mamei tale a carei dragoste pentru tine este incomensurabila!
LA MULTI ANI ANDREEA! 
Sanatate, fericire si noroc si multa bucurie sa ai in viata alaturi de cei dragi, sa te bucuri de copii si sa ai viata lunga alaturi de sotul tau, de copii si nepoti! Aniversare placuta!
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Androix, la multi ani!!! Sa fii fericita, sa fii sanatoasa, sa gusti din plin viata in familia voastra frumoasa! 

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
O imbratisare cu mare drag pentru prietenele mele dragi ... multumesc din suflet ca nu ne-ati uitat intr-o zi importanta pentru mine .
Multumesc mult si pentru telefoane si mesaje ... imi cer scuze ca nu am putut raspunde ...ieri am cununat si nu am mai avut acces la telefoane decat de dimineata...
Promit si ma voi tine de cuvant sa-mi fac revenirea in forta si pentru termen lung ...

Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
lucas spune:
Androix LA MULTI ANI!!!
loreen uau ce aparitie! te asteptam cu drag.
pe noi cutremurul ne-a prins la soacra-mea (la Slobozia), si sincer ne-a zgiltiit bine, fiind probabil si la casa, noroc ca a durat f. putin. am incercat sa sun in Buc. la prieteni, ca mi-am imaginat ca a fost mai nasol aici, eram curioasa cum e apartamentul, cit de intreg il mai gasim. pe la 22.00 a aparut si fratele sotului cu familia, ca nu mai puteau sa doarma la bloc. cumnata-mea se pare ca l-a resimtit rau ca tremura toata si la 11 noaptea. dar cea mai tare faza a fost cu nepoata-mea care isi luase o ditamai geanta cu ea, si in mina avea placa de par! initial am crezut ca vrea sa plece la vre-o petrecere, si imi zice candida, daca se darima blocul ea placa de par asa repede nu mai gaseste!

La Multi Ani, DELIA!