~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (103) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Gabitzam, bine ca a fost usor si ca sinteti bine! Stiam, ca tocmai ce-mi pregatisem si eu cafeluta si am intrat pe stiri... si era prima stire. I-am sunat pe ai lui Octav, el nu era acasa, era cu Agata la wu-shu, si rideau amindoi parintii: ti-am spus ca ei sint!?! Stiu de spaima noastra, pe care ei cica nu o au... Acum, ma gindesc ca poate braveaza ca sa nu ne sperie pe noi, sau au acceptat situatia, ca de mutat oricum nu-i vad mutindu-se la virsta asta, desi noi incercam sa-i convingem sa-l vinda si sa-si ia ceva, chiar daca e mai mic, dar sa fie intr-un bloc mai solid si mai nou.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna,
noi nu eram acasa. fetele sunt la tunari unde s-a zgaltait patul bine dar ele nu au reactionat ca nu stiu ele ce e ala cutremur. noi eram la restaurant unde nu s-a simtit nimic dar acasa usa glisanta de la sifonier era deschisa. deci s-a simtit. din fericire fara sticle sparte.
eu am o mare frica de cutremur si ma bucur ca fetele nu au fost la bloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

mor cu reclama asta ca nu ma lasa sa scriu

gabitza, monu si celelalte fete din buc , cred ca ati tras o spaima ieri cu cutremurul..

loreen-sa-ti traiasca domnisoara mica sa fie sanatoasa si plina de viata asa cum am cunoscut-o iar voi parintii si sora mai mare sa fiti sanatosi si fericiti langa ea.

elisor-nu am ce povesti doar ca parca as fi fost in alta viata cu serviciile prestate acolo in spital. Dr. ( a doua mana mai exact) care e plecat de la noi din oras lucreaza in acel spital si face naveta sa vin la sf. saptamanii acasa, cred ca pe intervalul celor 8 ore aprox. cat am stat in spital a fost de 10 ori la bia sa o vada iar proful care a operat o de vreo 4 ori, cred ca si asta spune destule.
Vinerea viitoare i se vor scoate firele.

Cristi are primul test cambridge azi de la 10 la scoala.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Delia !
Sa cresti mare ingeras de fata, sa fii sanatoasa, norocoasa, fericita, alaturi de surioara ta si de parinti !
Speram ca mami sa treaca pe la noi si sa ne arate poze cu voi.
Petrecere frumoasa si o zi minunata, ca-n povesti !

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

LA MULTI ANI DELIA! SA CRESTI MARE SI SA FI FERICITA LANGA PARINTISI SURIOARA

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI Delia!!!!Sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si norocoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani DELIA !!!
Sa fii sanatoasa, fata frumoasa, sa cresti ocrotita si iubita de cei din jur, sa nu cunosti decat bucuria in viata!

Am vorbit pe mess aseara cu Laura, astazi este nasa. Cred ca-si deschide firma de nasit si cumetrii Zicea ca incearca sa intre luni pe forum putin, sa va multumeasca pentru urari.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Delia, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai parte de noroc si bucurii!
Laura, cand apari pe aici, sa pui si niste poze cu Delia, cu voi, mi-e dor sa va mai vad!

Noi aseara "ne-am cutremurat" la un botez, din cauza muzicii la volum maxim eu nici nu am simtit cutremurul, sotul l-a simtit, ce m-a ofticat mai tare a fost ca dupa aceea s-au blocat liniile telefonice mai ceva ca la Revelion... Una peste alta botezul a fost foarte reusit, nu mai dansasem de ceva vreme buna, si s-a tinut si la ora decenta, la 22 eram acasa, asta insemnand ca nu m-a scos prea mult din ritm...am facut si poze, poate reusesc sa le incarc, sa ma fac putin de ras cu ele (destrabalandu-ma... )

Bleah, ce vreme nasoala afara, vroiam sa iesim prin gradina zoologica, dar cu vremea asta capricioasa cred ca nici in parculetul de la coltul strazii nu mai ajung. NU-mi plac deloc duminicile dupa amiaza, sunt pline de inertie si orice as avea chef sa fac ( sa tricotez mai ales) nu pot ca e sarbatoare...Unde mai pui ca eu cred ca e si ultima duminica care precede o zi de serviciu, nu stiu ce-mi va aduce ziua de 30 apr...

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani Delia!
Iti dorim din suflet sa ai cea mai frumoasa aniversare alaturi de toti cei dragi tie, sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa iar sansa sa te urmareasca oriunde te-ai duce si sa aduci tot timpul bucurie in sufletul mamei tale, care merita tot ce-i mai bun pe lumea asta!

Am trimis copiii la un loc de joaca cu mama ca nu mai aveau stare in casa, Maya de cum s-a trezit a spus ca ea nu vrea sa stea in casa ca babele... iar eu nu am chef de nimic, m-am spalat pe cap si mi-a fost lene sa ma si usuc...

Elisor, in primul rand ma bucur pentru reusita "fara chilotei uzi", imi dau seama ce usurare este pentru tine pentru ca si noi am trecut prin asta. Deci pana la urma nu era de ordin medical problema, desi poate ar fi fost mai usor de inteles sa fi fost asa, ca si noi ne-am batut capul multa vreme incercand sa intelegem de ce se intamplau accidentele...
Si apoi vreau sa te felicit ca locuiesti in cel mai frumos oras pe cre l-am vazut. Lasand la o parte modificarile si infrastructura drumurilor care m-a lasat masca, am ramas profund impresionata de curatenia si frumusetea orasului, de splendoarea lalelelor care iti dadeau impresia ca esti in alta lume privindu-le... Eu cred ca si de la asta ti se trage buna dispozitie si elanul muncitoresc... eu una m-as incarca cu energie automat privind asa frumuseti zi de zi, in drum spre serviciu!

Mercedes
, ma bucur ca in spital nu ati mai trecut prin acelasi tratament inuman ca data trecuta si sper ca in curand sa uitati de toate traumele si nelinistea provocate de aceasta intamplare nefericita!

Nelia,
vorbesti de Lisandru mergand la gradinita?! Doamne, nu-mi vine a crede, cand o fi trecut timpul asta ca mai ieri te pregateai sa iti asociezi numele cu emoticonul de gravi !

Androix
, superbe florile.... si mie imi place liliacul la nebunie!

Andutzy, priveste cu optimism inainte, ti-am mai spus eu, de cele mai multe ori tot raul este spre bine!

Faza tare a fost vineri cand eram la prietena mea si il asteptam pe Dan sa vina sa ma ia... cand apar sotii nostri in usa cu cate un buchet de flori in mana si cu niste fete caraghioase, ne dau florile si apoi ne anunta ca maine vor sa plece la pescuit apoi Dan a tinut sa mentioneze ca el a cerut sa-i mai puna doua lalele in buchet ca vor sa stea doua zile . Daca vremea va fi la fel cred ca au cheltuit banii degeaba!

Noi am petrecut Pastele la Fagaras unde am avut parte de o vreme superba, pacat ca a trecut prea repede... Soacra-mea i-a spus Mayei sa o ia pe mama si sa vina la vara sa stea acolo si Maya i-a raspuns "da, ca am vazut ca este OTV si aici"! In fiecare seara e conflict intre ele ca Maya vrea sa-i schimbe postul pe desene in timp ce mama se uita la OTV!

Cand a fost cutremurul eram gata sa plec de la nasa si in agitatia de a ma imbraca si incalta nu am simtit nimic, in schimb mama s-a speriat destul- cum era si de asteptat, Maya s-a ridicat in picioare din pat si nu stia ce se intampla apoi i-a luat mama si s-au dus in baie, pe Patrick din somn ca abia adormise. Cand am ajuns acasa Patrick imi spunea grav "mami a fot utemu" apoi incerca sa ma linisteasca "uite acum nu mai e, uite, vezi!" Iar dimineata cum s-a trezit mi-a spus aceeasi placa..

Va pup!

Tina, mami de Patrick si Maya
[b]"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Poze de la botezul de aseara si de la Constanta-week-endul trecut
Sa nu radeti de mine, mi-a facut sotul o gramada de poze la dans(nu de alta dar cine stie cand mai vedem o petrecere )

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput