Redoutistele fidele LR France(164)-Next generation

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Hello,
mi-am facut si eu cont pe next, la tara era trecuta Romania, dar acum cand intru in cont apare Lituania
Intreba cineva de marimi, din cate stiu eu 36 corespunde cu 8 si la incaltaminte 37 cu 4.
Astept primele impresii a curajoaselor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Hello,

Am intrat si eu pe next, superbissimeee, eu astept ceva reduceri, ca nu prea ma lasa psihicul sa intru in preturi asa mari. I-am luat fiica-mii de la next de la noi niste sandale cu 80 lei si pe site sunt 15E, deci si la pret intreg sunt avantajoase, dar daca cumperi mai multe, se duc f repede banii.

Vroiam sa va spun, ca pe site puteti da zoom detalii pe fiecare poza si va plimbati cu cursorul si vedeti detaliile marinte. Din fereastra in care sunt multe produse >> intrati in lista cu produse >> dati click pe poza care apare in stanga (nu mai stiu daca clic sau dublu clic).

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lama spune:

Scuze deranjul dar am si eu o intrebare si poate ma ajuta si pe mine cineva :(
Sotia mea comanda de la Redoite fr. Am incercat sa gasim pe cineva in Franta care sa ne ajute cu pachetele dar nu am reusit(si acuma incerc si in Republica Moldova dar aparent fara sorti mari de izbanda).
Tin minte insa ca pe forums-a discutat despre o firma din Franta care ar retrimite coletele ajunse la ei. Am cautat in istoric dar nu am reusit sa gesesc. Ma puteti ajuta cu un link sau o informatie suplimentare despre aceasta firma/serviciu?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

lama nu era vb de o firma, ci de o prietena de a nostra Cristina, care s-a oferit sa ne ajute.ID ei de pe Dc este inima25150
Ia legatura cu ea si poate te va ajuta.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

ba era si o firma, unique o gasise dar era cam scumpa...

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

primit comanda din 8.04,ultima,adik alta nu mai am pe drum

www.laredoute.fr/vente-ensemble-sac-et-tapis-a-langer-bebe-fille-ou-garcon-minilabo.aspx?productid=324145980&documentid=473509&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&pos=3_d_n_n&numberpage=1&prodcolor=1" target="_blank">sac si paturica foarte frumoase

www.laredoute.fr/vente-cadre-ampm.aspx?productid=324124599&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&vsn=lesaub&pos=1_d_n_n&numberpage=1&prodcolor=1" target="_blank">rama foto foarte frumoasa

www.laredoute.fr/vente-bonnet-rond-l-echarpe-okaou.aspx?productid=324087874&documentid=346108&single=true&categoryid=23929710&pos=7_d_n_n&numberpage=1" target="_blank">set caciula fular misto,in sfarsit am nimerit marimea pt la iarna,pana acum le-am luat prea mari

www.laredoute.fr/vente-polo-raye-aws.aspx?productid=324152435&documentid=207609&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&pos=1_d_n_n&numberpage=1&prodcolor=1" target="_blank">polo aws fff misto,il recomand l-am luat la reducere

www.laredoute.fr/vente-tee-shirt-manches-courtes-basic-de-nike.aspx?productid=324154660&documentid=207609&single=false&categoryid=22911760&pos=4_d_a_n&numberpage=1" target="_blank">tricou ok

www.laredoute.fr/vente-t-shirt-et-pantacourt-bebe-garcon-adidas.aspx?productid=324154589&documentid=207609&single=false&categoryid=22911957&pos=16_d_n_n&numberpage=1" target="_blank">compleu bb frumos

www.laredoute.fr/vente-22-pieces-eponge-340-g-m2.aspx?productid=324022330&documentid=429209&single=false&categoryid=22931582&pos=3_d_a_n&numberpage=1" target="_blank">prosoape ok,cam subtirele

www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-redoute-creation.aspx?productid=324094083&documentid=207609&single=false&categoryid=22904855&pos=2_d_a_n&numberpage=1" target="_blank">pantalon oribili

www.laredoute.fr/vente-2-polos-manches-courtes-redoute-essentiels.aspx?productid=324151564&documentid=207609&single=false&categoryid=22898417&pos=12_d_a_n&numberpage=1" target="_blank">tricouri ok

www.laredoute.fr/vente-pouf-en-eponge.aspx?productid=324099745&documentid=321409&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&pos=1_d_n_n&numberpage=1&prodcolor=1" target="_blank">puf f misto bun la casa omului(nush ce o sa fac cu el deocamdata dar e frumos)

am mai avut niste maletute de bb set de 3 s-au tot pus,cadou un rucsacel nike de pui pt gradi eventual f misto,cod luat de pe club promos

ella m-am invrednicit si am probat fusta...38 am luat si mi-e buna spre fixa

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Nushu, sa le porti sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lama spune:

Buna ziua
Am ajuns in istoric pina la 126 si am crezut ca imi ies din minti.
Mai tineti minte ce firma era? As incerca cu ei inainte de a apela la alticineva.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Citat:
citat din mesajul lui lama

Buna ziua
Am ajuns in istoric pina la 126 si am crezut ca imi ies din minti.
Mai tineti minte ce firma era? As incerca cu ei inainte de a apela la alticineva.
Multumesc

Trimite-i un PM lui unique si ea iti va da detalii.A postat Claujro mai sus ca ea a pomenit de firma asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Adresa firmei http://www.ubidoca.com

Mergi la inceput