Redoutistele fidele LR France(164)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 16
gabitaco spune:
lama, fetelor...scuze...eu chiar uitasem de firma asta...nu prea m-a interesat ...si cred ca de aceea nu am retinut...

Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
camelia_daniela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nushulica primit comanda din 8.04,ultima,adik alta nu mai am pe drum ....... de DavidPoveste |
Nushu, ieri ti-a ajuns comanda??? Este via RM, nu? Am si eu una din 13.04 si ma tot gandesc la ea
Frumoase lucrusoare ai luat !
Ramele foto le-as lua si eu ! (inteleg ca sunt mai deschise in realitate decat in poza, nu? - asa am citit in review-ul de pe site)
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Graviduta spune:
Facem subiect pentru NEXT (sau exista deja?) sau scriem aici?
Eu am dat azi o comanda de incercare, cu articole de plaja pentru copii.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
carolinah spune:
M-ati bagat in boala cu NEXT
Super fain! Vai de cardul meu
Cred si eu ca trebuie subiect separat, ca eu daca n-as fi fost fan LR nu intram aici nici vorba si nu aflam de NXT.
miki68 spune:
Subiectele is 2 in 1 (vezi titlul)![]()
P.S. Va bate un gand de secesiune?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
madau spune:
Io votez pt gashka
. Sunt in negocieri cu husbandu' sa-mi imprumute cardul pt o comanda mica![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele