Redoutistele fidele LR France(164)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 14
mihaser spune:
Salut!
Am dat si eu o comanda de 60 de euro...pb e ca nu poti face cadou! Trebuie sa coincida adresa de la card cu cea de livrare.
Eu plec de acasa si sotul va merge la posta sa ia comanda...cred ca trebuie sa-i fac procura ca astea de la posta nu mai dau decat titularului cu CI la adresa respectiva.
Va pup!
camelia_daniela spune:
Hello!
Oare unde gasim coduri pentru Next?!?! Ma refer la codurile ca cele pentru LR.
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
alinabojuc spune:
sunt coduri si la Next?
sa speram. Eu tot nu pot comanda din cauza de bcr care ma tine de o luna cu cardul expirat. Cica nu a venit si l-au declarat pierdut. Cam peste o saptamana ar trebui sa vina
si au trecut deja patru 

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina 
DPN 20 septembrie 2009
miki68 spune:
Eu am cautat coduri, dar nu am gasit.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
alinabojuc spune:
Eu am gasit dar numai pentru next.co.uk ![]()
alina 
DPN 20 septembrie 2009
miki68 spune:
M-am exprimat eu gresit. Trebuia sa precizez ca nu am gasit coduri valabile pe .eu ![]()
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
alinabojuc spune:
mai dar next.eu asta nu e aparut acu recent? poate de aia nu sunt coduri. poate urmeaza
vise vise si iar vise ![]()
alina 
DPN 20 septembrie 2009
camelia_daniela spune:
Eu ma gandeam la coduri pentru ca am simulat o comanda si apare rubrica de "special reduction code" !![]()
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
alinabojuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camelia_daniela Eu ma gandeam la coduri pentru ca am simulat o comanda si apare rubrica de "special reduction code" ! Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)Cresc si iar cresc ... ! “God could not be everywhere and therefore he made mothers.” Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata! |
Uh, uh, uh
inseamna ca ar trebui sa fie ceva coduri. www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina

DPN 20 septembrie 2009
croco21 spune:
Salut! am dat si eu azi o comanda pe next, am comandat niste pantofi. M-am enervat ca nu se vad bine produsele dar m-am uitat pe site-ul din uk care merge mai bine si are si review-uri. Va tin la curent, sper sa soseasca in 2 sapatamani.
Andrei