Redoutistele fidele LR France(164)-Next generation

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

nushulica multumesc de info. Sa vina repede coletul ca sa ne poti spune impresiile tale referitor la calitatea produselor.
...si bafta multa cu bb2.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

iMI PLACE CA S-A ANIMAT IAR SUBIECTUL.Am intrat si eu pe NEXT (si deci nu mai fac mancare), dar mi se par preturile cam mari DEOCAMDATA, si nu prea inteleg , vad o gramada de hainute pe o pagina, iar pretul este afisat doar la una, restul hainutelor ce pret au? sau nu ma uit eu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

M-am lamurit intre timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mireillegl spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristicross

iMI PLACE CA S-A ANIMAT IAR SUBIECTUL.Am intrat si eu pe NEXT (si deci nu mai fac mancare), dar mi se par preturile cam mari DEOCAMDATA, si nu prea inteleg , vad o gramada de hainute pe o pagina, iar pretul este afisat doar la una, restul hainutelor ce pret au? sau nu ma uit eu bine.

cris

Trebuie sa dai click pe imaginea cu produsul care te intereseaza, ti se va deschide o fereastra noua cu mai multe detalii si pretul fiecarui articol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stelante spune:

buna
intru si eu in randul nemultumitelor de site-ul romanesc. am facut o comanda acum o luna, a venit mult maitarziu decat cea facuta in franta inainte. si oricum mult mai scump...nu cred ca se merita sa mai fac comenzi de la noi, eu inca mai primesc coduri de reduceri din fr, de la noi nimic doar un catalog cu produsele care sunt la preturile mult mai mari decat cele din fr , chiar ma mari decat cele fara reduceri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

gabitaco eu am comandat la next sambata,cand vine comanda va dau detalii

gioinca nu ma apuc astept sa treaca anul de la cezariana ca asa ne-a zis dr,dar...acush se face anul...stiu ca am mult curaj si poate si un dram de nebunie dar consider ca e mult mai bine asa pt copii,mai putin conteaza prin ce-o sa trecem noi parintii

a comandat cineva pe lr cu codul minune cu fdp si cadou setul din ceramica?da fdp sau nu?la aubaines ma refer

de David
Poveste

Nushu,eu am comandat dar a mers numai daca am pus si ceva de pe LR (nu chiar cu orice si de aici). Mati molipsit si pe mine cu Next.Astept reducerile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinacsa

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

gabitaco eu am comandat la next sambata,cand vine comanda va dau detalii

gioinca nu ma apuc astept sa treaca anul de la cezariana ca asa ne-a zis dr,dar...acush se face anul...stiu ca am mult curaj si poate si un dram de nebunie dar consider ca e mult mai bine asa pt copii,mai putin conteaza prin ce-o sa trecem noi parintii

a comandat cineva pe lr cu codul minune cu fdp si cadou setul din ceramica?da fdp sau nu?la aubaines ma refer

de David
Poveste

Nushu,eu am comandat dar a mers numai daca am pus si ceva de pe LR (nu chiar cu orice si de aici). Mati molipsit si pe mine cu Next.Astept reducerile...

www.flickr.com/photos/23718908@N05/sets/72157603964285199/" target="_blank">pantofiori

ms acum ma uitam ce sa pun in cos de pe colectia noua..o sa iau ceva de bb daca ma hotarasc sa comand ca inca nu-s sigura

stelante bine ai venit in randurile nostre!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Neta!
pt toata lumea....ca vad ca inca dormiti.
Era sa nu va mai gasesc. Slaba tare miscarea pe aici.
Ceva coduri de reducere ...LR...Next?
Colete ... ceva?
Eu azi vreau sa ajung la banca sa alimentez cardul si incerc o comanda mica...de proba la Next. Vad ca zic ca dureaza cam 10 zile lucratoare pana vine coletul.Vreau ceva pt pitica mea ...de 1 iunie...si daca voi fi multuminta...mai am timp sa comand.
O zi buna.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Buna fetelor
As avea si eu o intrebare marimea 6 de la Next este 36 nostru?Vroiam sa-mi iau o rochie is nu prea stiam masura.
va multumesc

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait

Buna fetelor
As avea si eu o intrebare marimea 6 de la Next este 36 nostru?Vroiam sa-mi iau o rochie is nu prea stiam masura.
va multumesc

Cait
Home is where heart is...

da. size 6 inseamna 36 la noi din cate stiu eu.

Mergi la inceput