Redoutistele fidele LR France(164)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 12
gabitaco spune:
Cristina..merci mult.
La incaltaminte il gasisem si eu....la hainute nu gasesc nici un ghid de marimi...
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
cric spune:
Size guide http://www.nextdirectory.eu/help/SGChildren.asp
Eu am cateva hainute next si sunt putin mai mari decat cele de pe LR, de exemplu.
gabitaco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cric Size guide http://www.nextdirectory.eu/help/SGChildren.asp Eu am cateva hainute next si sunt putin mai mari decat cele de pe LR, de exemplu. |

cred ca daca pe LR ii comandam de 4 ani, aici ar trebui sa ii comand 3-4 ani,nu?

Gabriela si
Mateea Ioana Povestea unui inceput de viata...
cric spune:
Fetita mea are aproape 2ani si ii vin inca hainute next 12-18luni.Nu este grasuta si are in jur de 83cm.
camelia_daniela spune:
Neata!
M-ati imbolnavit si pe mine cu Next-ul asta! Am vazut de ieri dar n-am mai apucat sa postez pentru ca am intrat in transa si am hoinarit pe site-ul lor
... mi-am facut si cont, bineinteles! 
Oricum asteptam reducerile cu viu interes!
Eu am pus ochii pe niste accesorii pentru fii-mea - palariute super dragute!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
gabitaco spune:
Cami..sa nu iei tot mama...ca am si o moata de aceiasi varsta...
Si eu mi-am facut cont 
...desi manndra mea are 103 cm si 17,5 kg, cred ca o sa iau marimea 3-4 ani pt vara asta.4-5 ani mi se par mari...scrie ca sunt pana la 110cm..ceea ce e mult pt noi.
Cam in cat timp vine coletul? stie cineva? a comandat cineva de la ei pana acum? E mai sigur decta LR?
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
mihaser spune:
Neata!
Fetele vad ca next au 2 magazine in Ro...In Baneasa la nr 42 pe Bucuresti-Ploiesti parca...Ati vizitat?
Si eu cred ca hainele sunt un pic mai mari si desi baiatul meu are 3 ani impliniti o sa iau ptr 2-3 ani.
Va pup!
Giova spune:
Nushu, Inima mersi mult. stiam eu ca nu livreaza in Ro, dar m-a derutat cannd am simulat ieri o comanda.
Nushu sa inteleg ca te apuci de munca pt. bb2? ce curaj ai cu david inca micut
. Ce vrei? tot baietel, sau o fetita acum?
si o sapt. faina sa aveti.
_
Gio
27+ si Marco(06.01.2006)
poze
nushulica spune:
gabitaco eu am comandat la next sambata,cand vine comanda va dau detalii
gio
inca nu ma apuc astept sa treaca anul de la cezariana ca asa ne-a zis dr,dar...acush se face anul
...stiu ca am mult curaj si poate si un dram de nebunie dar consider ca e mult mai bine asa pt copii,mai putin conteaza prin ce-o sa trecem noi parintii
a comandat cineva pe lr cu codul minune cu fdp si cadou setul din ceramica?da fdp sau nu?la aubaines ma refer![]()
de
DavidPoveste