Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (209)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioanact spune:
Buna ziua tuturor!
madalina28 asa multe medicamente i-a dat?..off, sanatate multa Sofiei.
cati_magaureanu nu mi se pare ca e slab Matei, are niste falcute ..
ciumpilik tin si eu pumnii pt maine, sa nu il doara pe David, iar tu fii tare, ca o sa fie bine.
Lala D multumim pt vizionarea pozelor si a rasp in leg cu cazarea..
Ellenuta multumim de capitol..sa fie unul numai cu vesti bune si zuze si clopotei sanatosi, deasemenea si pt ca ne-ai vizionat pozele.
stoisor ADEVARAT A INVIAT!..probabil ii ies dintisorii sau maselutele (am vazut ca are decat 2 dinti, de acum tb sa ii iasa si ei si ceilalti), de aia nu papa..Ioana mananca prost de 3-4 zile, dar i-a iesit si a 3 a masea (acum cateva zile ii iesise un colt, iar de 2 zile i-a iesit toata)..ii dorim sa ii revina pofta de mancare .. si multa rabdare, nu cred ca are ceva Sara.
emabucuresti am vazut si eu pozele cu Milan, plimbaretul.. f frumoase..iar tu mami arati foarte bine, super..
ramonab am inteles ce ai vrut tu sa zici..si la Ioana a fost la fel, pe 8 Aprilie am avut CM, iar in urmatoare luna, mi-am facut testul si mi-a iesit pozitiv..dar acum..inainte de a veni CM, eu imi simteam sanii tari, burtica un pic m mare..nici nu ma asteptam sa imi vina CM, eu ma gandesc ca a venit peste sarcina..
La Ioana am avut pe 8 Aprilie CM, iar pe 15 Mai aveam 4 sapt si ceva..5
Iar acum eu cred am deja 3 sapt.. am zis in cap trecut ca as avea 4 sau m mult, dar facand testul m-am gandit ca am m putin.. (daca ar fi sa calc cu data ultimei mestruatii as avea 5 sapt luna viitoare pe 13), iar eu zic ca luna viitoare voi avea m mult..voi vedea luna viitoare.. oricum iti multumesc pt rasp.
ginnette am vazut-o si pe Adeluta in rochita, tare frumoasa e si eleganta...
codrutaa pot sa ii dai suc de portocala, sau portocala fruct, in caz ca nu bea sucul, pot sa incerci si cu ceai de musetel..nu stiu de Saab Simplex..
NataliaS sa va faceti bine..sa nu m fiti racite..
La noi bate rau vantul dar inainte de culcare tot am scos-o afara pe Ioana, vreo 20 min..
Va era dor de 'placintele'? Poftiti una de la mine..
[size=1] P.S.: vad ca e 'activitate' pe forum..sau din cauza vremii?
ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ellenuta spune:
alina tinem pumnii!!
nati Doamne ce sperietura .. copiii astia sunt de groaza ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 16+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta alina tinem pumnii!! Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 16+ Eva creste mare Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Multumesc!
ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
ramonab spune:
Nati, uf ce sperietura.Cresc copiii astia si nu ne dam seama ce pot face.Tot zici ca e prea mic sa fac asta sau cealalta si te trezesti in fata pericolului si nu-ti vine sa crezi ca l-ai subestimat asa de mult.
Mada, se face bine Sofia
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
codrutaa spune:
Ginette, Ioanact multumesc pt. sfaturi. Am incercat mai multe sucuri pere, portocale, astept rezultatul. Acum doarme, sa vedem dupa ce se trezeste!
Ioanact, LalaD, Ellenuta, Ramona multumim pentru cuvintele frumoase la adresa Alexiei pozate.
Am vazut si pozici minunate cu Matei, Milan, Adela!
Caudia eu tin pumnii, poate a si trecut, nu am retinut cad se intampla interventia.
Mada, sanatate Sofiucai!
Jelimonii, Natalia, ce pitici nazdravani!
ramonab spune:
Gugu La multi ani!!!!Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai frumos in lumea asta!!!!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
anca.b spune:
si acum , la final de zi, sa va dau o veste...de luni ma intorc la munca. mi-e super groaza de cum ne vom descurca...doua saptamini sint la cluj, insa apoi trebuie sa plec trei saptamini...ufff...bine ca e tati de incredere si stie sa se ocupe de bebe...sper sa-si pota lua liber atit de multe zile...
tineti-mi pumnii!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
rlc_sandor spune:
Ramo,si eu am terminat PIPP,continuarea de un an in 2008,asa ca bafta de pe acum,stiu ca univ Oradea are sectie in SM,tu apartii acolo sau vii in Oradea la cursuri?Cu cine faci lucrarea?
Am uitat ce am mai vrut sa spun,revin mai tarziu
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
creata2008 spune:
Hristos a Inviat!
Credeati ca voi mai scrie pe forum?? Hehehe! M-am intors!
Dragele mele, mi-a fost tare dor de voi si de clopotei! Nu incerc sa imi scuz absenta, dar o perioada, dupa pierderea sarcinii, nu am mai fost in stare sa fac ceva. Apoi m-am implicat pe parte de media intr-un proiect pe care Dani l-a conceput si acest lucru m-a ajutat sa trec mai usor peste momentul nostru nefericit. Iar pentru ca suntem atat de multe si se scrie intr-un ritm extrem de alert, nu am mai putut tine pasul. Sper ca ma iertati!
In primul rand, pup toti clopoteii mei iubiti, salut mamicile si pup burticile! Chiar, Dana a nascut? Mai avem vreo noua burtica? ... sau o fosta burtica ca mine? Doamne fereste, nu vreau sa ziceti ca gandesc de rau, dar am aflat pe propria piele ce inseamna perioada critica. Iar la odisee, pana sa plec eu, aproape in fiecare zi se intampla ceva...
Acum sa trecem la lucruri mai vesele! Dupa cum veti vedea in semnatura, cand terminati de citit, am un nou link: www. brideparade .ro, fara spatii, evident. Acesta este proiectul nostru! Site-ul va fi lansat in noaptea asta si va invit pe toate sa il vizitati, mai ales ca este de exceptie! Pana atunci, daca aveti chef si timp, aveti comunicatele de presa pe http://www. comunicate. mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=648 (fara spatii) sau pe http://www. comunicatemedia. ro/A_inceput_inscrierea_la_Bride_Parade_ic26096.html (fara spatii).
Va puteti si inscrie, ca va fi fun! Nu mai zic de premii, hehe!
Boooon... revin in urmatorul mail cu detalii despre Mariuca. Sa nu scriu un mail kilometric!
Creata 1 cu Creata 2
www.brideparade.ro" target="_blank">Bride Parade - Fii mireasa pentru inca o zi!
Poze in studio - Mariuca la 11 luni
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
Blogul Creata la patrat
Blogul Creata la cub
NOU!! Blog Director de Gradinarit
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Asaaaaaa...
Cine ne citeste pe blog stie despre noi si Mariuca. De obicei scriu cam pe la ore din astea, oricum dupa 9-10 seara, uneori pe la 1-2 noaptea... Cine nu ne citeste, sa faca bine sa ne citeasca, daaa?
Mariuca, dupa ce a invatat sa mearga, a trecut la acumulat limbaj la greu! Citeste si povesteste si o ora intreaga din carti de povesti; a primit una noua de Paste si este extrem de incantata. A stat pe scaun aproape o ora si a rasfoit-o de ziceai ca a descoperit America.
Nu tace o secunda, afara nu mai are nicio teama, alearga prin gradina, urca/coboara bordurile, il "asista" pe Dani la taiatul ierbii, pe mine la plantatul florilor. Face ture intre casa noastra si casa lui Buni de aduna kilometri in fiecare zi! Intra la ea in casa, intr-o zi s-a trezit cu ea in bucatarie. Noi, parinti responsabili, vorbeam de cum montam noul sistem de irigatie in curte.
Mai nou, se joaca in nisip (i-am luat niste jucarii de Paste), face forme (eee, nu va imaginati ca ii si ies, dar persevereaza), grebleaza si cerne nisip.
O plimb cu o masinuta, a invatat sa se suie si sa dea jos din ea, a doua zi de la prima plimbare a invatat sa isi ridice picioarele, ca sa nu le tarsaie pe pavaj. E asa haioasa, ca se tine de volan, dar de vreo cateva zile se lasa pe spate, ca a observat ca volanul o tine si nu cade.
Stie sa ceara ce are nevoie si sa iti comunice ce nu ii convine!
Cearta avioanele pe care le vede si face cu mana vecinilor.
A avut cateva zile cand toate lucrurile se numeau "mama", inclusiv Mati. "Cine a venit, Mariuca?" aratand spre Mati. "Mama". Sa vedeti ce bine va simtiti!!!!! Acum eu sunt mama, Dani e tata, Mati e Ma. Inca lucram la Buni si Bica.
Aaaa, a fost o chestie haioasa vineri, in masina!! Eram la ora de imitatie de cuvinte. Eu ii zic diverse cuvinte si ea ma imita sau incearca. Ii trecuse ora de mancare si de somn cu vreo 30 minute si incercam sa ii mentin atentia treaza. Si ii zic "tata". Ea zice "dada". Eu: "Hai, Mariuca, nu dada, fii atenta, ta-ta!". "Dada". Eu: "Mariuca, de ce esti bushi-bushi?" (Am scris cu "sh" ca sa va dati seama, fiind un "cuvant" ciudat.) Iar Mariuca: "bushi-bushi". Am inceput amandoi sa radem cu lacrimi. Ea, evident, ne tinea isonul. Nu stia de ce radem, dar radea si ea!
Iar astazi m-a socat. Il urmarea pe Mati si m-a "intrebat" ce face. Si i-am spus "Mati papa". Iar ea, candid, "Ma papa". Mie mi s-a parut ca fiind primele 2 cuvinte legate, dar mai astept sa zica de vreo cateva ori, sa fiu sigura ca am auzit corect.
Sunt multe, multe, dupa cum bine stiti si la clopoteii vostri, nu am timp si spatiu sa le insir pe toate intr-un mail... Este incredibil, si o spun in fiecare zi, cat de repede cresc, acumuleaza si cat de mult ne-au schimbat vietile copiii nostri!
Acum ma retrag, ca mai am de publicat diverse!
Va pup si va doresc o noapte buna!
Creata 1 cu Creata 2
www.brideparade.ro" target="_blank">Bride Parade - Fii mireasa pentru inca o zi!
Poze in studio - Mariuca la 11 luni
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
Blogul Creata la patrat
Blogul Creata la cub
NOU!! Blog Director de Gradinarit
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona