Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (209)
Raspunsuri - Pagina 4
madalina28 spune:
Lala D daca esti pe frecventa o intrebare i-am dat ieri dimineata ultima doza de prednison adica jumatate de pastiluta, azi as avea voie sa-i pun un praf de sare in mancare?Nu vrea sa manance nesarat ne chinuim rau nici macar supita favorita ei.
Ellenuta multumesc mult pt ajutorul oferit, dar m-a ajutat o prietena draga sa iau unul omron cum are Lala si Roli, din afara la jumatate de pret fata de ro.
Fetele va multumim pt incurajari si va cu drag pe toate!
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
ginnette spune:
Am plecat acasa!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
roli25 spune:
Plec cu piciul la plimbare. Azi se ocupa de renovare tati cu Marc. Il ia de la gradi si se duc sa verifice daca electricienii si-au facut treaba bine.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
NataliaS spune:
'Neata!
Am citit o gramada si am vazut o gramada de poze cu Ema si Milan, Ioana si Maria Bucuria, Pletosel, Buburuza, Caty si Matei...si sper sa nu fi uitat pe cineva...oricum toti sunt niste minunati!
Referitor la nebulizator eu am Laica cu ultrasunete: http://www.indecis.ro/pret_Aparat_de_aerosoli_cu_ultrasunete_MD6026-64975.html si sunt f multumita de el. Mada sanatate puiutei! daca nu sta la aerosoli incearca in timpul somnului , eu asa am facut ca altfel nu reuseam.
Lala si Grati - Slava Domnului ca nu s-a intimplat nimic! Sa va spun si eu o isprava de-a ghindei mele - si-a tras copilul scaunul langa fereastra deschisa sa se urce sa-l vada pe ham ham...am inlemnit cand am vazut-o cocotata pe scaun, pe punctul de-a escalada fereastra...si eram toti prin preajma, doar ca s-a furisat copilul printre noi in bucatarie si a facut-o lata...
Laurici - chistul ala e o mica acumulare de lichid, care poate aparea fie posttraumatic, fie din senin...nu s-a retras inca, maine merg cu ea la ortoped, dar operatie nu cred ca-i voi face prea curand...stau o vreme sa vad cum evolueaza lucrurile.
In rest...eu si Stef mucioase, Ana la gradi ...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
emabucuresti spune:
Madalina e mai bine Sofia? pup falcutele ei!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
NataliaS spune:
Ema si eu tot brown-ul indicat de Anca il am si toc carne cruda in el...eu l-am frecat la greu si inca functioneaza, singura mentiune e ca face carnea cam pasta daca nu esti atenta
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina28 Lala D daca esti pe frecventa o intrebare i-am dat ieri dimineata ultima doza de prednison adica jumatate de pastiluta, azi as avea voie sa-i pun un praf de sare in mancare?Nu vrea sa manance nesarat ne chinuim rau nici macar supita favorita ei. Ellenuta multumesc mult pt ajutorul oferit, dar m-a ajutat o prietena draga sa iau unul omron cum are Lala si Roli, din afara la jumatate de pret fata de ro. Fetele va multumim pt incurajari si va cu drag pe toate! Madalina & Sofia 01.02.2008 calea sigura a esecului este sa renunti... |
Cred ca poti sa ii pui sare.
Ma bucur ca ai scapat de grija nebulizatorului.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
madalina28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emabucuresti Madalina e mai bine Sofia? pup falcutele ei! Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
Ema multumim de intrebare acum doarme si culmea nu a mai tusit pana ajunge sa verse decat o data azi, e subfebrila haraie rau se simte si daca pui mana nu mai zic daca o ascult cu urechea dar din cate vad eu e un piiiic mai bine, Doamne Ajuta sa fie asa in continuare.
Ma tot invart pe aici asteptand un semnal de la Lala si am vizionat pozele cu buburuza Adeluta o frumusete de fetita pe care mami a trecut-o la sandalute, ce-i drept mai inchise si eu vreau sa o trec pe Sofiuca cand o sa iesim afara ca are o multime de incaltari frumoase de vara si trebuie sa le inauguram, si am vazut poze cu o burtica frumoasa foc si un baietel leit mami Ema si Milan.
Ma duc mai in urma poate reusesc sa recuperez toate pozele cu nazdrvanii escaladand scari si catelanii!
madalina28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Cred ca poti sa ii pui sare. Ma bucur ca ai scapat de grija nebulizatorului. O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007) Poze |
Mulumesc mult pt raspuns se pare ca am scris in acelasi timp
Lala_D spune:
Natalia off, si voi ?
Am citit azi ca si Pupi de Angi a "fugit" de acasa .
Ferestrele deschise sunt cosmarul vietii mele de cand am copii
Multa vreme la Bogdan in camera am scos manerul de la fereastra de termopan tot din paranoia.
Acum cred ca le scot din nou.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze