Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (209)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
neataa
poftiti la ..
era sa trag o cazatura de toata frumusetea azi .. era proaspat spalat pe jos iar eu am alunecat ca pe gheata .. cu ambele picioare inainte .. m-am dus pe spate si nu stiu prin ce minune m-am redresat .. off ..
codruta cum e alexutza cu kk? poti incerca si suc de morcov crud, suc de portocale, suc de pere, prune .. ii faci un cocktail. daca tot nu merge, ii poti da niste lass baby .. la eva a functionat la inceput.
roli am pus la bookmarks pensiunile, sunt tare frumoase. cum va suna 5, 6 si 7 iunie? EDIT: tolstoi e mult mai scumpa .. poate totusi reusim sa mai gasim ceva foarte aproape .. ca e diferenta mare de la 90 ron camera dubla cehov la 160 camera dubla tolstoi ..
anca gata .. revii la job? lasa ca o sa fie bine, o sa vezi. mai nasol e ca trebuie sa pleci 3 saptamani .. poate sotul tau sa-si ia atatea libere? nu ai niciun bunic disponibil?
cretule pupam frumusetea desteapta si istetica! noi va urmarim pe blog, sa stii!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+
Eva creste mare Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anca.b spune:
Neata!
Hai, Elle, bine ca nu ai cazut! Uff...
sa speram ca o sa poata ovi sa-si ia libere...bunicii ar putea sta cu stefan maxim cite o jumatate de zi...ai mei sint destul de batrini si nu pot sa se tina dupa el...soacra inca lucreaza...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
ginnette spune:
Neata,
Mai intai, multi fatelor ca mi-au admirat buburuza (Cristina-uk, Mada, Nati, Alina-ct)
Helene, aoleu, mi s-a facut paru' maciuca, cand am citit!
Sa vezi ce-o sa te doara maine (azi, e inca amortit).
Mada, off, cum ati trecut noaptea? e mai bine bulinutza?
Anca, ce pot sa-ti spun?! Sa te tii tare - primele 2 saptamani, o sa ti se para coshmar la munca (fetele, care au inceput munca, stiu de ce). Mult succes!
Silvia, bine-ai revenit! (era si cazul sa mai scrii si pe-aici ; desi eu te-am urmarit pe blog).
Cat despre evolutia Mariucai ... spectaculos!
Cat despre proiect .... jos palaria!
PS. Azi noapte iar n-a dormit buburuza .
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
jelimoni spune:
poftesc si eu la cafea caci am mare nevoie!!elle multumim!
ieri robert a adormit la 7 seara si nu s-a mai trezit,va vine sa credeti ca mi-a sarit in brate si intr-o secunda a adormit?am zis ca se va trezi repede ..da de unde,la 12 noaptea..asa ca am avut ce face pana la 1 jum am reusit sa-l adorm la loc...sunt tare buimaca acum caci sunt obisnuita sa adorm maxim la 11
elle ai patit-o nu gluma!
anca sper sa te acomodezi cat mai repede cu noul program,si eu mi-as dori sa incep lucrul,dar mi si frica pe de alta parte... si sa speram ca se va obisnui si stefan!
ginnete am admirat-o pe frumusica adela mama mama ce domnisoara!
creata welcome back!
Shose spune:
Neaza dragelor!
Elle bine ca n'ai facu bufff. La mine asta a fos o obsesie in sarcina, fiind cu burta mare iarna, sa nu cumva sa cad. Ai grija mare de burica
Crezule si feliciari domnisoarei Crezuline de progrese. Am pus la favori linkul da de tine si il cercetez bucatzica cu bucatzica.
Anca sa ai succes cu noul incepu la job. Cand am citi 3 sap m'a luat pe mine panica....nu vreau sa ma gandesc cae griji ii faci u.
LauriciD tine'ne la curen cu vacana. Ma bucur ca Eleni s'a acomoda
Iulia s'a trezit noaptea trecua de n'spe mii de ori. La un momen dat vorbea de co-na-na (cozonac) in somn. Am dedus ca ii e foame si i'am dat 'ptic' pe la 4. Sper sa nu devina obicei.
Acum nu vrea sa stea singura nicio clipa, cred ca dintzii sun de vina.
Pare sa apara si incisivul lateral dr sus. cel cu nr 7.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
grati.ela spune:
Cretzule...grozav! Un asa tati meseriash si o asa mami isteata foc (si frumoasa pe deasupra...de neiertat, nu-i asa?!) au numai idei de exceptie. Te admir la puterea n!
fetelor, cum ii faceti pe pitici sa vorbeasca? al meu paraie, chiraie si checheie dar romaneste mai nimic...in plus, v-am spus si ieri: face toate tampeniile sa atraga atentia (bate in geam, goleste raftul de carti, tranteste jucariile sau cand nu-i iese nimic se da cu capul de birou sau de pereti)...ce ma fac eu cu el? fiind singura trebuie sa ma impart intre treburile casei, nevoile lui si nevoile Ozanei...tati se descurca singur in mare...De la 1 mai il duc la mama sa vorbeasca mai mult cu el poate asa isi da drumul.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
'Neata, zuzuci
Pfoai, Elle ce m-am speriat, bine ca nu ai cazut!
Shose ce m-am distrat cu Iulia mica ce vorbeste prin somn
Nati m-au trecut fiori reci cand am citit de Stefi
Cred ca o sa fac si eu ca LalaD si o sa scot manerul de la termopanul ei.
La fel si cu alpinistul, curajosul si aventurierul Andrei al Lalei Mami, cred ca ai nervii tociti
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Shose spune:
Acum mi'am amintit de Nati si a ei nazdravana mica. Domane fereste de asa ceva. Cred ca nu mai pot ramane o secunda singuri cand merg in picioruse si mai invata sa se mai si catzare.
Gratzi sa stii ca ai dreptate, bunicii vorbesc mai mult cu nepotzii si parca si progresele sunt vizibile. Sa vezi ce o sa'i placa lui Dudu dragalit si alintat toata ziulica.
Eu cu Iulia purtam chipururile dialog: eu intrebam, eu raspundeam in locul ei.
Acum doua zile ne'am intalnit intamplator cu un baietel de la Randunici de martie aprilie, Mihaitza. Asa tare i'a placut de el, incat nu ar mai fi pleca. pe drum spre casa imi tot zicea: be-be, be-be. Si eu ii spuneam bebe Mihaia a pleca acasa....etc. Si de doua zile sriga numai "Ma-ca-ica" prin casa. Cred ca o sa mergem in parc sa il mai cautam.
Mai ales ca el merge in picioruse singurel si ea vrea sa alerge dupa el, poae o inspira.
LauriciI mami si Theutz drag si gingash.
Scriu cu picioarele si mamanc litera T pt ca a curs ceva pe tsastatura si merge mai greu. Scuze
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
'Neata!
Ellenuta multumim de, eu tocmai ce am savurat-o. Bine ca nu ai patit ceva, ai grija..m ales cu burtica..
creata2008 bine ai revenit, FELCIITARI!
, pt proiect si pt evolutia Mariucai.
Si Ioana s-a trezit de cateva ori azi noapte, dim am vazut ca ii sparge si a 4 a maseluta, macar sa ii iasa acum toate, si sa scapam..poate ii revine si pofta de mancare..(de fapt ea ar manca, dar o jeneaza la gingie )
LA MULTI ANI, tuturor celor ce poarta numele Sf. Mucenic GHEORGHE, purtatorul de biruinta!
ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
jelimoni spune:
vin si eu cu o intrebare...am observat niste pete albe pe dintii lui robert,aveti idee de la ce pot fi?sa fie lipsa de calciu?