Mamici si gravidute de Constanta (51)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
mamacita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui isidora Mamacita,ma bucur mult ca mama se simte bine ca toti sunteti bine si ca ati petrecut frumos.Stii,psihologic eu am 8 ani,si probabil de aceea tin mortis ca prietenii mei sa-mi imbratiseze ideile si invers ![]() |
Mie psihologic(si pana acum vad ca sunt singura
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mamacita spune:
citat din mesajul lui isidora Ei uite Mamacita cum mai gasii eu puncte in comun cu tine:mancaram la fel! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adina Mami de ![]() |
Cred ca la mine era criza de gainat sau se dadea pe ratie,ca din asta n-am apucat,da'var de pe pereti gramada,asa ca m-ai cam luat
![](icon_smile_big.gif)
mamacita spune:
citat din mesajul lui AndreB Mamacita, stai ca nu intelesei, cine lu' cine trebuia sa gateasca? adica vrei sa spui ca doamna sa gateasca bonei?! Da un sandwich sau ou fiert de la paste din frigider, madam nu servea? Asta da tupeu... Chiar de la proba! Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007) My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/ Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf] |
Ai inteles perfect:madam se astepta sa gaseasca la orice ora mancare gatita in frigider...si pe 10 mil.cate ofera sor-mea!Si cum sor-mea nu gateste(nu-i prea place,altfel are talent cand se apuca,mai este si mezina alintata),aici o nimeri prost bona.Si nici macar n-a inteles,ca sora mea a vrut sa fie politicoasa si a replicat ca ea n-are timp,ca vine la 4 de la serviciu(cand va reveni,ca acum e in cic);eu o repezeam de nu se vedea,dar ma rog...Deci,n-a inteles si i-a raspuns surorii mele ca,daca va avea bona,va avea mai mult timp!!!Deci tupeu gramada!
![](alcool.gif)
mamacita spune:
citat din mesajul lui lulu77 Am uitat sa va povestesc ultima nazdravanie a lui LUCA . Eram la Cazinou ,din Cta ,jos pe malul apei ,s-a jucat ce s-a jucat cu nisip, lopatele si toate cele si in fractiune de secunda m-am intors sa strang jucariile(erau prin zona ceva puradei numai cu ochiul pe rucsac, etc) deci nu a durat mai mult de 3 secunde si el ...era in mare, pana la genunchi in apa, se spala pe fata si tipa MAMA BAIE, BAIE! ![]() ![]() Noroc ca aveam o paturica in masina si l-am dezbracat de salopeta(s-a udat doar pana la genunchi ) si ne-am dus repede acasa. De acum incolo musai un schimb la mine, nu luam mereu ![]() Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/ "Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!" |
Ce se uita,dom'le,o serie de lucruri si intamplari!Asa am patit noi la fantanile de la cazinoul din Mamaia,s-a udat din cap pana in picioare,noroc ca afara erau 36 grade!Si m-a tinut o vreme intelepciunea cu schimburile,apoi iar am uitat sa iau la mine
![](alcool.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larisel/larisel.jpg)
larisel spune:
Sunt o prospata graviduta (ultimul cm 26.03.2009) si m-as bucura daca m-ati primi si pe mine in grupul vostru. Am doua teste pozitive si un betahcg de luni pozitiv. In istoria mea mai figureaza o sarcina pierduta
in octombrie anul trecut. Mi-am facut programare la dra Lutescu (la care voi merge pentru prima data si m-am orientat spre ea dupa ce am citit o parte din experientele voastre, n-am apucat sa ajung la zi, sorry) tocmai pe 21 mai. As vrea sa fac un eco de confirmare saptamana viitoare. As avea 5 saptamani si ceva. Credeti ca este prea devreme?
5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larisel/larisel.jpg)
larisel spune:
Pentru eco de confirmare trebuie sa fac eco transvaginal, nu? Ma gandeam sa merg la Medicover la Trocadero. Initial am vrut sa ma programez la dr. Ciufu dar ma primeau abia in iunie. Ati facut cineva eco la Medicover? Cum a fost? 5
AngeliquedeS spune:
Larisel, bine ai venit. la 5 sapt e un pic prea devreme, eu am fost pt ptima data la 6 sapt si 3 zile si nu se vedea decat sacul gstational. Cel mai bine e sa mergi la 8 sapt, ii vezi si inimioara felicitari pt sarcina! eu am nascut tot cu dna Lutescu, numai de bine despre dumneaei!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
creem spune:
citat din mesajul lui larisel Pentru eco de confirmare trebuie sa fac eco transvaginal, nu? Ma gandeam sa merg la Medicover la Trocadero. Initial am vrut sa ma programez la dr. Ciufu dar ma primeau abia in iunie. Ati facut cineva eco la Medicover? Cum a fost? ![]() |
In primul rand, te felicit pentru sarcina! Si iti doresc sa fie usoara si frumoasa pana la termen!
![](floare.gif)
Nasica mea a facut toate eco la Medicover in timpu sarcinii, inclusiv morfologicele. A fost foarte multumita! Eu n-am facut decat analize, chiar si fetitei mele la 6 luni si la 1 an si 4 luni, si sutn multumita de cum au decurs lucrurile acolo.
Eu am facut prima echo la 6 saptamani si se vedea sarcina prinsa in uter, dar atat. Mai multe date au fost pe la 8-9 saptamani, cum a zis si Angi!
Ecaterina o mamica fericita de
![](zana.gif)
Poze Maria Sofia
creem spune:
Lulu ai baiat indraznet de s- bagat el in apa rece...brrrr....bine ca ati avut paturica. E bine de stiut ca eu nici schimburi si nici paturica n-am la mine!
Azi am fost si noi la Cazino, soare, frumos, Sofia si-a bagt doar manutele in apa! Angi, data viitoare te sun mai din timp!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
creem spune:
am uitat sa-ntreb: voi dati copiii cu crema solara de acum, si daca da de care? Sofi e deja bronzolita bine pe fata si manute!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia