Mamici si gravidute de Constanta (51)
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
Larisel, bine ai venit si sarcina usoara!
In plus fata de ce ti-a scris Angi, ma gandesc c-ar fi bine sa stii ca peste 8 luni... nu cred ca o vei mai gasi pe dna dr Lutescu la spital, ci daca vei dori sa nasti cu dumneaei, va trebui sa mergi la clinica privata EUROMATERNA... si evident, sa dispui de cel putin 1000 euro pt nastere....(parca atat intelesesem ca ar fi la ISIS si probabil ca si la EUROMATERNA se va invarti tot pe aci pretul nasterii)
Adina ne chinuie rau, da rau, primul dintisor... Mai merge altceva in afara de chamomilla 5ch si arnica 9ch??? (Evident, calgel, nurofen, etc...
... plangeee tare mititelul...)
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
AndreB spune:
Mamacita, nu tin sa te amarasc (gandind ca poti face o paralela cu situatia pe care o intampina sora ta, legat de subiect) dar la noi, toata agitatia si ameteala spre bine.
Adica bona de 2 zile in casa (stiu ca e devreme sa ma pronunt) si suntem f. multumiti.
Respectuasa, calma, inventiva cu copilul, iese de 2 ori pe zi la plimbare cu el, l-a invatat sa mearga linistit de manuta ( mie nici acum nu-mi iese faza, mai ales cand suntem pe strada), fara tzatzisme ( nu mi-a barfit familia anterioara chiar daca stia si stiam despre cine e vorba). Si legat de mancare, ieri m-am rugat cu toti sfintii si pamantu de ea sa manance, a gustat doar niste placinta cu branza, astazi am facut un gratarel de pui cu cartof natur si salata cu ceapa si ridichi pentru ca n-aveam nici un felu 2 in casa si am mancat, tot la insistentele mele, impreuna cat Matei dormea. Cum pustiul doarme 2 ore legat la pranz, a mai gasittimp, din proprie initiativa cat eu lucram in birou, sa spele podelele in bucatarie si pe holul meu lung, ca erau tare imputite.. si cum a constatat si ea" saracuta de doamna, nu are timp..." Deci se poate!
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
mav spune:
mie nu-mi vine sa cred ca voi nu luati cu voi haine de schimb pt copii... sebi e un zbantuit si-s invatata sa iau cel putin un rand de haine cu noi, ca transpira mult... si... e si foarte nazdravan (stiu eu ce stiu!)....
asadar, iau haine pt amandoi... si pt anto... sa nu cumva sa iasa vreo surpriza prin pampers sau sa manance ca purcelu' si sa n-am cu ce-l schimba....daca stiu ca ne apuca si ora de masa pe undeva, in deplasare... pai cu mai putin de 3 genti nu ies din casa!
Lulu, citind despre nazbatiile lui Luca, m-a cuprins nostalgia....
www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">iata-l pe sebi la 1 an si 5 luni; era mai mic decat Luca! ...am avut chiar si pantofiori de schimb, asa ca l-am lasat sa se bucure, desi lumea comenta de zor in jurul nostru (era vara, dar era racoare, doar ce trecuse furtuna)....
Antonio(27 oct 2008)
mav spune:
creem, uitasem sa-ti raspund....
pe bb n-o sa-l dau cu crema cat mai sta cuminte in carut si-l pot feri de razele directe ale soarelui.... apoi, da! ...si oricum, pe sebi sigur! am de anul trecut o crema cu factor de protectie 50, de la avene....
Antonio(27 oct 2008)
coca1978 spune:
V-AM VAZUT POZELE COPIILOR VOSTRI SI SANT TOTI NISTE INGERASI AMI VINE SA PLANG CAND MA GANDESC CA DE 14 ANI VISEZ SI EU LA ASA CEVA
creem spune:
MAv, multumesc. Deci Avene...stim ca e buna, dar n-am folosit inca.
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
creem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coca1978 V-AM VAZUT POZELE COPIILOR VOSTRI SI SANT TOTI NISTE INGERASI AMI VINE SA PLANG CAND MA GANDESC CA DE 14 ANI VISEZ SI EU LA ASA CEVA |
Coca
![](pupic.gif)
![](rugaciune.gif)
Ecaterina o mamica fericita de
![](zana.gif)
Poze Maria Sofia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
creem ,eu inca nu il dau pe Luca cu crema, are deja obrajii si manutele de mulatru dar cat de curand incepe cremuirea.
Pana acum il dadeam pe fata, maia les iarna ,ptr ger ,cu o crema speciala de vreme rece si vant de la Sanosan.Asta vara am folosit AVENE., nu mai stiu ce factor de protectie, dar mare oricum.
coca, sigur vei avea parte de un bebe frumos si sanatos, ai sa vezi.
Noi dupa 4 ani de incercari ,cand nici un medic nu ne dadea nici o sansa, am reusit.Si acum povestesc despre "baile"
lui reci Ce trece vremea ,domnule.
AndreB ,succes cu noua bona.
mav ,simpatic tare Sebi in apa, fericit la culme ,cum era dealtfel si Luca
Ce program aveti de 01 Mai ?Pe unde va plimbati cu pustii?
Nu iesim la aer cu ei ?Pe 01 sau pe 02?
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
coca1978 spune:
VA MULTUMESC PENTRU INCURAJARI ,ASA E SPERANTA MOARE ULTIMA DOAR CA NU VREAU NICI SA FIU PREA IN VARSTA CAND VOI AVEA .
crisis81 spune:
Moaaaaaaaaama cat ati scris. Si eu chiar nu am citit pana acum. Hmmmmmm se pare ca timpul meu la PC e cam limitat. Da' nu ma plang.
Coca1978 asa cum spunea Mamacita fericirea de a fi mamica poate veni si alt mod. Eu am 2 sarcini oprite in evolutie, FIVuri si inseminari si cam 25 000 euro cheltuiti pentru a face un bebe. Ma uit acum la minunea asta care doarme langa mine si nu-mi vine sa cred cat timp am pierdut. Un copil iti lumineaza viata indiferent daca creste sau nu la tine in burtica. Si eu nu am asteptat 14 ani. In octombrie implinesc 4 ani de casnicie. Viata este prea scurta ca sa suferi atat.
AnbreB si Lulu sunt mortali pustii vostri. Eu incerc sa ma bucur de fiecare moment si sa nu astept cu nerabdare sa creasca desi eu ma amuz copios de situatii de genu.
Angi mamica in suferintza.
Mamacita sunt in echipa cu tine. Eu o scoteam de par afara deci ...mai rau. Eu am menajera... de mult recunosc, nu as avea incredere sa o las cu bebe dar in casa.... nimic nu fac
. Si ma costa 600 lei pe luna, in doua transe. Sunt o norocoasa
.
Ce ziceti de o adunare joia viitoare (7.05) ?
Cris mami de
![](fetita.gif)
![](foto.gif)
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie