Mamici si gravidute de Constanta (51)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

creem, uitasem sa-ti raspund....
pe bb n-o sa-l dau cu crema cat mai sta cuminte in carut si-l pot feri de razele directe ale soarelui.... apoi, da! ...si oricum, pe sebi sigur! am de anul trecut o crema cu factor de protectie 50, de la avene....

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

ai grija k mai toate cremele solare au valabilitate intre 6 luni si un an de la desfacerea flaconului. daca nu scrie uita-te dupa semnul acela cu o cutie si un capac desfacut...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81
Ce ziceti de o adunare joia viitoare (7.05) ?

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

mai da tu vrei sa-ti serbezi cumva ziua anticipat?( na k te-am dat de gol)?
cine deschide capitol nou s-o treaca si pe crisis la aniversari, in aceeasi zi cu briana, adica pe 8 mai...
Si eu voiam sa fac o adunare chiar pe 8, dar mai asteptam un pic sa vad cum se prezinta vremea k sa pot alege si locatia( as prefera in aer liber)....dar vad k tu mi-ai luat-o deja inainte ....

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamacita

Citat:
citat din mesajul lui isidora
Mamacita,ma bucur mult ca mama se simte bine ca toti sunteti bine si ca ati petrecut frumos.Stii,psihologic eu am 8 ani,si probabil de aceea tin mortis ca prietenii mei sa-mi imbratiseze ideile si invers

Mie psihologic(si pana acum vad ca sunt singura)mi-a iesit exact varsta cronologica,adica 41,deci vino incoace,nepotica,sa te imbratisez pe tine si mai lasa ideile deoparte

Alexandru,soarele nostru si Anabela pisicuta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;86/st/20070722/n/Anabela/dt/-4/k/c8cd/age.png

Ei,pai si mie imi iesise 38 la testul ala,cu 4 ani mai mult ;deci putem fi si surori ca trec drept mai matura,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui AndreB

Mamacita, nu tin sa te amarasc (gandind ca poti face o paralela cu situatia pe care o intampina sora ta, legat de subiect) dar la noi, toata agitatia si ameteala spre bine.
Adica bona de 2 zile in casa (stiu ca e devreme sa ma pronunt) si suntem f. multumiti.
Respectuasa, calma, inventiva cu copilul, iese de 2 ori pe zi la plimbare cu el, l-a invatat sa mearga linistit de manuta ( mie nici acum nu-mi iese faza, mai ales cand suntem pe strada), fara tzatzisme ( nu mi-a barfit familia anterioara chiar daca stia si stiam despre cine e vorba). Si legat de mancare, ieri m-am rugat cu toti sfintii si pamantu de ea sa manance, a gustat doar niste placinta cu branza, astazi am facut un gratarel de pui cu cartof natur si salata cu ceapa si ridichi pentru ca n-aveam nici un felu 2 in casa si am mancat, tot la insistentele mele, impreuna cat Matei dormea. Cum pustiul doarme 2 ore legat la pranz, a mai gasittimp, din proprie initiativa cat eu lucram in birou, sa spele podelele in bucatarie si pe holul meu lung, ca erau tare imputite.. si cum a constatat si ea" saracuta de doamna, nu are timp..." Deci se poate!

AndreB,esti o dulce ca nu vrei sa ma amarasti,dar uiti o diferenta esentiala intre noi:tu esti artista,sensibila,ai parte de frumos in fiecare zi si ti-l creezi,eu ma confrunt zilnic cu boala,uratenia,moartea,singura fericire fiind cand dau anestezie la cezariene,deci sunt calita la a face fata la drame reale,nu...bona,aluzii,jigniri,mai stiu eu ce nimicuri in viata.Iau masurile necesare si merg mai departe,nu despic firul in patru.Revenind,ma bucur nespus ca ai o bona cum am si eu si cum as vrea sa aiba toata lumea.Nu te substituie,dar e un ajutor pretios pentru a trai si alte laturi ale vietii psihice,intelectuale etc decat cel de mama care poate fi atat de covarsitor!
Da Doamne la fel pe mai departe!

Mav,pretul la Euromaterna va fi 4500 ronisori.

Schimburi nu prea mai iau decat in situatii speciale,recunosc ca in parc,de exemplu,nu iau,caci in 10 minute ajung de oriunde inapoi acasa,cu masina.Vara ma dotez,caci creste mult intervalul de timp din cauza circulatiei,precum si ocaziile de a se murdari/uda.Sper ca sunt coerenta,abia am venit de la cabinet,am mancat niste icre(facusem la pranz,ca altfel entuziasmul e nul acum)si fug la nani ca sunt varza de obosita si...ofticata,ca se anunta ploaie de 1 Mai,zi consacrata gratarelor...

larisel,bine ai venit;fetele deja ti-au raspuns.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Citat:
citat din mesajul lui mamacita

[quote]citat din mesajul lui isidora
Mamacita,ma bucur mult ca mama se simte bine ca toti sunteti bine si ca ati petrecut frumos.Stii,psihologic eu am 8 ani,si probabil de aceea tin mortis ca prietenii mei sa-mi imbratiseze ideile si invers

Mie psihologic(si pana acum vad ca sunt singura)mi-a iesit exact varsta cronologica,adica 41,deci vino incoace,nepotica,sa te imbratisez pe tine si mai lasa ideile deoparte

Ce vrei tu,Adina,ce vrei tu

Mergi la inceput

Fetiliiii,cine face capitooool???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Am facut capitol nou
CAPITOL 52

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Hristos A Inviat !

Iar pe fuga...

Crisis, ma uimesti pe zi ce trece,ce mamica cool esti ! Io ma bag la intalneala,numa' de-ar fi mai dimineata...Nu de alta dar abia astept sa va vad

Madaluta,dar in aer liber unde te gandeai?

Coca,alt exemplu mai frumos, de indraznela si cutezanta decat Crisis nici ca puteai avea...Ca sa nu mai spun de raspunsul Domnului,prin mijlocirea Sf.Gheorghe ...Crede,indrazneste,sun-o mai des pe Cris si Doamne ajuta!

Angi
,ce mai fac tzitzile? Tot mai dor?

AndreB, sa stapanesti sanatoasa Marta+Maria !O combinatie rara care trage la oameni speciali. Printre care ma numar si eu ,evident ca mama soacra intra tot aici.

Mav,l-am vazut pe Sebi,la 1 an si 5 luni ...cand a trecut timpul? ...maine poimane in aceeasi balta va intra Antonio...

Dandus,ce mai faceti?

Mergi la inceput