Mamici si gravidute de Constanta (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

A,uitai sa va spun ca azi a frecat Alesu' covorul,caci,in timp ce eu vorbeam la tf.cu sor-mea si imi spunea de prima bona testata azi,care mai-mai s-o puna sa-i gateasca cat se ocupa de copil,el mazgalea de mama focului un sotron cu carioca("cuca",cum ii zice Anabela)maro pe mocheta groasa din sufragerieDrept care,cand am terminat precipitat conversatia,caci am observat artistul,el isi ferea fundul;i-am zis ca prostia trebuie reparata si ca il invat cum.I s-a parut distractiv initial,dar,dupa ce a frecat cu degetelele alea grasute nici un sfert din ce facuse,nu i s-a mai parut interesant,iar eu ii mai si dadeam cu morala"vezi,mama,cat se munceste sa repari o prostie/etc etc etc"Noroc ca era o carioca lavabila si un Vanish bun,ca altfel isi julea manutele(de parca eu l-as fi lasat...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Buna seara,Hristos A Inviat!

Scriu cateva randuri ca-s franta si netul merge prost,da'prost...

La multi ani Ina ,sa fii sanatoasa si iubita,senina si implinita!

Andata,activeaza-ti te rog p.m-ul din coloana din stanga paginii-"profil personal" si trimite-mi un nr de tel.fix sau mobil nu conteaza ...avem multe de vb. si eu in scris ma exprim si mai rau In principiu ,daca nu e plecat in concediu,poti naste cu Chazli ,la Cernavoda sau la Medgidia ,e un doctor excelent,un vis de om si ce e mai important :nu are tarif si nu-l intereseaza ca nu ai cotizat la el 9 luni.

Angi,tu ma iei peste picior ,ai? curajoasa ,mama buna,nebuna de legat,dar buna rauuuu...Nu pot decat sa ma bucur ca n-am avut dreptate,de data asta Fa ce a zis Creem,ca asa am facut si eu si daca expodezi,mai mulge-te putin,pune gheata si Doamne ajuta sa treaca repede!

Mamacita,ma bucur mult ca mama se simte bine ca toti sunteti bine si ca ati petrecut frumos.Stii,psihologic eu am 8 ani,si probabil de aceea tin mortis ca prietenii mei sa-mi imbratiseze ideile si invers

AndreB,Lulu,aveti toata compasiunea mea in problema cacacioasa si cred ca si a mamei mele care m-a lasat pe olita si s-a dus pana la o vecina.Cand a revenit,subsemnata,picta peretii si covorul cu produsul, dupa ce bineinteles isi umpluse gura ,parul ,hainele....

Andicu,Doamne ajuta!

Ellen,esti de vis draga! Mi s-a facut dor sa fiu mireasa,tanara si frumoasa

Nu-s ce mai voiam sa zic...da' merg la nani...pup.

Mergi la inceput

Ei uite Mamacita cum mai gasii eu puncte in comun cu tine:mancaram la fel! Da' gainat si var de pe pereti? Ei,cred ca te-am luat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Mamacita, stai ca nu intelesei, cine lu' cine trebuia sa gateasca?
adica vrei sa spui ca doamna sa gateasca bonei?!
Da un sandwich sau ou fiert de la paste din frigider, madam nu servea? Asta da tupeu... Chiar de la proba!

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

AndreB,o sa vezi tricicleta la mine joi.Si nu-ai vazut ce gatesc eu pt. menajere, cum nu gatesc pt. mine ...Chiar nu stiu de ce fac asta...

Lulu,am vazut ce ai spus tu ,pare faina si mai de baiat decat cea de pe quelle...ramane sa ne auzim maine daca poti sa o vezi pe a noastra si te decizi .Eu pe aceea n-o vazusem;oricum ai vazut diferenta de pret:180 de ron pe quelle si 4oo pe et...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Citat:
citat din mesajul lui EllaX

Arabela, ceaiul de salvie e folosit pentru scaderea (pana la oprire a) lactatiei. Si frunzele de varza dulce, zdrobite un pic - cat sa iasa putin suc pe suprafata frunzelor - si puse pe sani, in sutien sau prinse cu o fasa peste sani. Eu n-am ajuns sa folosesc asa ceva, da' eram documenata!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Pentru Angie: in completarea mesajului de mai sus, ricin ch30 si comprese cu usti (chestia din care se face borsul=tarate inmuiate) si tot ce zis Creem.Eu inca mai trec prin perioada de ablactatie si am luat 8 dostinex.Acum se retrage de la sine, cate putin in fiecare zi.Succes!

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Rasu plansu.... baiatul meu doarme de bubuie de la 10.30 si eu mooor de somn si de durere de san... fiindca cu dreptul nu am probleme, dar stangul ma omoaaaraaaa... Nu pot dormi deloc, cand sunt mult prea obosita asa patesc. Vai dar ce doare... SI chiar sa reduc lichidele? Ca azi am baut ca de obicei...

Adina, cum sa te iau draga peste picior, nu esti tu febletea mea?

EDIT: Acum am vazut mesajul, multumesc, Arabela! mama si nu ti-a facut nimic Dostinexul? Si mai sunt s scunpe rrrau, 2 pastile 70 ron

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Isi, sigur ca ne auzim azi.Vreau sa ma duc la slaon sa ma tund , si apoi sunt libera dupa 18.00. Vb la telefon. Inca nu am comandat nimik ptr Luca ,i-am luat o tricicleta de la magazinul de biciccleta de la Victoria, sa testam reactia lui.

Am uitat sa va povestesc ultima nazdravanie a lui LUCA .
Eram la Cazinou ,din Cta ,jos pe malul apei ,s-a jucat ce s-a jucat cu nisip, lopatele si toate cele si in fractiune de secunda m-am intors sa strang jucariile(erau prin zona ceva puradei numai cu ochiul pe rucsac, etc) deci nu a durat mai mult de 3 secunde si el ...era in mare, pana la genunchi in apa, se spala pe fata si tipa MAMA BAIE, BAIE!
Noroc ca aveam o paturica in masina si l-am dezbracat de salopeta(s-a udat doar pana la genunchi
) si ne-am dus repede acasa. De acum incolo musai un schimb la mine, nu luam mereu

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

andata, imi pare rau ca s-a intamplat asa ,eu m-am inteles extraordinar de bine cu Belcin, mai ales ca mi-a monitorizat sarcina abia din luna a 7 (inainte am fost la Cristurean ,care m-a cam lasat balta ).
Acum stii cum este, fiecrae trebuie s aisi gaseasca doctorul "pereche".
Acum ,nu mai merg la Belcin din alte motive, sa zic mai mult profesionale vis-a-vis de echo si alte cele( dar ma repet am fost extrem de multumita de ea pe toata perioada SARCINII ,si dupa, mai ales ca eu am avut cezariana, si a fost un chirurg EXCEPTIONAL ), datorita lui ISI am gasit un dr minunat -Fawaz.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Creem, Isidora multumesc pentru urari.
Va doresc si voua ca si tuturor fetelor care m+au urat tot binele din lume.

Am petrecut frumos, ieri am mai continuat putin... si pina pe 1 ... mai am timp sa ma tot serbez.

Mada legat de munte... am venit placut surprinsa in legatura cu Gabi. Pe drum a stat 80 % din timp in scaunul lui. Spre sfirsit - la intoarcere de ex. de la Valu am mers linga el in spate sa-i tin de urit.
De mincat ni s-a parut ca parca a papt mai cu pofta si destul de multisor, chiar si fara reclame, dar la tati in brate. De dormit ... in masina de cite ori avea ocazia si noaptea ca si acasa de la 22-23 la 7-8.

Concluzia: speram in toate we libere ale lui tati sa plimbam baiatul. S-a deschis sezonul la plimbareli. Vremea e propice asa ca ... mai rarutz acasa.

A inceput sa doarma o singura data in zi... si e fff. bine ca asa apuc sa fac cite ceva si la prinz cind e mai cald stam in casa.
Totul e sa fie sanatos.

Urmeaza vaccinul, asa ca ... ma pregatesc si eu moral...

Va pupam.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput